arkadaslar pasaporta vizeyi bastılar fakat son tarih 25 eylül yazıyor..ben bu tarihi uzatabilirmiyim?? böyle bişey duymuştum sanki 1 aylık ek uzatma varmış galiba...bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaslar pasaporta vizeyi bastılar fakat son tarih 25 eylül yazıyor..ben bu tarihi uzatabilirmiyim?? böyle bişey duymuştum sanki 1 aylık ek uzatma varmış galiba...bilgilendirirseniz sevinirim
25 eylülde J1 programının bittiğini ifade ediyor bundan sonra 1 aylık travel kısmına geçip turist olarak gezebilirsin. Ama bu uzatma değil sana tanınan bir haktır. Herhangi bir işlem yapmana gerek yok. 25 eylül tarihinden sonrada amerikan topraklarında yasal olarak çalışamazsın sadece turist olarak gezebilirsin. İyi tatiller dilerim.
arkadaşalr cok teşekkür ederim bu bilgi çok iyi oldu..
herkese ii tatiller..
arkadaşlar herkese cok teşekkür ederim..bu çok ii oldu...herkese ii tatiller..
Teveccüün kanka :P:P
nedemek arkadaşım amaç yardımlaşmak bu arada ek bilgi vereyim(coştum)
Eğer dersenki ben daha fazla kalmak istiyorum Amerikan topraklarında o zaman 25 eylül bitmeden bir dil okuluna başvurman ve change of status yapmanı öneririm bununla ilgili daha sağlık bilgiyi ise
gökçek50 arkadaşımın yazdığı konudan
http://www.turkishwat.net/j1dan-f1a-...aya-t3074.html
Heeeee bu dil okuluda bana yetmedi diyorsan!!!!!
yine Gökçek 50 arkadaşımın yazdığı Amerikada Üniversite okumak başlıklı konusundan
http://www.turkishwat.net/amerikada-...mak-t3574.html
Bulabilirsin![]()
cok cok cok açıklayıcı oldueyvallah fubar...
napalım kuramadık bi google bende kendim google olmaya çalışıorum
bunlarda benim foruma teşekkürlerim zaten herşeyi bu forumdan öğrendim bu forum olmasaydı ben hala şirket tarafından bırak ds belgesinin elime ulaşmasını vize görüşmesine girip girmiyeceğimi bilmezdim. Tekrar teşekkürler turkishwat
sen dersini çalışsana burda sürtüon
![]()
Aslında google dan ziyade telefon santrali gibi olmuş..
Şu bilgi için şuna,bu bilgi için buna tıklayınız..For english please go to google translate![]()
let me tell you something... once upon a time when i was in USA ......
NOT: cem yılmazdan alıntı ve accık deiştirilmiş halidir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks