Buradan bakabilirsiniz regular price olarak 599$ girilmis. Bence biraz bekleyin anten problemi vs olmus zaten.
Buradan bakabilirsiniz regular price olarak 599$ girilmis. Bence biraz bekleyin anten problemi vs olmus zaten.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Eylul uretimlerinde problem olmaz bence. Bu urunler ilk cikanlar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sometimes memories can kill...
iPhone 4'u ilk ciktigi gun olan 24 hazirandan beri sk sk test ediyorum Apple Store'da. Harika bir alet ekrani mukemmelotesi. 3G S ile yanyana koydugunuzda 3G S'in ekrani birdaha yuzune bakilmaz bir hal aliyor. Ayrica bu anten sorunu nedense yarim saat elimde tutsamda bende olmadi.
Son olarak 599 dolara kontratsiz satiliyor ancak unlock degil. Ve zaten suan icin kontratsizda satmiyorlar ancak siparis verebiliyorsunuz. Unlocked iPhone 4'leri Kanada, Ingiltere vb yerlerden alabilecegimi soyledi Apple Store'dakiler ancak Kanada'da da satilmiyor suan ve Ingiltere'den netten alabilirsn ancak 600 sterlin. Yani oldukca pahali Ingiltere'de.
Ayrica alet micro sim kartla calistigi icin suan Turkiye'de unlocked yapsan bile calismaz. Bizim sirketlr micro sim karti ne zaman cikarir bilinmez cikarsalarda kontratsiz satarlar mi olayi var bu sefer. Yani iPhone 4 Turkiye'de rahat rahat kullanilamayacak uzun bir sure sanirim. Neyseki Amerika donusu Erasmus'la Almanya'ya gidecegim 1 yillik, orda durumlar daha iyi ben Turkiye'ye donene kadarda Turkiye'de micro sim kart falan yayginlasir umarim![]()
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Ekrani ozellikle supermis. Hatta iphone un konferansinda -insan gozu su kadar pikseli algilayabiliyor, biz garanti olsun diye ondan su kadar daha fazla piksel koydukgibisinden birsey soylemisti.
-Anten sorunu kenarda bi yer var oradan tutunca oluyor. Wifi ve normal antenin birlesme noktasi gibi biseymis. Insan eli elektrik gecirdigi icin oraya bastirinca sebeke gidiyormus. Plastik kilifla falan kullanilinca sorun olmuyor zaten. Ayrica yazilimla duzeltirler belki, ki yazilim cikacaginida acikladilar.
-Microsim olayini bilmiyordum. Boyle olmasi kotu oldu. Getirip kullanamaycagiz. Ben bizim operatorlerin hic bi halt yapacagini tahmin etmiyorum. Bi 1-2 yil daha klasik simcardlara devam gibi.
Teli kullanmak hayal olacak gibi
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks