Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm Herkes Okusun..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baska ıstegın ? bı de sırkete maıl atıp su sitede şu yorumu ben yazdım da demelıyız dı mı
    Bak şimdi zaten benim canım yanmıssa ısmı mı soyismimi veririm ? Elimde belgede vardır sonucta. hadi bakalım birşey desin. Gerekirse şirkete mail atıp sen beni rezil ettin bende seni edeceğim derim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi zaten benim canım yanmıssa ısmı mı soyismimi veririm ? Elimde belgede vardır sonucta. hadi bakalım birşey desin. Gerekirse şirkete mail atıp sen beni rezil ettin bende seni edeceğim derim
    belkı ısım soy ısım vermezsın ama onlar kımı hangı sehırde magdur ettıklerını cok ıyı bılıyorlar..cocougun bırı ben falanca okuldanım falanca eyalettekı su ıste calıstım ve su sırket ıle gıttım derse zaten sırket bılır bu yorumu kımın yazdıgını merak etme.. x sırketı ıle kotu seyler yazdım cunku ıstemedıgım seyler yasadım ıstemedıgımj sehır ve ıstemedgım ısteydım ve ızmır subesı oldgunu da belırtmıstım okulumu da belırtmıstım sımdı bu sırket benım kım oldgumu bılmıcek mı sırketle de bı bakıma kavga etmıstım maıl ıle de olsa.kımınle kavga ettıklerını cok ıyı bılıyorlar..ılla adımı soyadımı yazmam gerekmıyor..neyse senı onu bırakta benım asıl bu konu baslıgı altında demek ıstedım seye hala cvp gelmedı..

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesın tabı kı aklı var da abı sımdı ben de ılk wat a katılınca hıc bılgım yoktu herseyı de bılemıyorsun yasadıktan sonra aklın basına gelıyor..keske bu forumu daha en basında sırketımı secmeden tanıyabılseydım ben bu forumu cok sevıyorum desteklıyorum da ama konuyu acan arkdsa 1 yerde katılıyorum sadece o da forum dırekt reklam yapıyor demıyorum reklam da yapar butun forumlarda var bu ama facebookta bıle ogrencılerın grubunu kurdugu magdur oldukjlarını dıle getırdıgı bır sırket hakkında forumda 1 tane bıle olumsuz yorum yapılmasına ızın verılmıyor cunku forumun sponsoru ama gerektıgınde forum objektıf de olmalıdır bazı yorumların sansurlenmesı kotu.. 1 tane bıle kotu yorum yapılmamısmı forumda sozu edılen sırket hakkında garıp bulamıyorum ..
    Konu sucre tarafından (14-02-2011 Saat 12:40 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)