Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Texas wat grubu 2010

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Texas wat grubu 2010

Arkadaslar birçoğumuz gitti bir çoğumuz gitmek üzere su anda texasda bulunan arkadaslardan foruma gıren pek olmuyor ya da bırbırımızı bulamnıyoruz bu yuzden en azından o bolge adına gıdenlerin forumda durumları hakkında birşeyler paylaşmasi içib bu konuyu açiyorum bende inşallah gidince buradan durumlarımız hakkında bilgilendirme yapacagım yolculuga cıkan tum arkadaslara hayırlı yolculuklar...
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Texasa giden nete giremez araba almadan Günleri yol yürümekle geçer
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Dallas hakkında da bişiler paylaşsalar hiç fena olmaz
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

İlk ben yazayım o zaman mustafa.chicago dan san antonio ya giden uçağa sizi aldılar ama beni şirket prensibi diye almadılar uçağa.onun yerine bana lüks bir otelden oda ayarladılar şimdide oradan yazıyorum.yarın 10 uçağıyla yanınıza gelecem inş sorun yaşamazsam.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaRPeDieMBRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk ben yazayım o zaman mustafa.chicago dan san antonio ya giden uçağa sizi aldılar ama beni şirket prensibi diye almadılar uçağa.onun yerine bana lüks bir otelden oda ayarladılar şimdide oradan yazıyorum.yarın 10 uçağıyla yanınıza gelecem inş sorun yaşamazsam.
    nasıl yani şirket prensibi uçağa almadılar ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

30 dk kala check in için sıraya girince bu saatten sonra seni uçağa yetiştiremeyiz dediler.halbuki beş dakika öncesinde mustafa ve kuzeni geçti diye biliyorum.sorunda biraz benim bavulumun çok geç gelmesi oldu.neyse böylesi daha hayırlıymıştır belki de..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

abi biz ucagin kalkmasina 5 dakika kala girdik cok ucundan kosarak yetistik biz ucaga binerken gecilen komtrol noktalari ileride az kuyruk olan yere girdik yetistik allaha sukur sen gel zaten burda hersey var mukemmel bir ortam mimi yi ariyorum de leasing office zaten su anda ucaktasindir sen

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Texasa giden nete giremez araba almadan Günleri yol yürümekle geçer
    dallas di senin yerin heralde tarick abi bizim geldigimiz yerde yani san antonio internet hem bilgisayar odasi var istedigin gibi kullanabiliyorsun ayrica ucretsiz odana modem alabiliyorsun zaten evler mukemmel otesi hersey cok iyi basladi havuz fitness salonu falan cok iyi gelen arkadaslarda su ana iyiler umariz bundan sonrada iyi gecer

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Dallas hakkında kimse bilmiyor mu? Kimse Dallas a gitmedi mi?
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar texas corpus christi hakkında bilgisi olan varsa yazabilr mi bu yaz ordaym holiday inn north padre island da.çok ihtycm var bilgiye

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı edolika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar texas corpus christi hakkında bilgisi olan varsa yazabilr mi bu yaz ordaym holiday inn north padre island da.çok ihtycm var bilgiye
    gezimiz sirasinda oralarda bulunmustuk.Corpus christi gercekten guzel bir yer ama sadece deniz kiyisinda olan yeri kastediyorum ama cok sessiz sakin bir yer.Padre island sanki biraz daha uzakdi corpus merkezden ama bu yerler yani bu meksika korfezi etrafindaki yerler cok sessiz ve bence guzel degil ama gidecegin noktayi tam olarak bilmiyorum ama cok kendi basina yerler diye hatirliyorum...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı edolika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende TEXAS Corpus Christi'ye gidiyorum. Holiday inn north padre island da housekeeper. "İngilizceni geliştiremezsin,İspanyolca öğrenip gelirsin,çöle mi gidiyorsun" falan diyenleride duydum. Gidenlerden de çok eğlendiklerini,küçük ama birbirine bağlı insanların olduklarını da duydum. Amacım para da biriktirmek ama kalıcak yerim henüz belli değil ve texas'a tek gitmenin heyecanı ve korkusuyla karışık ruh hallerindeyim.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı bskbksl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende TEXAS Corpus Christi'ye gidiyorum. Holiday inn north padre island da housekeeper. "İngilizceni geliştiremezsin,İspanyolca öğrenip gelirsin,çöle mi gidiyorsun" falan diyenleride duydum. Gidenlerden de çok eğlendiklerini,küçük ama birbirine bağlı insanların olduklarını da duydum. Amacım para da biriktirmek ama kalıcak yerim henüz belli değil ve texas'a tek gitmenin heyecanı ve korkusuyla karışık ruh hallerindeyim.
    yok hocam gitmeyin ya hiç güzel değil öyle buyuk bi yer gibi geliyor ama corpusun bir tane alişveriş merkezi var padre islandda hiç iyi değil zaten araba olmayınca hiç çekilmiyoru günlerin yürümekle geçer zaten gelenlerin hepsi ispanyol yani ben tavsiye etmiyorum imkanınız varsa işinizi değiştirin derim
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hocam gitmeyin ya hiç güzel değil öyle buyuk bi yer gibi geliyor ama corpusun bir tane alişveriş merkezi var padre islandda hiç iyi değil zaten araba olmayınca hiç çekilmiyoru günlerin yürümekle geçer zaten gelenlerin hepsi ispanyol yani ben tavsiye etmiyorum imkanınız varsa işinizi değiştirin derim
    Para biritirme açısından da fikirlerini alıyım? Ben gözümü kararttım ya Texas yani. NY a gidilir ama kim hangi bi zamanda texasta 3ayını çalışarak geçirir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sanrm ismin başak ben de eda memnun oldm.ikimzde ciee den aynı işi almşz.izmirdyken tanışırsak çok sevinrm özel msj atamıorm henz.ben dokuz eylül iibf deyim çeko okuorm.mtlaka irtibata geçmelyz korku hafiften gelio böle yalnz gidiorm bide ben

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

houston hakkında bılgı lutfen? 1 ay sonra oradayım ınsallah vıze alırsam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

amerikadaki en buyuk 4. sehir Houston TX da doal olarak en buyuk , oyuzden zor biraz yasamak buyuk sehirde biyerden biyere gitmek falan arabaya kesinlikle ihtiyacin olacak , turistik bi sehir deildir ama birsuru is imkani bulabilirsin gece hayatida guzeldir , gidilecek yer hakkinda bilgi istersen solerim
    LIVE IS LIFE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)