Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Turkcell

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Kesinlikle o 19 liradan fazla gider bence.Ama müşteri hizmetlerine bi sormak lazım.Belki başka bişeyleri de vardır.Ben giderken turkcell hatlı telefonumu götürüyorum.Orda havaalanına inince falan aileme haber vermek için işe yarıyor.Ayrıca bazen yoğunluktan dolayı internete giremediğim günler olunca turkcell'den mesaj attığım olmuştu iyiyim falan diye.Çok bişey gitmiyor mesaj atınca.Turkcell hattınız varsa götürün derim.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle o 19 liradan fazla gider bence.Ama müşteri hizmetlerine bi sormak lazım.Belki başka bişeyleri de vardır.Ben giderken turkcell hatlı telefonumu götürüyorum.Orda havaalanına inince falan aileme haber vermek için işe yarıyor.Ayrıca bazen yoğunluktan dolayı internete giremediğim günler olunca turkcell'den mesaj attığım olmuştu iyiyim falan diye.Çok bişey gitmiyor mesaj atınca.Turkcell hattınız varsa götürün derim.
    evet mesajlarda fazla bir şey almıyorlar. en azından vodafone öyle. ben attığım mesajlara karşılık 75 kuruş ödeyecekmişim, aldıklarım bana ücretsiz. konuşmadaki gibi değil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks