Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Net10 İstanbul Dışı Aranamıyor (Müşteri Hizmetleri Cevabı)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Net10 İstanbul Dışı Aranamıyor (Müşteri Hizmetleri Cevabı)

Net10'u tanıttınız heveslendik, lakin web sitesinde İstanbul dışı aranılmadığı izlenimi veriyor. Forumda Fiorex ve Faruk aranabiliyor diyor, yanılmıyorsam birileri aranmadığını yazmışlardı.

Dün bu kuşkularım üzerine müşteri hizmetlerine mesaj attım, gelen cevabı yazıyorum:

Dear Alper,

Thank you for your interest in NET10 Wireless. We are responding to your
    recent inquiry.

In our international long distance, you can only call Istanbul and not
    the whole of Turkey.

Bu durumda risk alıp Net10 abonesi olmak ne derece doğru? Onun yerine aynı şirketin Tracfone hizmeti daha mantıklı gibi duruyor.

Bu sene Net10 kullanan birileri var mı? Cevaplarsa çok makbule geçecek
    Konu therealper tarafından (31-05-2009 Saat 06:25 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Sayın üyemiz faruk, sayın üyemiz faruk,

Bu başlıktan bekleniyorsunuz

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Faruk yine yas tahtaya bastin bak ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

faruk sanırım sen aramıştın abi istanbul dışı.
    yaa senin aradığın Net10 kartını çinliler yapmış olmasın_?
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen senelerde arama yapmış olabilir, ya da sitesinde istanbul yazısı olmasına rağmen bütün türkiye aranıyor olabilir, bu sene arama yapabilen var mı?

inşallah faruk'un dediği olur da alırız net10'u. gerçekten uygun fiyatları

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ben aranamıyor demiştim.Geçen sene aynı soruları pek çok kez sordum müşteri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamadık.Ben istanbullu olduğum için bir sorun olmadı ama arkadaşlar arayamamışlardı ailelerini .Bunu o başlıktada yazmıştım uyarmıştım böyle bir durum olabilir diye.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aranamıyor demiştim.Geçen sene aynı soruları pek çok kez sordum müşteri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamadık.Ben istanbullu olduğum için bir sorun olmadı ama arkadaşlar arayamamışlardı ailelerini .Bunu o başlıktada yazmıştım uyarmıştım böyle bir durum olabilir diye.
    cevap için teşekkürler, bu durumda tracfone'a yönelmek kalıyor.
    Net10 kampanyasız 15 cente konuşturuyor, tracfone da 20 cente.
    Kampanyalı tracfone cihazı almak lazım

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

fakat yinede faruk aradık demişti bence bi gelsinde yazsın belki bir bildiği vardır veya aranamıyor deniyordurda bir yolunu bulmuşlardır aramışlardır onlar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar şu net10 un istanbul dışı arama yapıyormu yapmıyormu söylerseniz ona göre sim kart alıcam aranamıyorsa elimdeki at&t yi aktifleştircem.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kerempi + 1
    faruk -1

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

İster eksi verin, ister çarpı koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu aldım. Kimse kusura bakmasın, bu saatten sonra ne aranır derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesabını yapıp, kafasına uyanı alsın. Hadi kalın sağlıcakla

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

NET10'nin sitesinde soyle bi yazi var,yurt disina SMS gonderemezsiniz,ama ben azerbaycan ve turkiyedeki arkadaslarima sms gonderiyordum.yani yazilanlara o kadarda takilmayin siz.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

NET10 service does not allow international text messages. Attempting to send international messages could result in service deactivation

Roma'nın dediği gibi uyarı var, mesaj atılabildiğini ikinci cümle açıkça belli ediyor, biz bu hizmeti aslında veriyoruz ama siz yapmayın, yakalarsak hesabınızı sileriz gibisinden bir cümle bu

Sanırım sistemleri mesajlara da istanbul dışı aramaya da açık, risk alıp denemek lazım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bence almayın. Sitede İstanbul diyor işte. Ayrıca müşteri Hizmetleri de aranmaz demiş. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hattı götürmek. Dakikası sadece 25 kontör

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence almayın. Sitede İstanbul diyor işte. Ayrıca müşteri Hizmetleri de aranmaz demiş. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hattı götürmek. Dakikası sadece 25 kontör

En güzeli Vodafone

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İster eksi verin, ister çarpı koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu aldım. Kimse kusura bakmasın, bu saatten sonra ne aranır derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesabını yapıp, kafasına uyanı alsın. Hadi kalın sağlıcakla
    hayirlisi olsun ben hesabimi kitabimi yaptim gecen yilki sisteme devam edecegim yani, Turkiye ile gorusmek icin Voip , USA ici gorusmeler icin ise AT&T kullanacagim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki tracfone'u tavsiye eder misiniz? 20 cente görüşme vaad ediyor
    at&t amerika içi görüşmek için uygun. bana türkiye sabit hattı aramak olsun yeter. ailemden çağrı alıp geri dönüş yapacağım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya bu Voip ne acaba ? Faruk sen cevap verme hemen kzıyosun
    Don't Give up

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

voice over ip
    kısaca internet üzerinden telefon görüşmesi yapma

internet veya 3g şebekesi üzerinden çok daha ucuza (hatta bedava) konuşma imkanı

dezavantajı nedir, internet veya 3g şebekesi lazımdır, bilgisayar veya voip uyumlu cep telefonu lazımdır
    Konu therealper tarafından (31-05-2009 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Eskişehir ile 100'den fazla telefon görüşmesi yaptım..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

görüşecekleri yakınları istanbulda olanlar net10 alsın geri kalan at&t alsın ha cep telefonuna gerek yok diyenler mezun card da alabilirler geçen sene peynir ekmek gibi insanlar onları kullanıyordu ben bunu bilir bunu söylerim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehir ile 100'den fazla telefon görüşmesi yaptım..

Hocam telefon mevzusu ile ilgili birçok konu var ve birçok farklı markalar vs. mevcut. Açıkçası net bir karar veremedim. En ekonomik, hem USA içi hem TR ile konuşabileceğimiz hat nedir, ne tavsiye edersiniz.

Konuyu netleştirebilirsek sevinirim.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bende genelde CEP arayacağımdan acaba ne kullanalım lütfen yardım edin ?
    Don't Give up

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Geçen sene kullandığım NET10 i aktive etmeyi düşünüyorum. Zor olursa yeni bir NET 10 alırım..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar ben salı günü amerikaya gidiyoryum ve telefon götürmei düşünmüyorum net 10 almayı planlıyordum ancak ben yozgatlıyım ve evi aramam lazım net10 istanbul dışı aramıyorsa ne yapmalıyım dünya telekom için geçmi kaldım abd de iken bunu yapabilirmiyim tracfone işime yara mı çok acil yardım ederseniz minnettar olurum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konuşturduğunu farkettim.

Şöyle ki:

Şu linkteki telefonu 20$'a aldığımızda bize yaklaşık 80 dakikalık konuşma veriyor. Bir başka promosyonu ise, bundan sonra alacağımız bütün kontörlerin ikiyle çarpılacak olması.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere tıklayın) de görüldüğü gibi 79 dolara 450 dakikalık kontör alırsak kampanyadan dolayı 900 dakikalık kontörümüz olacak. Bu da dakikası 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatları) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon artı 79.99 dolar kontör fiyatıyla ucuza konuşma yapıyoruz.

Bu sistemin tek dezavantajı fiyatın makul olması için yüksek miktarda kontör almamız gerekliliği. Kontör fiyatları kontör miktarı yükseldikçe düşüyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatları net10'dan pahalıya görüştürüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konuşturuyor.

şahsen net10'u alıp riske gireceğime, tracfone alacağım. Başlangıç için fazla para ödemiş olacağım ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olması da cabası
    Konu therealper tarafından (31-05-2009 Saat 09:32 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı therealper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konuşturduğunu farkettim.

Şöyle ki:

Şu linkteki telefonu 20$'a aldığımızda bize yaklaşık 80 dakikalık konuşma veriyor. Bir başka promosyonu ise, bundan sonra alacağımız bütün kontörlerin ikiyle çarpılacak olması.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere tıklayın) de görüldüğü gibi 79 dolara 450 dakikalık kontör alırsak kampanyadan dolayı 900 dakikalık kontörümüz olacak. Bu da dakikası 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatları) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon artı 79.99 dolar kontör fiyatıyla ucuza konuşma yapıyoruz.

Bu sistemin tek dezavantajı fiyatın makul olması için yüksek miktarda kontör almamız gerekliliği. Kontör fiyatları kontör miktarı yükseldikçe düşüyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatları net10'dan pahalıya görüştürüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konuşturuyor.

şahsen net10'u alıp riske gireceğime, tracfone alacağım. Başlangıç için fazla para ödemiş olacağım ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olması da cabası

güzel bilgilerin ve emeğin için çok teşekkür ederiz...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bilgilerin ve emeğin için çok teşekkür ederiz...
    rica ederim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bu müsteri hizmetleri olayı su aralar hep ters geliyor bana. Net 10 ile ben de Manisa ile 80-100 defa görüsmüsümdür. Simdi kalkmıs müsteri hizmetleri sadece İstanbul diyor. Degistiyse bilemiycem ama WRONG. Expedia bilet iptalinde ise biletin acıklamasında nonrefundable yazıor, müsteri hizmetleri mailinde iptal var ama cezalı diyor. Anlamadım gitti kardesim...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar sadece amerika içi görüşme yapmak için en uygunu NET10 mu yoksa AT&T mi??? lütfen kısa bi cevap verin ona göre kafamda bitireyim bu konuyu ve dediğiniz şirketten alayım hattı....teşekkürler....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)