16 gb aldim. 4.1 yukledim kullaniyorum.
Bugun telefonla 2. gunum. Anten sorununa hala rastlamadim. Bumper almaktan vazgectim.
Multitasking olayi pek hosuma gitmedi. Actiginiz aplication i kapatma tusunu yok. Home tusuyla cikiyorsunuz. Her ciktiginiz apps da onbellege aliniyor. Programi kapatmak icin illa multitaskingden her seferinde silmek gerekiyor. Gerci 20 ye yakin app acikken denedim ama herhangi bi yavaslama olmadi. Tum appler acik kalsada en ufak kasma olmayacaga benziyor.
Yeni grafik motorunu tanitmak icin bi oyun yapmislar. Epic catedral olmasi lazim adi. Grafikler superotesi. Psp de god of war la ayni efektleri yakalamislar gibi. Goruntu superotesi. Denemek icin yukleyip biraz yuruyus yapabilirsiniz oyunda.
Kamerasi super. Beni en cok sasirtan on kamerasi oldu. On kamerasiyla bile superotesi cekimler yapabiliyorsunuz. 2g iphonedaki arka kameradan daha kaliteli.
Kenarlar (anten) celik oldugu icin cizmek biraz zor olacak. Arka taraf ise camsi bi yapi. 3glere gore en az 4-5 kat dayanikli diyebilirim.
DEZAVANTAJI:
Telefon hucresel data kullandigi icin internet ayarlarini yanlis yapsaniz bile otomatik olarak duzeltip internete baglaniyor. Ay sonu faturaniza 30 tl falan data ucreti eklenebilir. Cunku iphone daki cogu uygulama online kullaniliyor.
Sometimes memories can kill...
Eger 1.59 Basband varsa unlock direkt olarak geliyor fakat 2.10 Baseband ise biraz daha beklemeye ihtiyacimiz var. Suanda unlock ile ugrasan tek grup Iphone Dev Team yaparsa sadece onlar yapabilir.
PS= Bu linki takip edin.
http://www.greenpois0n.com/
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks