4.0.2 icin jailbreak yok fakat 4.1 icin JB ciktigi zaman geriye yonelik tum surumleri de kiracak.
Forumlarda kimse 4.1'e yukseltmesin diyorlar. 4.0.2'nin baseband'i 4.0.1 ile ayni oldugu icin jailbreak ciktigi anda unlockta hemen gelecek.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Break sen almadinmi daha?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
unlock oldugu ıcın calıstı kestım fakat hattı
Bugun iphone 4 ume kavustum.
Fazla kurcalamaya vaktim olmadigi icin ayrintili aciklama yapamayacagim.
-Ben 3 lerin seklini daha fazla seviyordum. Bu dikdortgen yapi pek fazla hosuma gitmedi. Kotu degil ama telefonu kkaba gosteriyor.
-Anten problemi malum. Telefonun sol tarafina elinizi koyunca sebeke dusuyor. Ama o kadar denedim dusurmeyi bi turlu beceremedim. Sorun yok gibi. Bumper alacaktim ihtiyacim kalmadi.
-20-30 tane uygulama oyun falan yukledim. Takilma, bekleme, donma vb. birseyle karsilasmadim.
-Telefonun onundeki kamera bile superotesi.
Multitasking olayini tam kavrayamadim. Iphone da programi kapat diye bi tus yok. Home tusuyla zaten cikiyor uygulamadan. Ama boyle cikilan tum uygulamalar multitasking tusunda beliriyor. Simdi bunlarin hepsi acik mi demek oluyor :S Anlamadim
Facetime uygulamasinida sabirsizlikla bekliyorum
Sometimes memories can kill...
Yeni cikan versiyonlarinda o anten problemini giderecekler diye okumustum bir yerde :S ayrica yeni cikan versiyonlari unlock etmek icin birseyler cikmadi sanirim hala.
Peki.
16 gb aldim. 4.1 yukledim kullaniyorum.
Bugun telefonla 2. gunum. Anten sorununa hala rastlamadim. Bumper almaktan vazgectim.
Multitasking olayi pek hosuma gitmedi. Actiginiz aplication i kapatma tusunu yok. Home tusuyla cikiyorsunuz. Her ciktiginiz apps da onbellege aliniyor. Programi kapatmak icin illa multitaskingden her seferinde silmek gerekiyor. Gerci 20 ye yakin app acikken denedim ama herhangi bi yavaslama olmadi. Tum appler acik kalsada en ufak kasma olmayacaga benziyor.
Yeni grafik motorunu tanitmak icin bi oyun yapmislar. Epic catedral olmasi lazim adi. Grafikler superotesi. Psp de god of war la ayni efektleri yakalamislar gibi. Goruntu superotesi. Denemek icin yukleyip biraz yuruyus yapabilirsiniz oyunda.
Kamerasi super. Beni en cok sasirtan on kamerasi oldu. On kamerasiyla bile superotesi cekimler yapabiliyorsunuz. 2g iphonedaki arka kameradan daha kaliteli.
Kenarlar (anten) celik oldugu icin cizmek biraz zor olacak. Arka taraf ise camsi bi yapi. 3glere gore en az 4-5 kat dayanikli diyebilirim.
DEZAVANTAJI:
Telefon hucresel data kullandigi icin internet ayarlarini yanlis yapsaniz bile otomatik olarak duzeltip internete baglaniyor. Ay sonu faturaniza 30 tl falan data ucreti eklenebilir. Cunku iphone daki cogu uygulama online kullaniliyor.
Sometimes memories can kill...
Kullandigim bazi appler. belki isinize yarar
Taksimetre: Adindanda anlasilacagi uzere bildigimiz taksimetre. Bir yerden bi yere ne kadar yazacagini gosteriyor. Haritada var. 10 a yakin deneme yaptim ve sonuclar gayet basarili. Ayrica taksi cagir tusuna basinca taksi cagiriyor.
TTnet Wifi: Turkiyede ucretsiz ttnet baglantisi kullanabileceginiz yerleri gosteriyor. Sb, burger, havaalanlari vb. yerlerdeki baglantilar.
Alkolmetre: Ictiginiz alkolleri yaziyorsunuz. Kac promil alkol aldiginizi goruyorsunuz. Arac kullanmak icin tehlikeli falan gibi uyarilari var
Oyun olarak ISLASH: Bu oyuna bayildim. Eski windowsdaki wolfied oyunu. Hatirlarsiniz belki. Bi uctan diger uca kesip yaratiklari olduruyorduk alan daraltarak. Cok super yapmislar.
Hareket Saati: Iett, otobus, tren, vapur saatlerini falan gorebilirsiniz.
Seslisozluk: Bildiginiz ceviri sozlugu. Ayrica sesli soyleme ozelligide var.
Facebook, twitter, msn,skype zaten en gerekli seyler.
Motionx Gps: kaybolmamak icin birebir. Gittiginiz yollari kayit ediyor. Daha sonra bulundugunuz yerden geri donebilirsiniz. Veya adresini tam bilmediginiz arkadasiniza gittiginizde 2. kez adres sorma derdine katlanmazsiniz![]()
Usb disk: Olmazla olmaz program. Dosya yonetici gibi calisiyor. Ama dosya transfer falan olaylari super. Bence kacirmadan indirin. Cunku cok kisa surede ucretli olacak.
SInema kurdu: Turkiyede hangi salonda hangi film oynuyor. Hepsini gorebiliyorsunuz matineleriyle birlikte.
Angry Birds: Bir baska hosuma giden oyun. Sapanla kuslari yumurtalarinizi calan domuzlara atiyorsunuz. Zaman gecirmek icin birebir.
Talking Tom: Ailede ufak bi birey varsa superotesiKedi konusuyor. Ama sesi super. UFak kuzenime veriyorum telefonu. Ikisinin konusmalari gulmekten olduruyor bizi
Kedinin taklit sesi super olmus. (Ama ufakliktan telefonu almak sonra zor oluyor
vermiyor)
Yemeksepeti, Biletix: Siteleriyle ayni mantik.
Itavla: anlatmaya gerek yok
Simdilik bu kadar. Digerlerinide deneyince anlatirim
Sometimes memories can kill...
Soru: IOS4 yüklü cihaz kullaniyorsak direk ortadaki tuşa basıp çıkarsak program arkada açık mı kalıyor?
Cevap: Evet, acik kaliyor. Home tuşuna çift basıp arkada açık kalan uygulamarı görebilir üzerine basılı tutunca köşeden çıkan işaret ile istediginiz uygulamayi kapatabilirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Benim pek hosuma gitmedi bu ozellik. Uygulamalardan cikarken bi kapat tusu koysalardi. Oyle kapattigimiz kapansaydi. Home tusuyla kapattigimiz ise arka planda acik kalsaydi.
Her gelen mesaj, arama vb. seyde ikide bir multitasking den tek tek kapatmak zorunda kaliyorum.
Gerci dedigim gibi tum appsler arka planda acikken bile en ufak yavaslama olmuyor ama nokia dan el aliskanligi. Acik gorunce kapatmam gerekiyor![]()
Sometimes memories can kill...
arkadaslar bende bugun manhattanda radioshackten aldim 16gb lik aleti.ama hediye oldugu icin kutuyu vs acmak itemiyorum bu yuzdende firmware in versiyonunu falan ogrenemedim.adama bumperlardanda satiyor musunuz dedim yok apple store dan bulabilirsin dedi hatta bi tarih dedi o tarihten once aldiysan beles veriyorlar dedi ama adamin dedigi tarihide hatirlamiyorum.bu konuda birsey bileniniz var mi?sizce bumper a ihtiyacim olur mu?neyse arkadaslar alacaklara almislara hayirli olsun simdiden!
30 eylulden once almissan aleti ucretsiz. Apple - iPhone 4 - Case Program burada ayrintili bilgi var.
Versiyonu yeni aldigina gore buyuk ihtimal 4.0.2 dir.
Benim ihtiyacim olmadi. Bedavaysa al bulunsun yaninda. Ama bumper la kotu gorunuyor telefon. Ben seffaf kilif almayi dusunuyorum. Camli olanlardan.
Arkadasin kullandiginda ihtiyac olursa trden kendide alabilir
Sometimes memories can kill...
4.0.2 olması zor buyuk ıhtımal 4.1 dır bu bencede bumper kotu ya
bumper ne ki zor geldi googlelamak sorry! almak uzereyim bendehediye olacak ama agzını soyle bi aradım arkdasın, samasung galaxy filan istiyor galiba. napcam bilemedim. bende surprizi bozdum ben sana iphone alacaktım dedim. ( bunu burada neden yazdıgımıda bilmiyorum)
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
manhattan, aleti nerden kaça aldın?
Ya ios 4.1 ne zaman kırılır sizce?
Whence I Would Like?
Valla eger arkadasin onerdigi gibi bi otel odasinda 5 kisi falan kalmayacaksiniz bende onerie bulunayim.su an hostel 104 diye 104th street 1st avuneude olan bir hostelde kaliyorum.oda 4 kisilik(farkli sceneklerde var) baya temiz yerler parke banyosu falan 12 kisilik kat ile ortak kullanimda ama gayet yeni temiz kahvalti muthis (kruvasan muffin muz portakal suyu recel yag ile yaptim kahvaltimi bugun),ortam cok iyi odamdaki diger 3 ksiden 2 si kiz(yanlis anlasilma olmasin bizim basimiz bagli) heryerde travel eden gencler dolu.kesinlikle oneririm ama fiyati birazz tuzlu 43 dolar gibi 1 gece icin birde hani 11den sonra falan issiz oluyor pek tehlikeli degil ama hani east harlemdesin sonucta.birde bazi odalara asansor aciliyor k tek olumsuz yani bu hostelin onuda oyle oda istemiyorum ben de ayirtirken yerini.onun disinda kesinlille oneririm.bina falan yeni en azindan insanin icini daraltmiyor.
beyler telefonu 24 eylulde aldım NY ıphone store'dan aldım ve surumu 4.1 unlcok yapabılmem ıcın program ne zaman cıkıcak yada cıktımı bılen arkadaslardan msj beklıyorum
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks