Merhaba Arkadaşlar,

Work and Travel öğrencilerinin sorularına karşılık daha detaylı ve net bilgileri sunmak adına her geçen gün farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Bugün itibari ile TW Danışman grubu adı altında bir kategori oluşturuldu ve bu kategoriye programı gayet iyi bilen, sorularınıza detaylı cevaplı verebilecek, sorunlarınızda yardımcı olabilecek yetilere sahip iki arkadaşımız atandı.

@DEXTRO ve @ozgursum nickli kullanıcılarımız TW Danışman sıfatı ile birlikte bundan sonra "Soru-Cevap (Yardım Masası)" başlığı öncelikli olmak üzere forum üzerinde görev yapmaya başlamışlardır.

Bu projedeki amaç daha önce de açıkladığımız üzere bilgi kirliliğini önlemek, detaylı ve net bilgileri güvenilir kaynaklardan ve ilk ağızdan forum üzerinde yayınlamak ve forum-üye bağlarını sıklaştırmaktır.

TW Danışman grubuna ilerleyen zamanlarda iki arkadaşımız daha atanacaktır. Gönüllü olarak bu grupta yer almak isteyen arkadaşlarımız WAT'da uzmanlık alanlarını ve bulundukları eyaletleri bana özel mesaj olarak atabilirler. Yapılan başvurular en kısa zamanda değerlendirilecektir.

Dextro ve ozgursum'a bu projede gönüllü oldukları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

P.s: Dextro, imzanda ufak bir değişikliğe gittim. Bu şekilde olması daha iyi olur.