arkadaslar ben bu yıl gıtmek ıstemesem ve vizedende ret alıp sirketten paramı almak ıstıyorum eger bole bısıy yaparsam bıdahakı yıl gıtmek ıstedıgımde vızede sorun cıkırarılarmı????![]()
arkadaslar ben bu yıl gıtmek ıstemesem ve vizedende ret alıp sirketten paramı almak ıstıyorum eger bole bısıy yaparsam bıdahakı yıl gıtmek ıstedıgımde vızede sorun cıkırarılarmı????![]()
pasaporta red basmasınlar, kayıtlara da düşmeyebilirler. konsolosluk görevlisi ile o kısa sürede konuşman daha yararlı. Ayrıca birincisinde red alıp aynı sezonda ikinci defa vize görüşmesine giren ve vizesini alan öğrenciler olduğudan senin için bir sorun yok gibi. Sadece daha önce neden red aldın gibi soru sorabilir sen de cevabını verirsin.
admin (at) turkishwat.net
sagol shınoda!!!sanırım ole yaparım bu yıl gıtmek ıstemedıgımı seneye gıtmek ıstedıgımı belırtıp vıze almam.bolece sirkettende paramı alabılırım sanırım.bıde ılk gorusmeden sonra 2.bı gorusmeye gıtme zorunlulugum varmı bu konu hakında bılgısı olan varsa bıde bu sorum yanıtlanırsa cok sevınırım...
eeğr gerçekten amerikaya gitmek istiyosan ilkinden red yedikten sonra muhakkak bi dahaki görüşmeye girmek zorundasın.. ama gitmekten vazgeçersen tabiki ikinci görüşmeye girmek zorunda değilsin. bi dahaki sene de neden red aldın sorusuna güzel bi sebep bulursan ve onları ikna edersen hiç bir sorun yaşamazsın...
para konusuna gelince muhakak şirketle eğer vize alamazsan paranınn hemen iade edilmesi konusunda baştan anlaşmanı öneririm.. çünki çoğu şirket para iadesini vize alamasan bile ekim ayına kadar bekletebilip..kimisi hemen iade edebiliyor....
ok verbilghiler ıcın herkese tessekurler...![]()
ama cok enteresan olur heralde. dusunsene gidiyosun gorusmeye ben vize istemiyorum diyosun. adam da burda ne işin var ozaman falan diyomusmadem istemiyon niye geliyon ozaman kardeşim. niye ugrastırıyosun bizi diye bi de fırca atıyomus
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks