Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Turkcell

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Turkcell

Arkadaşlar turkcell yeni kampanyası ile ABD den Tr deki her yönü 30 dakika aramak 19 tl üstelik 30 dakika bitince de dakikası 99 krş biraz reklam gibi oldu ama siz bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ben 20 gün sonra gidiyorum ve tel kulubesiymiş tel kartıymış uğraşmak istemiyorum sizce bu paket avantajlı mı? ve de 19 liradan fazla param gidicek mi yoksa her şey dahil 19 lira mı?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

turkcell ise kesin o 19 tlnin üstüne binen artı fiyatlar vardır.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bana da öyle geldi çünkü avea da aynı paket 35 lira da adamlar heryerde reklam veriyor üçkağıt yoktur heralde
    bir de ben tr deki yakınlarımı aradığımda onlardanda kesilecekmi?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mcc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana da öyle geldi çünkü avea da aynı paket 35 lira da adamlar heryerde reklam veriyor üçkağıt yoktur heralde
    bir de ben tr deki yakınlarımı aradığımda onlardanda kesilecekmi?
    evet onlardan da ücret kesilir. onlar seni aradığında senden yine kesilir. bence o 19 tl yurtdışı konuşma paketinin fiyatı olabilir artı bu dakika başı ücretler.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Kesinlikle o 19 liradan fazla gider bence.Ama müşteri hizmetlerine bi sormak lazım.Belki başka bişeyleri de vardır.Ben giderken turkcell hatlı telefonumu götürüyorum.Orda havaalanına inince falan aileme haber vermek için işe yarıyor.Ayrıca bazen yoğunluktan dolayı internete giremediğim günler olunca turkcell'den mesaj attığım olmuştu iyiyim falan diye.Çok bişey gitmiyor mesaj atınca.Turkcell hattınız varsa götürün derim.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle o 19 liradan fazla gider bence.Ama müşteri hizmetlerine bi sormak lazım.Belki başka bişeyleri de vardır.Ben giderken turkcell hatlı telefonumu götürüyorum.Orda havaalanına inince falan aileme haber vermek için işe yarıyor.Ayrıca bazen yoğunluktan dolayı internete giremediğim günler olunca turkcell'den mesaj attığım olmuştu iyiyim falan diye.Çok bişey gitmiyor mesaj atınca.Turkcell hattınız varsa götürün derim.
    evet mesajlarda fazla bir şey almıyorlar. en azından vodafone öyle. ben attığım mesajlara karşılık 75 kuruş ödeyecekmişim, aldıklarım bana ücretsiz. konuşmadaki gibi değil.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

19 tl yarim saat icin bence cok voip programlarini kullan bence 10 dolara uye oluyorsun o 10 dolarla da en az 1-1 bucuk saat konusursun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bugün okudum onu gazetede ben de ama wirofonu düşününce daha mantıklı geldi bana

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ayrica bazi voip programlarinda Turkiye deki sabit hatlari aramak bedava..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrica bazi voip programlarinda Turkiye deki sabit hatlari aramak bedava..
    hangi programlar abi onlar ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi programlar abi onlar ?
    benim bildiğim voip stunt programında bu özellik var.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya bir suru voip programlari var voipeaider voip12 gibi onlarca voip programi var google da aratirsaniz bu programlarin sitelerine girip nereleri ucretsiz arayacaginizi kontrol edersiniz.. Turkiye yi bedava aramayi saglayan programi indirip kurun. internete bagli oldugunuz anda bilgisayardan ev telefonunu arayabilirsiniz. bu ozellikle benim ailem bilgisayar kullanamaz msn den konusamayiz diyenler icin ideal. ayrica i phone unuz varsa fring diye bir program var bu programi yukleyin voip hesabinizi kullanarak internetin oldugu heryerden iphone dan Turkeye yi arayabilirsiniz..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bir suru voip programlari var voipeaider voip12 gibi onlarca voip programi var google da aratirsaniz bu programlarin sitelerine girip nereleri ucretsiz arayacaginizi kontrol edersiniz.. Turkiye yi bedava aramayi saglayan programi indirip kurun. internete bagli oldugunuz anda bilgisayardan ev telefonunu arayabilirsiniz. bu ozellikle benim ailem bilgisayar kullanamaz msn den konusamayiz diyenler icin ideal. ayrica i phone unuz varsa fring diye bir program var bu programi yukleyin voip hesabinizi kullanarak internetin oldugu heryerden iphone dan Turkeye yi arayabilirsiniz..

güzel bir bilgi oldu.. bildiğiniz üzere skype'tan uygun fiyatlarla sms atılabiliyor ve telefon aranabiliyor... skype'A kontör yükleyip arıyordum... bunu biraz araştıracağım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aman Turkcell'e falan bulaşmayın. Ha tabi yanınızda herhangi bir Türk GSM operatörü götürün. En azından vardığınızda mesaj atar veya kısa bir arama yaparak dumunuzu belirtirsiniz. Tabi bu hattınız faturalı olmasın. Başınız ağrımasın.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bütün yorumlar için teşekkürler özellikle şu voip işi çok faydalı görünüyor
    Bence de faturalı götürmek biraz sakat kuzenime 600 lira fatura gelmişti ama tabi o onun suçuydu ancak bu turkcell kampanyasının güzelliği hazırkart içinde geçerli olması her yönü arayabilmen ve ücretlendirme periyodunun 20 saniye olması şahsen biraz araştırınca akıma yattı çünkü illa bir tr hattıyla havaalanında filan vardım yerleştim gibisinden aramak gerekecek eee dakikası normalde 6.5 lira olunca avea da zaten 3 dakika arasan 19 lirayı aşıyor bu yüzden ilk ay için giderken turkcell bir kontorlu hat alıp bi 30 lira yukleyip oyle kullanacağım zaten gidersede 30 lira gider artık diğer aylarada internet miş falan sistemi oturturuz hatta gerek kalmaz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

12voip programını kullanıyorum. Ben internet uzerinden evi arıyorum 10 euro yukleyipte 3 ay boyunca bedava. ses kalitesi falan da guzel.Oradayken Virgin Mobile hattı almıştım cep telefonum olsun orda da istediğim için. oda dk si 25 cent'ti cep telefonu aramanın. Bu arada Turkcell kontorlu hattımı kullanmaya kalktım ilk gittiğimde konusmanın dk sı 90 kontor msj 10 kontordü.250 kontor 3 dk konusamadan bitti. bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu. Turkcell'in burada bahsettiğiniz kampanyası da çok uygun değil öyle.Tavsiyem varsa laptop'unuz 12voip kur 10 euro yukle 120 gun boyunca bedava sabit hatları ara tr de. internet uzerinden tabi. imkanınız yoksa da bulunduğunuz ortam da illa ki bir laptop'u olan vardır ona bahsedin hem o yararlansın hem siz. nasılsa bedava

Birde hatırlatma: Eğer ceğ telefonu alırsanız siz tr deki ailenizin veya bir başkasının cep telefonunu aradığınızda ondan para kesilmiyor. Ama tr den sizi ararlarsa hem ona guzel bir fatura geliyor hem de sizden de kesiliyor.

Tavsiyem cep telefonu kullanacaksanız tr yi aramanız gerektiğinde veya onlar sizi aradığında telefonu açmayıp meşgule verin ve siz arayın en azından bir tek sizden para kesilecektir.

Saygılar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Kesinlikle voip en mantıklısı ama ben camp usa ye gidiyorum yani Allahın dağında çalışacağım bu yüzden internet işi biraz sakat görünüyor zaten bu yüzden internete alternatif arıyorum bir de şunu merak ediyorum abd den bir at&t yada virgin falan bi hat alsak onunla tr de ki cepleri aramak hesaplı olurmu birde orada da kontör olayı var mı ve kontörleri kolayca tedarik edebilirmiyiz malum 3 ay için faturalı almak biraz mantıksız

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar bişey dicem cahilliğime verin.tlf skype ücret felan diyonusta msn de cam da mikrofonla felan konuşmanın neresi ücretli var da ben mi bilmiyomrum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı serhat_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bişey dicem cahilliğime verin.tlf skype ücret felan diyonusta msn de cam da mikrofonla felan konuşmanın neresi ücretli var da ben mi bilmiyomrum
    skype den skype hesabını aramakta ücretsiz yani bilg. dan bilgisayara internet üzerinden onlarca yoldan ücretsiz ulaşabilirsin o ücretli olanlar internet üzerinden wifi li akıllı tel. le yada bilg. la sabit hatlara ve cep telefonlarına ulaşmak için geçerli

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks