Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonu acinca bilgilerde gorunuyor. Ama acmana izin vermezler buyuk ihtimal. Apple store da bile bilmeyenler olabiliyormus ilginc Buyuk ihtimal seri numaralarindan anlasilir nette vardir kesin
    Gittigim yer best buydi, apple store degildi. Telefonu acmaya izin verirler herhalde,bir sorun olmaz sanirim.Netten bakalim nasil anlasiliyormus hangi versiyon oldugu.Butun best buylarda bu varmi bilmiyorum ama adamlar liste yapmislar,ne istedigini felan yazdiriyorsun,telefon numarasi birde.Adamlar telefon geldiginde ariyorlarmis seni,eger acmazsa teli ya da istemezsen telefon baskasina gidiyormus.Zamani olan arkadaslar deneyebilir bunu.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gittigim yer best buydi, apple store degildi. Telefonu acmaya izin verirler herhalde,bir sorun olmaz sanirim.Netten bakalim nasil anlasiliyormus hangi versiyon oldugu.Butun best buylarda bu varmi bilmiyorum ama adamlar liste yapmislar,ne istedigini felan yazdiriyorsun,telefon numarasi birde.Adamlar telefon geldiginde ariyorlarmis seni,eger acmazsa teli ya da istemezsen telefon baskasina gidiyormus.Zamani olan arkadaslar deneyebilir bunu.
    Evet rezervasyon sistemi oyle isliyor. Apple ile ayni. Telefonla ariyorlar. Cevap vermezsen veya o gun oraya gitmezsen bir sonraki kisiyi ariyorlar. -Gelemedim simdi alsam olur mu gibi birsey soz konusu degil. Tekrardan rezervasyon yaptirman gerekiyor.

Ipod da nette serialini yazinca fabrika ayarli versiyonu cikiyordu ondada vardir buyuk ihtimal. Ama tele bakmaya izin veriyorlarsa en garanti yol bu. Ayarlardan hakkinda da olmasi gerekiyor. (iphone 4 un menusu nasil bilmiyorum ama ayarlardan bakinca gorursun. versiyon diye yaziyor
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)