gençler varmı alan unlocked ucuzundan solesınde bizde alalım
gençler varmı alan unlocked ucuzundan solesınde bizde alalım
Yok, yanlış bilgi verilmesin. Durum şöyle, o Apple Store'dan $599'a satılanlar kontratsız iPhone'lar. Ama yine locked, hatta AT&T'ye locked. Amerika'dan alacağınız hiçbir iPhone factory unlocked gelmez!
Ama benim de son kullandığım 2 iPhone'um Amerika'dan alınma. Yazılımsal unlock çıktığında evde yapmanız 1 dakikayı geçmez. Şu an iPhone 4'ün unlock'ı çıkmadı ama çıkması an meselesidir. Çıktığında da eve gelip 10 saniyede kırabilirsiniz telefonu.
Telefon bence de rakipsiz, iPhone'un tüm jenerasyonlarını 2007'den beri kullanmış biri olarak uzun bir süre daha başka bir telefon kullanacağımı düşÃ¼nmüyorum. Herkese de şiddetle tavsiye ederim.
craigslist'e bakmayı ihmal etmeyin.
Satilsin da lock olmasi onemli degilBilgisayar kullanmasini bilen herkes unlocked/jailbreak falan yapabilir zaten
![]()
2g iphone var yuklemedigim versiyon denemedigim sey kalmadi. En sonunda kafayi yiyecek ama zaten para etmiyorDeneme tahtasi olarak kullaniyorum. Yazilim konusunca tecrube kazandim
Sometimes memories can kill...
Bugun BestBuy'a gittim haftaya gelcek dedi kadin. Yarin AT&T'ye gidecegim test edecegim Iphone 4G'yi.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks