Work and Travel
Sayfa 12 Toplam 25 Sayfadan BirinciBirinci ... 2891011121314151622 ... SonuncuSonuncu
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 331 ile 360 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar benimde bir sorum blackberry curve 8530 almayi dusnuyorum ama unlock fiyatlari kontratsiz fiyatlarina gore oldukca pahali.bu blackberry lerde unlock edilebiliyor mu kolayca bilenler hizlica cevap yazarlarsa sevinirim bugun USA de son gunum gun bitmeden ne alacaksam alayim istiyorum.

@Thunderstorm bildigim kadariyla cikmadi zaten cikinca kesin duyarsin bana kalirsa 3 haftaya kalmaz cikar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı SAVAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manhattan, aleti nerden kaça aldın?
    turkcell kontratli aldim ben.
    Sometimes memories can kill...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Telefonu Amerikadan alip Turkiyeye getirince birkac zaman sonra sorun cikarsa telefonda,telefon elimizde mi patlayacak.Gerci son surumlerin unlock olayi felanda mechul.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler telefonu 24 eylulde aldım NY ıphone store'dan aldım ve surumu 4.1 unlcok yapabılmem ıcın program ne zaman cıkıcak yada cıktımı bılen arkadaslardan msj beklıyorum
    Cikinca burada yayinlanacak : greenpois0n siteyi hergun kontrol et.

Yukleme ekrani asagidaki gibi olacak

Ayrica gunler mi haftalar mi diye sormuslar. pod2g "günler diyebilirim" demis.

Bu hafta buyuk ihtimal cikacak ama beklemedeyiz hala. Kesin bilgi yok

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikinca burada yayinlanacak : greenpois0n siteyi hergun kontrol et.

Yukleme ekrani asagidaki gibi olacak

Ayrica gunler mi haftalar mi diye sormuslar. pod2g "günler diyebilirim" demis.

Bu hafta buyuk ihtimal cikacak ama beklemedeyiz hala. Kesin bilgi yok

verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.bu konulara cok yabanci oldugum icin bi sorumda su telefonu yenı aldım ve hic bisey yapmadim telefonu ne zaman kaydettirecegim jb ve unlock yaptiktan sonra mi once mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonu Amerikadan alip Turkiyeye getirince birkac zaman sonra sorun cikarsa telefonda,telefon elimizde mi patlayacak.Gerci son surumlerin unlock olayi felanda mechul.
    Telefon bozulursa elinde patlayacak yada ucretini odeyip yaptirmak zorundasin. Bunun maliyetide epeyi pahali. Apple in parcalara uyguladigi fiyatlar biliniyor EN basitinden 2 tllik usb kablosu 20-30 tllere cikabiliyor

Yazilimsal olaylar genelde duzeltiliyor. Sistemi sifirlayip tekrardan versiyonu yukleyince halledilir.

Unlock cikmazsa telefon elinizde patlar. Ama boyle birsey sozkonusu degil. En kisa zamanda cikacak unlock.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.bu konulara cok yabanci oldugum icin bi sorumda su telefonu yenı aldım ve hic bisey yapmadim telefonu ne zaman kaydettirecegim jb ve unlock yaptiktan sonra mi once mi?
    Telefonu turkiyeye geldiginde kayit ettireceksin. Unlock, jailbreak vb. vb. herhangi bi isle alakasi yok kayit isinin. Telefonunun kacak olmadigini anlamalari icin yapilmis bi sistem.(kacakciligin onune gecmek icin).

Turkiyeye giris yaptiginda musait oldugun bi gun yakinindaki bi turkcell ( hangi hatti kullaniyorsan ona) e git. 5 tl odeyip telefonunun imei numarasini kaydediyorlar. Bu kadar. Bundan sonra kayitla falan isin olmuyor. Ek olarak telefon kaydini turkiyeye giris yaptiktan en gec 15 gun icinde halletmen gerekir. Yoksa telefonun kapatilir. Kapatilir derken sebekesi kapanir. ipod olarak kullanirsin telefonu.

Kullandiktan sonra, jb yapinca, unlockdan once vb. vb farketmez. Sadece imei numarasindan telefonu kaydediyorlar. 1234567890 nolu telefon kaydedilmistir. Bu kadar

Abd deysen 5 yil kullan tr ye giris yaptiktan sonra git turkcell e kaydettir falan. Kimse telefonun sifir su olmus jb yapmissin falan demez.

Yukaridaki islemler iphone icin degil tr ye sokulan her telefon icin yapilmasi zorunlu islemdir.

(gece gece sikintidan cevap biraz uzun oldu kusura bakma )

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Sagolasin cevaplar icin.Sarj problemi varmi acaba alanlarda? Bazi yorumlarda batarya sorunu var diyorlar.
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben de bir şey sormak istiyorum.Nokia aldım abd den,buraya gelince ilk iş kaydettirmek için avea bayisine gittim.Ama o zaman sistemde sorun olduğu içn kaydı yapmadılar.Bilgilerimi alıp,sisteme girdikleri zaman kaydediceklerini söylediler.Bana kaydedilmiştir gibi bir mesaj gelmesi gerekiyor mu?2 haftayı geçti.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bir şey sormak istiyorum.Nokia aldım abd den,buraya gelince ilk iş kaydettirmek için avea bayisine gittim.Ama o zaman sistemde sorun olduğu içn kaydı yapmadılar.Bilgilerimi alıp,sisteme girdikleri zaman kaydediceklerini söylediler.Bana kaydedilmiştir gibi bir mesaj gelmesi gerekiyor mu?2 haftayı geçti.
    hayır oyle bır bılgılendırme mesajı soz konusu degıl bayıye gıderek sorabılırsın emın olmak ıcın
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Tamamdır teşekkür ettim

Bir de,erkek arkadaşım da nokia 5235 aldı ama onun unlock olayını netten bulamadık.Unlock edemediği içn hala kullanamıyor telefonunu.Nokia unlock işlemi yapan bildiğinz bi yer var mı?

Biliyorum,i phone konusuyla alakasız oldu ama unlock olaylarıyla uğraşmamak için i phone almayalım derken bu çıktı başımıza şimdi her türlü unlocked ederiz diyorduk bu teli netten ama bulamadık daha.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonu turkiyeye geldiginde kayit ettireceksin. Unlock, jailbreak vb. vb. herhangi bi isle alakasi yok kayit isinin. Telefonunun kacak olmadigini anlamalari icin yapilmis bi sistem.(kacakciligin onune gecmek icin).

Turkiyeye giris yaptiginda musait oldugun bi gun yakinindaki bi turkcell ( hangi hatti kullaniyorsan ona) e git. 5 tl odeyip telefonunun imei numarasini kaydediyorlar. Bu kadar. Bundan sonra kayitla falan isin olmuyor. Ek olarak telefon kaydini turkiyeye giris yaptiktan en gec 15 gun icinde halletmen gerekir. Yoksa telefonun kapatilir. Kapatilir derken sebekesi kapanir. ipod olarak kullanirsin telefonu.

Kullandiktan sonra, jb yapinca, unlockdan once vb. vb farketmez. Sadece imei numarasindan telefonu kaydediyorlar. 1234567890 nolu telefon kaydedilmistir. Bu kadar

Abd deysen 5 yil kullan tr ye giris yaptiktan sonra git turkcell e kaydettir falan. Kimse telefonun sifir su olmus jb yapmissin falan demez.

Yukaridaki islemler iphone icin degil tr ye sokulan her telefon icin yapilmasi zorunlu islemdir.

(gece gece sikintidan cevap biraz uzun oldu kusura bakma )

turkiyeye girdikten sonra 15 gun icinde yapman lazim demissin ben amerikadan i phone aldim ama 1 ay once simdi o telefon kullanilamayacak mi yani

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı washburn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkiyeye girdikten sonra 15 gun icinde yapman lazim demissin ben amerikadan i phone aldim ama 1 ay once simdi o telefon kullanilamayacak mi yani

sen pasaportu kaptıgın gibi bi turkcell bayiine filan git yada ne kullanıyosan artık. telefon sende deilmi hala kullanabiliyosan gec kalmamışsın demektir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Son surumun unlock olayi cikmiyormu , varmi cikacaginin garantisini veren
    Peki.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar benimde bir sorum blackberry curve 8530 almayi dusnuyorum ama unlock fiyatlari kontratsiz fiyatlarina gore oldukca pahali.bu blackberry lerde unlock edilebiliyor mu kolayca bilenler hizlica cevap yazarlarsa sevinirim bugun USA de son gunum gun bitmeden ne alacaksam alayim istiyorum.

@Thunderstorm bildigim kadariyla cikmadi zaten cikinca kesin duyarsin bana kalirsa 3 haftaya kalmaz cikar
    Blackberry 9700 Bold aldim 24 saat icinde unlock kodu geldi. Ebay'den almistim.

Yurtdisindan ciktiktan 1 ay icerisinde gidip halletmen lazim.

Sagolasin cevaplar icin.Sarj problemi varmi acaba alanlarda? Bazi yorumlarda batarya sorunu var diyorlar.
    Turkiye'den alanlar sarj degilde sensor problemi yasiyormus. Sensor tam calismadigi icin arama yaptiklari zaman telefonun hoperloru falan aciliyormus.

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır teşekkür ettim

Bir de,erkek arkadaşım da nokia 5235 aldı ama onun unlock olayını netten bulamadık.Unlock edemediği içn hala kullanamıyor telefonunu.Nokia unlock işlemi yapan bildiğinz bi yer var mı?

Biliyorum,i phone konusuyla alakasız oldu ama unlock olaylarıyla uğraşmamak için i phone almayalım derken bu çıktı başımıza şimdi her türlü unlocked ederiz diyorduk bu teli netten ama bulamadık daha.
    Su videoya bakin. Buraya tiklayin ve saticilara sorun teelfon modelinizin kodu var mi? Hangi GSM sirketinden kilitli ise onu destekliyorlar mi diye. Ornegin; AT&T kilitli, Nokia 5235 telefonun kodunu verebiliyor musunuz tarzinda yazin saticilara. Olmazsa Turkiye'de kesin yaparlar ama ben Blackberry telefonu boyle unlock yaptim.

15 gun muhabbeti su:
    Turkiyeye girdin ve kayit yaptirmadin, icinede Turkcell, Avea ya da Vodafone hatti soktun diyelim. O hatti soktugundan itibaren 15 gun suren var. Eger o 15 gunluk zaman zarfinda pasaporta kayit yaptirmazsan telefonun sebekesi iptal olur sadece fotograf ceker, muzik dinlersin.

# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Bir sitede okudum itunes a kaydolurken kredi karti bilgisi vermek gerekiyormus,bilmiyorum siz verdinizmi ama su sitede adim adim anlatirken vermeme gibi bir secenekte var yani :S

Step-by-Step Guide to Register an iTunes Account without a Credit Card to Download Free iPhone Apps - iPhone Hacks
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bir sitede okudum itunes a kaydolurken kredi karti bilgisi vermek gerekiyormus,bilmiyorum siz verdinizmi ama su sitede adim adim anlatirken vermeme gibi bir secenekte var yani :S

Step-by-Step Guide to Register an iTunes Account without a Credit Card to Download Free iPhone Apps - iPhone Hacks
    Kredi kart bilgilerini isteyince none seçeneği var onu seçince kartsız kullanıyorsun. Ben bilgilerimi vermeden kayıt oldum. Free appslerdende bi dünya indirdim.

Zaten kayıt olmazsanız free şeyleri bile indiremiyorsunuz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Turkiye'den alanlar sarj degilde sensor problemi yasiyormus. Sensor tam calismadigi icin arama yaptiklari zaman telefonun hoperloru falan aciliyormus.

ben turkcellden aldım sensor problemi yaşamadım. Belki 4.0.2 den 4.1 e geçmedikleri için olabilir. Ben direk 4.1 i yükledim hatta denedim hoparlörü bi kaç kere sorun olmadı hiç.

Bazılarında kulağına yaklaştırdıgında ekran açılıyormuş, tuşlara basılıyormuş yanlışlıkla. Ama 4.1 e upgrade etmedikleri içindir kesin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Son surumun unlock olayi cikmiyormu , varmi cikacaginin garantisini veren

I'm actually answering with a jb 4.1 iPhone thanks to gp.
    14 minutes ago via Twitter for iPhone in reply to arovik

Pod2g nin yazdığına göre bu twiti jailbreakli iphone4 den göndermiş.
    Herkes 1-2 güne çıkacak diyor. Hatta yarın. Ama adamlar kesin birşey söylemiyorç

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

türkiyeye giriş yaptıktan sonra 1 ay içince (ben 15 biliyordum 1 aymış)

Tecrübe Puanı
    10

@Manhattan
    Mesajlarini ayri ayri degilde toplu secerek ya da tekrar duzenleyerek yazarsan forumun daha da kirlenmesini onleyebiliriz.

Tesekkurler.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

bende iphone 3g aldım..türkiye ye geldigim gibi kaydını yaptım..bana 1 hafta icinde acılır dendi henüz 5 gün oldu hattımı takınca calışmıyor.. ama benim asıl sorum bu sadece at&t kartıyla calışyordu abd de..iphone a bişeyler inidirp ayrıca kırdırlması mı gerekiyor bunun yoksa sadece kayıt yapmak yeterli mi??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende iphone 3g aldım..türkiye ye geldigim gibi kaydını yaptım..bana 1 hafta icinde acılır dendi henüz 5 gün oldu hattımı takınca calışmıyor.. ama benim asıl sorum bu sadece at&t kartıyla calışyordu abd de..iphone a bişeyler inidirp ayrıca kırdırlması mı gerekiyor bunun yoksa sadece kayıt yapmak yeterli mi??
    sanırım o telefon unlocked değil..zaten unlockedsa kayıt yaptırmasan bile çalışır..3gyi unlocked yapman zor olmaz sanırım..daha iyi anlayan arkadaşlar var onlar yardımcı olur..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@cav
    Dostum software nezmn gelistirilse ondan sonra ki bütün telefonlara aynı software yükleniyo yani senin aldıgın 3g de 4.1 versiyonlu kırılmasını bekleyip jb yapıcaksın caren kalmadı
    Whence I Would Like?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

beklemekten sıkıldım.Hattı hic denemedım.Ama iphone 4 alıp sürümüde 4.1 olanların bazıları tellerinin calıstıgını idda ediyor sizce denesem ne kaybederim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Iddaa edenlere sor bence,birileri hurafe uydurmaktan baska birseye yaramaz zaten.
    Peki.

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Versiyonu nedir? Umarim update yapmamissindir!

beklemekten sıkıldım.Hattı hic denemedım.Ama iphone 4 alıp sürümüde 4.1 olanların bazıları tellerinin calıstıgını idda ediyor sizce denesem ne kaybederim
    Sehir efsanesi... Inanmayin!

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

mustafa valla versiyonunu bilmiyorm 2. el aldım e-bay dan..amerikada bi arkadaş jb icin cydia diye bi program da yükledi..geldigim gibi kaydını da yaptım 5 gün oldu ama dedigim gibi henüz acılmış degil..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya beyler bu none secenegi yok iphone 4 kaydında bi türlü acamıyorum nası yapcaz ya?
    Whence I Would Like?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bise sordum bu forumda elimden geldigince yardım etmeye calısıyorum ama bi boka cevap alamıyorum böle is olmaz olsn ya eywallah bilader bitmiştir burasi benim icin
    Whence I Would Like?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)