Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: job fair ingilizce yeterlilik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart job fair ingilizce yeterlilik

Ben 17 şubatta şirketimin düzenleyeceği job fairla bir eğlence parkında işe yerleşmek istiyorum.
    Fakat grup olarak katılıcaz ve 3kişiyiz.üçümüzde kendimizi ifade edebilcek kadar konuşabiliyoruz.danışmanımız eğlence parkları çok iyi ingilizce ister ve belki işe almayabilirler dedi.biz de teredütte kaldık acaba nedir bu çok iyi ingilizce
    daha önce bu durumu yaşamış olanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

kesinlikle kendini on kosullama insallah alirsiniz oyle cok abartmislar mukemmel ingilizce falan istedikleri yok sonucta amerikan degilsin adam gibi olsun yeter size alirsiniz kafaniza takmayin rahat olun eglence parki job fairine 3 kisi girmis biri olarak konusuyorum
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tamam dostum çok teşekkür ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende yarın job fair'e katılacağım su parkında çalışmak üzere görüşeceğim, görüşmede neler soruyorlar ya da görüşme nasıl geçiyor, sistem nasıl işliyor daha önceden hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Biz de 4 kişi girdik görüşmeye Morey's Piers eğlence parkı için.Bizi de korkutmuşlardı ama korktuğumuza değmedi.Herkese birer ikişer soru sordular sadece.Neden bizim parkımızda çalışmak istiyosun? Kendinden biraz bahsedebilir misin? Bu programı kimden/nerden duydun? şeklinde sorular sordular bize.Rahat olun arkadaşlar.Sizin native olmadığınızın farkındalar ve bunu göz önünde bulundurarak değerlendirme yapıyorlar.Yine de bahsettiğim tarzda sorulara hazırlanmış olarak gitmenizde fayda var.Umarım iyi geçer görüşmeniz

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

yalan..gecen seneki ingilizcemle job fairde amerikalı kadından eğlence parkı işini almıştım..gecen seneki ingilizcen nasıl diye sorarsan en son lise 1 ve üniversite 1-2 de gördüğüm kadardı..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

daha önce jobfairlara katılan arkadaşlar geçen dialogları ve soruları paylaşırlarsa faydalı olur....lütfen yardımm....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim merak ettğim advanced düzeyde belirtilen işlere gidenlerin hepsi şakır şakır ingilizce konuşabilenler mi?
    şu mülakatlarda çok iyi konuşup aslında çok iyi düzeyde ingilizcesi olmayıp işe yerleşip sorun yaşanırmı?
    ben anlamıorum trde bu kadar iyi ingilizce konuşabilen öğrenci varmı?varsa niye ingcesini geliştirmeye watla gitsin?

son olarak cidden yüksek düzeyde ingce isteyen işler neler?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı onurpasazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce jobfairlara katılan arkadaşlar geçen dialogları ve soruları paylaşırlarsa faydalı olur....lütfen yardımm....
    hocam burada sorulan sorular vizedekilere çok benziyor..o soruların dışında sorulan önemli soru neden bu işi istiyorsun?işle ilgili bunu şunu yapabilir misin tarzı sorularda geliyor..öyle büyük farklar yok..

@star61

empire state te fotoğrafcılık işi vardı advanced ingilizce istiyordu ve yanımdaki kız aldı işi..aynen söylediğin gibi şakır şakır ingilizce konuşuyordu yani o an bana öyle geldi şimdi olsa öyle olmaz tabide..insanlarla direkt ilişkilerin kurulduğu işler garsonluk fotoğrafcılık pedicap gibi işler ileri düzeyde ingilizce ister..ingilizcen kötü olurda bu işlere gidersen sıkıntı cıkar amerikada..sıkıntının büyüklüğü senin karakterine bağlı..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam burada sorulan sorular vizedekilere çok benziyor..o soruların dışında sorulan önemli soru neden bu işi istiyorsun?işle ilgili bunu şunu yapabilir misin tarzı sorularda geliyor..öyle büyük farklar yok..

@star61

empire state te fotoğrafcılık işi vardı advanced ingilizce istiyordu ve yanımdaki kız aldı işi..aynen söylediğin gibi şakır şakır ingilizce konuşuyordu yani o an bana öyle geldi şimdi olsa öyle olmaz tabide..insanlarla direkt ilişkilerin kurulduğu işler garsonluk fotoğrafcılık pedicap gibi işler ileri düzeyde ingilizce ister..ingilizcen kötü olurda bu işlere gidersen sıkıntı cıkar amerikada..sıkıntının büyüklüğü senin karakterine bağlı..
    teşekkür ettim paylaşım için sağol...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bizde gittiğimizde iş görüşmesine (bu aralık ayında) eğlence parkı için başvurduk. 4kişi yan yana oturduk. ilk 2 si ile önce ögrüştüyanımızda. çocuklar çok zor cümle kuruyordu. o yüzden onları eğlence parkına vermedi direk new jersey de başka işe yönlendirdi. bizim ing ler iyidi. benim orta-ileri arası. arkdşmnda öyleydi yada iraz daha yüksek. direk new yorktaki eğlence parkında verdi. bence ektili olabilir işi alıp almamanızda.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

siz kendiniz diyormusunuz ben şu işi istiyorum diye yoksa direk kendilerimi yolluyor?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bizdeyken hangi eyalete gitmeke isteidğimize göre gruplandırdılar. new yorkta eğlence parkı vardı. gittik eğlence parkı için. işler hazır orda yani kasiyerlik vb. sen seçiyorsun birini. yeterli değilsen o iş için onlar başka işe yönlendiriyor.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Job fairlerde eğer aynı işe talep fazlaysa ilk grupta girmeye bakın..Şansızın artacaktır.Bide şirketinizle görüşüp daha önce neler sorduğu hakkında fikir alın.Çünkü onların işi bu yani size yardımcı olmakla yükümlüler.Ve onlar daha iyi bilirler ne tarz sorular sorduklarını.Amerika kültürü hakkında ilginizi çeken ne olabilir gibi soru sorabilirler,niye bu işi seçtiniz diye sorabilirler,niye bu eyalet,daha önce buna benzer bi işte çalıştın mı gibi sizi tanımak için sorular sorarlar.Çalışcağınız işle ilgili önemli özellikleri öğrenin,bu iş hakkında tecrüben var mı derlerse söylersiniz.ing sorulan soruları doğru anlayıp cevap verdiğinizde (çok iyi olmasada) istediğinz işi alırsınız..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eğlence parkı olmasada bende iş fuarından cıktım 4 kişi girdik ilk kişiye kendini tanıt dedi, ikinci kişiye neden amerikayaa gitmek istiyosun üçüncü kişi yani bana ne zaman gidiceksin donus tarihin ne dedi ve hobilerimi sordu son kalan kişiyede daha once yurtdısına cıktın mı nereler falan dedi hepsi bu kadardı.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

inan ben de çok merak ediyorum bu görüşmeyi.Ben de 20 şubatta gireceğim ve neler olabileceğini hiç kestiremiyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan ben de çok merak ediyorum bu görüşmeyi.Ben de 20 şubatta gireceğim ve neler olabileceğini hiç kestiremiyorum.
    ben 5 kişilik bir grupla girdim görüşmeye eğlence parkı için.5 er 5 er alıyorlardı zaman kaybı olmasın diye.
    1. soru how is your english? burada advance, intermediate falan demeyin cümle kurun. "i can speak english in basic level" gibi...
    2. soru daha önce çalıştın mı bir işte? "no" dedi 1-2 kişi.
    3. soru what do you go college for? ben anlayamadım okula ne için gidilir olarak algıladığım için."again please" dedim

sonra uykuluyum dedi geleceğiniz tarihi yazın imza atın dedi imzaladık biz de
    5 dk bile sürmedi görüşme o kadar kısaydı.

rahat olun...çat pat bişeyler söyleyin ingilizce... toplamda görüşmeye girenlerden sadece 2 kişiyi almamışlar ingilizce yetersizlikden.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı isosi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 5 kişilik bir grupla girdim görüşmeye eğlence parkı için.5 er 5 er alıyorlardı zaman kaybı olmasın diye.
    1. soru how is your english? burada advance, intermediate falan demeyin cümle kurun. "i can speak english in basic level" gibi...
    2. soru daha önce çalıştın mı bir işte? "no" dedi 1-2 kişi.
    3. soru what do you go college for? ben anlayamadım okula ne için gidilir olarak algıladığım için."again please" dedim

sonra uykuluyum dedi geleceğiniz tarihi yazın imza atın dedi imzaladık biz de
    5 dk bile sürmedi görüşme o kadar kısaydı.

rahat olun...çat pat bişeyler söyleyin ingilizce... toplamda görüşmeye girenlerden sadece 2 kişiyi almamışlar ingilizce yetersizlikden.
    anlamadıgın soruda sanırım okulunu sormus yanı hangı unw desın gıbısınden

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

okula neden gidiyorsun?
    "okula elektrik elektronik müh olmak için gidiyorum. " cevabını vermem gerekiyormuş. ben again please deyince "what is your major?" dedi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar Hard Rock Cafe işi için job faire katılanınız var mı hiç? Ne tarz sorular soruyorlar ve dedikleri kadar çok inceliyorlarr mı? Adamlar bütün işlerde dishwasher işinde bile advanced düzey istemiş.Bana çok abartı geldi.
    Ben bi arkadaşımla birlikte gidicem kısmetse.
    İngilizce seviyemiz advanced olmasada upperintermadiate diyeblirz.çok hzlı şekilde düzgün cümle kurabildiğimi iddia edemem ama ingilizceyi anlamakta sorun yaşamıorm ve cevap verebliorm.

Öneriniz ne olur? Sizce mülakata önceden hazırlanıp iyi konuşup işi alalım mı? Yoksa ingilizceyi mükemmel konuşamadıktan sonra Hard Rock işini boşver mi dersiniz?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

düzgün gramer ve mükemmel akıcılıkta bir ingilizce değil istedikleri.sadece kendinize güvenli duruşunuz ve söylediklerini anlayabildiğinizi göstermeniz olnlar için yeterli.çekingen olmayın,işi alacağınızdan emin bir tavır sergileyin.

ben de eğlence parkında çalıştım ve işi fuarda aldım.benim ingilizcem akıcı olduğu için sorun yaşamadım ama ingcesi orta seviyede olan kişiler de sorulara anlaşılır yanıt verdikleri için alındılar.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

bolumunu sormus ıste...(:

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bolumunu sormus ıste...(:
    +rep emegesaygı

e resmen bölümünü sormuş, okula ne için gidiyo diye cevirmeyin onu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende skyp dan gorusmeye gırıcem gorusmeyı yıne kısa tutarlarmı acaba yoksa uzatırlarmı ben cankurtaran olarak katılcan ve profosyonel sutopu oynuyorum ben bunu dersem bı katkısı olurmu cunku ıngılızce konusunda kendımı anlatıcak kadr bılıorum yanı cok ıı degılm bıde skypdan anlaymm dıe korkuorum:S:S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı SahMat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende skyp dan gorusmeye gırıcem gorusmeyı yıne kısa tutarlarmı acaba yoksa uzatırlarmı ben cankurtaran olarak katılcan ve profosyonel sutopu oynuyorum ben bunu dersem bı katkısı olurmu cunku ıngılızce konusunda kendımı anlatıcak kadr bılıorum yanı cok ıı degılm bıde skypdan anlaymm dıe korkuorum:S:S

cankurtaranlarda çok iyi ing. istiyorlar. kendini anlatacabileceğin kadar ing.den daha fazlasını isterler
    Konu ItsBritneyB*tch tarafından (16-02-2011 Saat 04:26 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ItsBritneyB*tch gercekten cok guzel bı haberdı bu cok saol =))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

20 25 dak.lık uzun bir görüşmeden sonra işi alabildik tecrübe olması açısından biraz bilgi veriyim istedim.görüştüğümüz iş veren çok sevimli fiziksel olarak da tam amerikalı bir bayandı
    önce bizi biraz rahatlamaya çalıştı gerilmeyin sakin olun falan dedi arada anlamadığımız bazı sorular oldu onları da yes yes diyerek geçiştirdik
    şirketimiz zaten daha öncesinden de çıkabilecek soruları maille iletmişti bize.genelde de o soruların benzerini sordu bize.çok uzun süre kalıp hadi artık bitse de gitsek de bir türlü bitmek bilmedi görüşmemiz.neyseki en sonunda sözleşmemizi imzaladık ve rahatladık
    çok fazla kasmaya gerek yokmuş gerçekten de, onlar bizim gerildiğimizin farkında oldukları için de tolerans gosteriyolar zaten ben işe yarabilceği düşüncesiyle şirketin sorulabilicek muhtemel sorular diye gönderdiği soruları da paylaşıyım

1- Tell me about yourself, describe yourself with your name, age, department of university, your class etc…

2- Why do you choose to participate in this program?

3- Have you ever been to US ?

4- Where did you learn English? How many years have you studied English?

5- Do you have any previous work experience, what were they?

6- What are your expectations (from work, from being in America, from this program)

7- Have you ever lived away from your parents? What do you think about you coming to US?

8- What are your hobbies?

9- Why did you choose this job?

10- What kind of difficulties you think you may face during your stay and how will you manage them?

11- How do you feel about adjusting yourself to a new culture, a new country?

12- How do you feel about working/living with people from different cultures, race and religion?
    Konu volkan07 tarafından (18-02-2011 Saat 10:01 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı volkan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 25 dak.lık uzun bir görüşmeden sonra işi alabildik tecrübe olması açısından biraz bilgi veriyim istedim.görüştüğümüz iş veren çok sevimli fiziksel olarak da tam amerikalı bir bayandı
    önce bizi biraz rahatlamaya çalıştı gerilmeyin sakin olun falan dedi arada anlamadığımız bazı sorular oldu onları da yes yes diyerek geçiştirdik
    şirketimiz zaten daha öncesinden de çıkabilecek soruları maille iletmişti bize.genelde de o soruların benzerini sordu bize.çok uzun süre kalıp hadi artık bitse de gitsek de bir türlü bitmek bilmedi görüşmemiz.neyseki en sonunda sözleşmemizi imzaladık ve rahatladık
    çok fazla kasmaya gerek yokmuş gerçekten de, onlar bizim gerildiğimizin farkında oldukları için de tolerans gosteriyolar zaten ben işe yarabilceği düşüncesiyle şirketin sorulabilicek muhtemel sorular diye gönderdiği soruları da paylaşıyım

1- Tell me about yourself, describe yourself with your name, age, department of university, your class etc…

2- Why do you choose to participate in this program?

3- Have you ever been to US ?

4- Where did you learn English? How many years have you studied English?

5- Do you have any previous work experience, what were they?

6- What are your expectations (from work, from being in America, from this program)

7- Have you ever lived away from your parents? What do you think about you coming to US?

8- What are your hobbies?

9- Why did you choose this job?

10- What kind of difficulties you think you may face during your stay and how will you manage them?

11- How do you feel about adjusting yourself to a new culture, a new country?

12- How do you feel about working/living with people from different cultures, race and religion?
    hayırlı olsun aynı job fairdaydık heralde benimde kings oldu...hangi pozisyon senin...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar merhaba,

20 şubat pazar günü interexchange adlı sponsor yetkilisinin katılımıyla mülakata gireceğiz.Buradaki arkadaşlar direk işverenle mülakata girmişler sanırım.Bugün şirkete gittim ve pazar günü için mülakata kaçıncı grupta gireceğimi sordum.Öğrendim ki 19 tane grup var ve ben 18. grupta gireceğim.Gruplar 4 kişiden oluşuyor.

Son gruba yazmışsınız beni iş mi kalır o zamana dedim.Zaten orada işi alma gibi bir durum olmayacak.Sizlerle konuşacaklar istediğiniz işleri sizden alıcaklar ve yaklaşık 1 hafta içinde işlerinizin belli olduğu bir belge bize gönderecekler dedi.

Biz de biraz konuşup daha sonra istediğimiz işleri söyleyip beklemeye geçeceğiz.Umarım her şey yolunda gider...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar merhaba,

20 şubat pazar günü interexchange adlı sponsor yetkilisinin katılımıyla mülakata gireceğiz.Buradaki arkadaşlar direk işverenle mülakata girmişler sanırım.Bugün şirkete gittim ve pazar günü için mülakata kaçıncı grupta gireceğimi sordum.Öğrendim ki 19 tane grup var ve ben 18. grupta gireceğim.Gruplar 4 kişiden oluşuyor.

Son gruba yazmışsınız beni iş mi kalır o zamana dedim.Zaten orada işi alma gibi bir durum olmayacak.Sizlerle konuşacaklar istediğiniz işleri sizden alıcaklar ve yaklaşık 1 hafta içinde işlerinizin belli olduğu bir belge bize gönderecekler dedi.

Biz de biraz konuşup daha sonra istediğimiz işleri söyleyip beklemeye geçeceğiz.Umarım her şey yolunda gider...
    Bugün girdim bu görüşmeye.İlk başta elim ayağıma dolaştı adamın dediklerinden dolayı neyse ki sonradan açıldım ve kendimi ifade ettim.İstediğim işleri söyledim.Sonuç açıklanacakmış birkaç gün içinde

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)