Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bugun iphone 4 ume kavustum.

Fazla kurcalamaya vaktim olmadigi icin ayrintili aciklama yapamayacagim.
    -Ben 3 lerin seklini daha fazla seviyordum. Bu dikdortgen yapi pek fazla hosuma gitmedi. Kotu degil ama telefonu kkaba gosteriyor.
    -Anten problemi malum. Telefonun sol tarafina elinizi koyunca sebeke dusuyor. Ama o kadar denedim dusurmeyi bi turlu beceremedim. Sorun yok gibi. Bumper alacaktim ihtiyacim kalmadi.
    -20-30 tane uygulama oyun falan yukledim. Takilma, bekleme, donma vb. birseyle karsilasmadim.
    -Telefonun onundeki kamera bile superotesi.

Multitasking olayini tam kavrayamadim. Iphone da programi kapat diye bi tus yok. Home tusuyla zaten cikiyor uygulamadan. Ama boyle cikilan tum uygulamalar multitasking tusunda beliriyor. Simdi bunlarin hepsi acik mi demek oluyor :S Anlamadim

Facetime uygulamasinida sabirsizlikla bekliyorum
    Sometimes memories can kill...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun iphone 4 ume kavustum.

Fazla kurcalamaya vaktim olmadigi icin ayrintili aciklama yapamayacagim.
    -Ben 3 lerin seklini daha fazla seviyordum. Bu dikdortgen yapi pek fazla hosuma gitmedi. Kotu degil ama telefonu kkaba gosteriyor.
    -Anten problemi malum. Telefonun sol tarafina elinizi koyunca sebeke dusuyor. Ama o kadar denedim dusurmeyi bi turlu beceremedim. Sorun yok gibi. Bumper alacaktim ihtiyacim kalmadi.
    -20-30 tane uygulama oyun falan yukledim. Takilma, bekleme, donma vb. birseyle karsilasmadim.
    -Telefonun onundeki kamera bile superotesi.

Multitasking olayini tam kavrayamadim. Iphone da programi kapat diye bi tus yok. Home tusuyla zaten cikiyor uygulamadan. Ama boyle cikilan tum uygulamalar multitasking tusunda beliriyor. Simdi bunlarin hepsi acik mi demek oluyor :S Anlamadim

Facetime uygulamasinida sabirsizlikla bekliyorum

hayırlı olsun bende bugun yarın alıyorum. 16 gb mi aldın 32 mi ? jailbreak cıktımı ?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bende bugun yarın alıyorum. 16 gb mi aldın 32 mi ? jailbreak cıktımı ?
    JB icin az kaldi fakat unlock icin biraz daha beklemeliyiz.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 gb aldim. 4.1 yukledim kullaniyorum.

Bugun telefonla 2. gunum. Anten sorununa hala rastlamadim. Bumper almaktan vazgectim.

Multitasking olayi pek hosuma gitmedi. Actiginiz aplication i kapatma tusunu yok. Home tusuyla cikiyorsunuz. Her ciktiginiz apps da onbellege aliniyor. Programi kapatmak icin illa multitaskingden her seferinde silmek gerekiyor. Gerci 20 ye yakin app acikken denedim ama herhangi bi yavaslama olmadi. Tum appler acik kalsada en ufak kasma olmayacaga benziyor.

Yeni grafik motorunu tanitmak icin bi oyun yapmislar. Epic catedral olmasi lazim adi. Grafikler superotesi. Psp de god of war la ayni efektleri yakalamislar gibi. Goruntu superotesi. Denemek icin yukleyip biraz yuruyus yapabilirsiniz oyunda.

Kamerasi super. Beni en cok sasirtan on kamerasi oldu. On kamerasiyla bile superotesi cekimler yapabiliyorsunuz. 2g iphonedaki arka kameradan daha kaliteli.

Kenarlar (anten) celik oldugu icin cizmek biraz zor olacak. Arka taraf ise camsi bi yapi. 3glere gore en az 4-5 kat dayanikli diyebilirim.

DEZAVANTAJI:
    Telefon hucresel data kullandigi icin internet ayarlarini yanlis yapsaniz bile otomatik olarak duzeltip internete baglaniyor. Ay sonu faturaniza 30 tl falan data ucreti eklenebilir. Cunku iphone daki cogu uygulama online kullaniliyor.
    Sometimes memories can kill...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 gb aldim. 4.1 yukledim kullaniyorum.

Bugun telefonla 2. gunum. Anten sorununa hala rastlamadim. Bumper almaktan vazgectim.

Multitasking olayi pek hosuma gitmedi. Actiginiz aplication i kapatma tusunu yok. Home tusuyla cikiyorsunuz. Her ciktiginiz apps da onbellege aliniyor. Programi kapatmak icin illa multitaskingden her seferinde silmek gerekiyor. Gerci 20 ye yakin app acikken denedim ama herhangi bi yavaslama olmadi. Tum appler acik kalsada en ufak kasma olmayacaga benziyor.

Yeni grafik motorunu tanitmak icin bi oyun yapmislar. Epic catedral olmasi lazim adi. Grafikler superotesi. Psp de god of war la ayni efektleri yakalamislar gibi. Goruntu superotesi. Denemek icin yukleyip biraz yuruyus yapabilirsiniz oyunda.

Kamerasi super. Beni en cok sasirtan on kamerasi oldu. On kamerasiyla bile superotesi cekimler yapabiliyorsunuz. 2g iphonedaki arka kameradan daha kaliteli.

Kenarlar (anten) celik oldugu icin cizmek biraz zor olacak. Arka taraf ise camsi bi yapi. 3glere gore en az 4-5 kat dayanikli diyebilirim.

DEZAVANTAJI:
    Telefon hucresel data kullandigi icin internet ayarlarini yanlis yapsaniz bile otomatik olarak duzeltip internete baglaniyor. Ay sonu faturaniza 30 tl falan data ucreti eklenebilir. Cunku iphone daki cogu uygulama online kullaniliyor.
    kac paraya almistin telefonu

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar jb den sonra unlock yapma ıhtımalımızde varmış
    Eger 1.59 Basband varsa unlock direkt olarak geliyor fakat 2.10 Baseband ise biraz daha beklemeye ihtiyacimiz var. Suanda unlock ile ugrasan tek grup Iphone Dev Team yaparsa sadece onlar yapabilir.

PS= Bu linki takip edin.

http://www.greenpois0n.com/
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)