Cok guzel bir yazi olmus. Ayrintili bir sekilde anlattigin icin ayrica tesekkurler. Ancak benim kanima dokunan bazi noktalari oldu biraz. Suphesiz cok guzel gecmis wat'in. Her wat'cinin Turkiye'ye dondukten sonra dusundugu (buyuk cogunlugun) "Aptal" Amerikalilar dusuncesi. Amerikalilar yalnizca eglence parklarina giderek eglenmiyorlar arkadaslar. Yazin gidilen eglence parki var tabiki. hanginiz yazin denize gitmiyor ya da gitmek istemiyor. Yanlis anlamayin tabiki bazi Amerikalilar yeri geliyor seni cigirindan cikarip aptal diye bagirttiriyor kendine ama ben bunun butun Amerikalilara ya da ABD de yasayanlara mal edilmesine karsiyim. Asil mesele ise burada Turklerin biraktigi izlenim. Eglenceli gibi geliyor isleri sallamak ama ardinizdan biraktiginiz izlenim hic iyi olmuyor ne yazikki. Benim iki yil ust uste gittigim park bile bu yil sinirladi Turk watcilari. ABD'liler genellikle yaptiklari en ufak isleri ciddiye alarak yapiyorlar. Buraya gelen watcilarinda islerini ciddiye alarak yapmalari gerek. unutmayin sizin yasadiginiz tecrubeleri yasamak isteyen baska watcilar olacak ileride. Bunu dusunerek kendi ulkemizi temsil ettigimizi unutmamaliyiz.

umarim ilerde wat yoluyla ya da baska bir sebeple tekrar ABD ye gelip daha da guzel deneyimler yasarsin.
Saygilarimla