arkdaslar demın şoyle dusundum bu amerıka aslında ruya falan degılmıs aslında bunu en ıyı anlayanlar work and travel ogrencılerı bence cunku bız orada alt sınıf çalısanlar olarak amerıkanın asıl yuzunu goruyoruz yanı belkı bazı seyler turkıyeden daha kotu kıyaslama yapmak yanlış muhakkak ama
ordaki ınsanların aile yapıları sosyo-kültürel yapısı sızce nekadar iyi?
düşüncelerımı nasıl soyleyeceğimi bilemiyorum umarım anlamışsınızdır demek ıstemeye çalıştıklarımı. bana katılan ve düşüncelerını paylasmak ısteyen bu konuda bende şöyle düşünüyorum dıyen var mı?
ben size gördüklerım hakkındaki izlenimlerimi aktamak istiyorum

nekadar dogru veya nekadar özgürlük 14-15 yaşında bebek sahibi olup hiç bir sekılde egitim almayı düşünmeyen eğitimsiz gençlerin hali
nekadar iyi 50-60 yaşına gelmiş bir bayanın hala hausekeeping olarak çalısması(elbet çalısmak ayıp değil bu işte ama kim ister 30-40 yıl boyunca orayı burayı temizleyerek geçirmek ömrünü- ki bu bahsettiğim bayan biz burda en iyi işte çalıssak onun oturdugu evi satın alamayız-)
ve ben şunu gördüm türkiye gerçekten bangır bangır bagırıyor egitim egitim diye ama ben bunu orda göremedım
hemen hemen herkes kokain eroin ot kullanıyor
tabiki çok güzel fırsatları ve olanakları vardır ama ben gördugum olumsuzlukardan bir kaçını yazmak istedim buna ek olarak söyleyecekleriniz varmı?