Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Texas Yolcusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mrb. ben de 10 haziran da texas austine gidiyorum kuzenimle veraber. taco cabana restaurantlarında çalışmak için. geçen sene de new jersey deydim. texas istemiyoduk ama iş ii olduğu için kabul ettik aynı yere gitmek istemedik değişiklik olsun diye. benim merak ettiğim bi kaç soru vardı? genel olarak san antonio, austin,dallas şehirleri nasıl? alışveriş merkezleri outletleri var mı? araba kiralansa nerelere gitmek cazip yakınlık açısından, gezilmek açısından.. ama en önemlisi alışveriş olayı yaa bilgin varsa cvp verirsen şimdiden teşekkürler.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı busee'88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrb. ben de 10 haziran da texas austine gidiyorum kuzenimle veraber. taco cabana restaurantlarında çalışmak için. geçen sene de new jersey deydim. texas istemiyoduk ama iş ii olduğu için kabul ettik aynı yere gitmek istemedik değişiklik olsun diye. benim merak ettiğim bi kaç soru vardı? genel olarak san antonio, austin,dallas şehirleri nasıl? alışveriş merkezleri outletleri var mı? araba kiralansa nerelere gitmek cazip yakınlık açısından, gezilmek açısından.. ama en önemlisi alışveriş olayı yaa bilgin varsa cvp verirsen şimdiden teşekkürler.
    Austin üniversite şehri bolca öğrenci var. Taco larla ilgili fast foodçular da oldukça iyi yersin bol bol tadı güzel oluyor San antonio, dallas, austin, houston ve fort worth başlıca şehirleri ve hepsi gökdelenli filan koca şehirler. çok güzel gezilecek yerler var içinde. Araba kiralamak genel olarak pahalı ama. yaş küçüldükçe pahalanıyor ve de sanırım amerikalı olmayanlara çoğu yer vermiyor kiralık araba. Son 3 gün amerikalı bi arkadaşımıza kiralattık biz ve 9 kişi gezdik transporter gibi bişeyle. Öyle arabalar daha ucuza geliyor ve benzin de çok ucuz texasta inanılmaz ucuz.O yüzden mesafe hiçbir şekilde dert olmuyor Alışveriş merkezleri de bolca var. Anayollarda büyük outletler oluyor her türlü marka oluyor nerdeyse , ayrıca yine mall ler oluyor. Az daha pahalı oluyor ama ucuzluk ürünleri de var. Küçük mağaza şeklinde giyim dükkanları da fazlaca var ve küçük iplik hatalı malları mesela 10 dolara alıyorsun ki bunun piyasa değeri 40- 50 dolar. Elektronik için de pawn shoplar oluyor şehir yakınlarında ve 2. el çoook temiz ve ucuz şeyler bulursun. Sadece elektronik değil aklına gelen herşey var oralarda eski antikalardan müzik aletlerine kadar. Çokça da wal-mart bulursun texasta ve bunlar gruplaşırlar hep. Yani bir yerde wal-mart, best-buy, .. gibi büyük mağazaları bulurusn ki o sıcakta gezmesi kolay oluyor. Ben gezerken new jerseyde new yorkta da bulundum ama Texasa gidince oralardan çok farklı özgün biyer olduğunu göreceksin. İlk hafta belki sıcak sizi bayacak ama sonra ona da alışırsınız.
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)