Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Simdi arkadaslar bagislayin ama sadece son 3-4 sayfayi okudum ve cokcoda arastirma yapma sansi bulamadim forumu ama beni mazur gorup sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.Simdi bestbuy larda bu cihazin regular fiyati 600 (16gb) ya da 700$(32gb) bu fiyatlari kontrat ya da herhangi bir baglilik olmaksizin satilani mi yani? su an pre-paid bi at&t kartim var onu takip direk kullanmaya baslayabilir miyim?1 ikincisi 4.0.2 versiyonun 1 ay gibi bi surede kirilacagindan az cok emin misiniz?cunku surumu ne olursa olsun i phone 4 16 gb alip suradaki son 2-3 haftamda at&t kartimla kullanip turkiyeye donunce kiz arkadasima dogum gununde vermek istiyorum ve dogum gunu zaten 1.5 ay falan sonra o zamana kirilmis olur mu bu versiyo sizce?Forumu iyice aramadan soru sordugum icin kusura bakmayin yeniden ama bugunlerde gunde 12 saat calsisyorum pek zamanim yok(isler acildi masallah )yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi arkadaslar bagislayin ama sadece son 3-4 sayfayi okudum ve cokcoda arastirma yapma sansi bulamadim forumu ama beni mazur gorup sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.Simdi bestbuy larda bu cihazin regular fiyati 600 (16gb) ya da 700$(32gb) bu fiyatlari kontrat ya da herhangi bir baglilik olmaksizin satilani mi yani? su an pre-paid bi at&t kartim var onu takip direk kullanmaya baslayabilir miyim?1 ikincisi 4.0.2 versiyonun 1 ay gibi bi surede kirilacagindan az cok emin misiniz?cunku surumu ne olursa olsun i phone 4 16 gb alip suradaki son 2-3 haftamda at&t kartimla kullanip turkiyeye donunce kiz arkadasima dogum gununde vermek istiyorum ve dogum gunu zaten 1.5 ay falan sonra o zamana kirilmis olur mu bu versiyo sizce?Forumu iyice aramadan soru sordugum icin kusura bakmayin yeniden ama bugunlerde gunde 12 saat calsisyorum pek zamanim yok(isler acildi masallah )yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
    640 dolar vergiler dahil apple store daki fiyatı, ben best buy a sormustum, union square de satmıyoruz dedi, best buy mobile shop idi. apple store dan almak en kolay yolu sanırım. ondada bazen kredi kartı istiyolarmış. birisi gift card alarak halledebilirsin demişti. muhtemelen su andaki att kartın buyuk simkartlardan. iphone kucuk simkart kullanıyor. gidip deiştirirlermi yenilerler mi diye sorman lazım att ye. 1,5 aya kırılmasında 2 ay sonra kırılsın nolcak, bundan buyuk hadiye mi olur birisi için bu aralar. kızarkdasın beklesin . sen gene hediye et.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)