Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm Herkes Okusun..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı maçaası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sekilde yazmanin sert cikar bir hitapla yazi yazmanin bi anlami yok tamam burada uc bes yazi yazmis olmam benim bu konuda bilgim olmadigi anlamina gelmez .. bende 3. kez katiliyorum bu programa az cok herseyi biliyorum..
    gayet samimi ve normal bi yazi yazdim bunu bu sekilde dile getirmen anlamsizzz tamam mi co- admin burda ucbes mesaj yazip burda yazmaqkla olmuyor tasrzinda uslup sana yakismiyor...
    kimse haddini asmasin//
    Kardesim uc bes mesajin oradaki kasti forumdaki tecrube idi. Bircok kisi vardir 3 kere katilan fakat forumda yazmayip sadece disaridan izleyen! Seni bilgin ile sorgulamadim zaten.

Birilerini yonlendirmemiz soz konusu bile olamaz. Bu bize karsi agir bir suclamadir. Acikcasi, tarafli oldugumuzu gosterir.

Uslubumun agir oldugunun farkindayim fakat konu hassas ve onemli. Lutfen bundan sonra yazdigin mesajlara dikkat et. Gerginlik olduysa afedersin. Amacim rencide etmek ya da suclamak degil.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardesim uc bes mesajin oradaki kasti forumdaki tecrube idi. Bircok kisi vardir 3 kere katilan fakat forumda yazmayip sadece disaridan izleyen! Seni bilgin ile sorgulamadim zaten.

Birilerini yonlendirmemiz soz konusu bile olamaz. Bu bize karsi agir bir suclamadir. Acikcasi, tarafli oldugumuzu gosterir.

Uslubumun agir oldugunun farkindayim fakat konu hassas ve onemli. Lutfen bundan sonra yazdigin mesajlara dikkat et. Gerginlik olduysa afedersin. Amacim rencide etmek ya da suclamak degil.
    Benim maçaasının demek istediğinden anladığım forumun bu işten çıkar elde ettiği aslında çıkar kelimesi sanırsam yanlıs oldu gelir daha iyi olur. İşte reklam alınıyo falan demiş. Bu da normal demiş zaten. Yanlış anlaşılma site adminlerinin şirketlere yönlendirmesi.

zaten aktif olan iki admin var birisi break diğeride shinoda oda ayda yılda bir giriyor

Ama şunu demek isterim ve açıklama yapmayacagım bu konuda çok fazla. Bizim delillerle sundugumuz bazı şeyleri kişilerin inanmayarak başkalarına sorup araştırması eğer anlaşılmayan bir durum varsa ve belge isteniyorsa direk istersin.

yönlendirme konusuna gelince Alaskaya gitmeyin demek hoş değil

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

@makroklima

Arkasindayim, 4.000$ yakin para harcayan WAT ogrencisinin Alaska'ya gitmesine hala daha karsiyim. Keske zamaninda beni de uyaran birisi olsaydi. Senin gibi 10.000$ ilk yilinda kazanan baska yer yok, varsa da biz bilmiyoruz. Alaska'ya ogrenci gonderen arkadaslarim var onlarda King Cove disinda bilmiyoruz dediler.

Isin ozu bir kisi Amerika'ya gittim diyorsa Alaska'da yasamamali bence, sahsi gorusumdur bu. Okadar harcanan paraya yazik. Programin amaci para kazanmak degil bence. Eger programi benimseyip isini erken secerse, sagdan soldan bilgi toplarsa, internetten bilgi toplarsa bulacagi is ile ABD icinde de birikim yapabilir. Bu meblag tabikide 10.000$ kadar olmaz.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @makroklima

Arkasindayim, 4.000$ yakin para harcayan WAT ogrencisinin Alaska'ya gitmesine hala daha karsiyim. Keske zamaninda beni de uyaran birisi olsaydi. Senin gibi 10.000$ ilk yilinda kazanan baska yer yok, varsa da biz bilmiyoruz. Alaska'ya ogrenci gonderen arkadaslarim var onlarda King Cove disinda bilmiyoruz dediler.

Isin ozu bir kisi Amerika'ya gittim diyorsa Alaska'da yasamamali bence, sahsi gorusumdur bu. Okadar harcanan paraya yazik. Programin amaci para kazanmak degil bence. Eger programi benimseyip isini erken secerse, sagdan soldan bilgi toplarsa, internetten bilgi toplarsa bulacagi is ile ABD icinde de birikim yapabilir. Bu meblag tabikide 10.000$ kadar olmaz.
    İnan bana Alaska'da çok kişi 8000*9000 kazanıyor. Genel bir ortalama istersen 6000 dolar. Ama sen Alaska risktir savunursan bende merkez risktiri savunurum ben gazetede wat diye başlık açmıştım. Genelde sorunlar hep merkezde. WAT amacı değişir. Sana göre amacı gezmektir ya da Amerikan Kültürünu tanımak. Zaten Amerikan Kültürünü her giden öğreniyor ve etkisinde kalıyor. Ama özel okulda okuyup para kazanmak isteyenler, okulda son yılı olup iş kurmak isteyenler, ailesi için para kazanmak isteyenler çok. Zaten Alaska'ya gitmenin tek amacı para ve oranın doğası. Artı green card çıksa Alaska'da yaşarım.

Neyse konu dağılmasın. Zaten ortada bir yanlış anlasılma var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)