Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı leonebs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bilgiyi nerden aldınız acaba? Şu an ebay da 3 tane alınca 700$, 5 tane alınca 600$, 10 tane alınca 500$ a veren bi satıcı var. Biz 5 adet almayı düşünüyorduk...

Bi de bestbuy in kendi sitesinde 450 dolar olan bi laptop CT deki mağazada 550$... Dalga geçer gibi...
    Buradan bakabilirsiniz regular price olarak 599$ girilmis. Bence biraz bekleyin anten problemi vs olmus zaten.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buradan bakabilirsiniz regular price olarak 599$ girilmis. Bence biraz bekleyin anten problemi vs olmus zaten.
    Yaw evet anten problemi falan varmis, dava acmislar apple a falan diolar dogru mu gercekten? Nezman duzelir sorun ben eylulde falan almayi dusunuorum.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eylul uretimlerinde problem olmaz bence. Bu urunler ilk cikanlar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eylul uretimlerinde problem olmaz bence. Bu urunler ilk cikanlar.
    İki antenin arasına ufak bi bant koymaları veya plastik bişey koymaları işi görür. Ama yeni seriler ne zaman yapılır bekliyoruz. İnsan eli elektrik geçirdiği için sorun oluyormuş.

Yeni sürümü beklıyorum bende. Kesin alacağım. Süperötesi olmus telefon. Rakıbı yok
    Sometimes memories can kill...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

iPhone 4'u ilk ciktigi gun olan 24 hazirandan beri sk sk test ediyorum Apple Store'da. Harika bir alet ekrani mukemmelotesi. 3G S ile yanyana koydugunuzda 3G S'in ekrani birdaha yuzune bakilmaz bir hal aliyor. Ayrica bu anten sorunu nedense yarim saat elimde tutsamda bende olmadi.

Son olarak 599 dolara kontratsiz satiliyor ancak unlock degil. Ve zaten suan icin kontratsizda satmiyorlar ancak siparis verebiliyorsunuz. Unlocked iPhone 4'leri Kanada, Ingiltere vb yerlerden alabilecegimi soyledi Apple Store'dakiler ancak Kanada'da da satilmiyor suan ve Ingiltere'den netten alabilirsn ancak 600 sterlin. Yani oldukca pahali Ingiltere'de.

Ayrica alet micro sim kartla calistigi icin suan Turkiye'de unlocked yapsan bile calismaz. Bizim sirketlr micro sim karti ne zaman cikarir bilinmez cikarsalarda kontratsiz satarlar mi olayi var bu sefer. Yani iPhone 4 Turkiye'de rahat rahat kullanilamayacak uzun bir sure sanirim. Neyseki Amerika donusu Erasmus'la Almanya'ya gidecegim 1 yillik, orda durumlar daha iyi ben Turkiye'ye donene kadarda Turkiye'de micro sim kart falan yayginlasir umarim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone 4'u ilk ciktigi gun olan 24 hazirandan beri sk sk test ediyorum Apple Store'da. Harika bir alet ekrani mukemmelotesi. 3G S ile yanyana koydugunuzda 3G S'in ekrani birdaha yuzune bakilmaz bir hal aliyor. Ayrica bu anten sorunu nedense yarim saat elimde tutsamda bende olmadi.

Son olarak 599 dolara kontratsiz satiliyor ancak unlock degil. Ve zaten suan icin kontratsizda satmiyorlar ancak siparis verebiliyorsunuz. Unlocked iPhone 4'leri Kanada, Ingiltere vb yerlerden alabilecegimi soyledi Apple Store'dakiler ancak Kanada'da da satilmiyor suan ve Ingiltere'den netten alabilirsn ancak 600 sterlin. Yani oldukca pahali Ingiltere'de.

Ayrica alet micro sim kartla calistigi icin suan Turkiye'de unlocked yapsan bile calismaz. Bizim sirketlr micro sim karti ne zaman cikarir bilinmez cikarsalarda kontratsiz satarlar mi olayi var bu sefer. Yani iPhone 4 Turkiye'de rahat rahat kullanilamayacak uzun bir sure sanirim. Neyseki Amerika donusu Erasmus'la Almanya'ya gidecegim 1 yillik, orda durumlar daha iyi ben Turkiye'ye donene kadarda Turkiye'de micro sim kart falan yayginlasir umarim
    Ekrani ozellikle supermis. Hatta iphone un konferansinda -insan gozu su kadar pikseli algilayabiliyor, biz garanti olsun diye ondan su kadar daha fazla piksel koyduk gibisinden birsey soylemisti.

-Anten sorunu kenarda bi yer var oradan tutunca oluyor. Wifi ve normal antenin birlesme noktasi gibi biseymis. Insan eli elektrik gecirdigi icin oraya bastirinca sebeke gidiyormus. Plastik kilifla falan kullanilinca sorun olmuyor zaten. Ayrica yazilimla duzeltirler belki, ki yazilim cikacaginida acikladilar.

-Microsim olayini bilmiyordum. Boyle olmasi kotu oldu. Getirip kullanamaycagiz. Ben bizim operatorlerin hic bi halt yapacagini tahmin etmiyorum. Bi 1-2 yil daha klasik simcardlara devam gibi.

Teli kullanmak hayal olacak gibi
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)