arkadaşlar texas corpus christi hakkında bilgisi olan varsa yazabilr mi bu yaz ordaym holiday inn north padre island da.çok ihtycm var bilgiye![]()
arkadaşlar texas corpus christi hakkında bilgisi olan varsa yazabilr mi bu yaz ordaym holiday inn north padre island da.çok ihtycm var bilgiye![]()
gezimiz sirasinda oralarda bulunmustuk.Corpus christi gercekten guzel bir yer ama sadece deniz kiyisinda olan yeri kastediyorum ama cok sessiz sakin bir yer.Padre island sanki biraz daha uzakdi corpus merkezden ama bu yerler yani bu meksika korfezi etrafindaki yerler cok sessiz ve bence guzel degil ama gidecegin noktayi tam olarak bilmiyorum ama cok kendi basina yerler diye hatirliyorum...
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Bende TEXAS Corpus Christi'ye gidiyorum. Holiday inn north padre island da housekeeper. "İngilizceni geliştiremezsin,İspanyolca öğrenip gelirsin,çöle mi gidiyorsun" falan diyenleride duydum. Gidenlerden de çok eğlendiklerini,küçük ama birbirine bağlı insanların olduklarını da duydum. Amacım para da biriktirmek ama kalıcak yerim henüz belli değil ve texas'a tek gitmenin heyecanı ve korkusuyla karışık ruh hallerindeyim.
yok hocam gitmeyin ya hiç güzel değil öyle buyuk bi yer gibi geliyor ama corpusun bir tane alişveriş merkezi var padre islandda hiç iyi değil zaten araba olmayınca hiç çekilmiyoru günlerin yürümekle geçer zaten gelenlerin hepsi ispanyol yani ben tavsiye etmiyorum imkanınız varsa işinizi değiştirin derim
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
sanrm ismin başakben de eda memnun oldm.ikimzde ciee den aynı işi almşz.izmirdyken tanışırsak çok sevinrm özel msj atamıorm henz.ben dokuz eylül iibf deyim çeko okuorm.mtlaka irtibata geçmelyz
korku hafiften gelio böle
yalnz gidiorm bide ben
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks