Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ahanda alaska

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart ahanda alaska

alaskada 3800 kadar fotograf cektım. bunların yarısı wallpaper olarak kullanılacak kadar guzel ama bilgisayarımda dvd okuyucu olmadıgından sadece telefonumdaki anchorage fotolarını atıyorum. maalesef bu fotolarda da ben varım. hehe

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu otelde kalmak cok ıyı degıl aslında. o gole ınen ucakların seslerı sıkıyo bı sure sonra

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

resimler güzelmiş baya...
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet alaskada ayılar var...

bu resmi gorunce aklıma geldi. ben alaskada hicbiyerde kar gormedim yaa.. ben bol bol kar manzarası cekmeyı hayal etmistim gitmeden once.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resimler güzelmiş baya...
    sağolasın fatih. bi de yetenek olsa fotograf cekme konusunda...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet pek de beklediğimiz kadar karlı değilmiş güzel bence...varsa şu balık işleriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim şu balık fabrikalarını

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet pek de beklediğimiz kadar karlı değilmiş güzel bence...varsa şu balık işleriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim şu balık fabrikalarını
    saol gokhanjan dostum. balık fabrıkalarının fotolarını eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nasıl olur? mail adresim eyup_u

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol gokhanjan dostum. balık fabrıkalarının fotolarını eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nasıl olur? mail adresim eyup_u
    ama zaten böle yazarak herkesin iştihanı kabartmış oluyorsun yani resimleri eklemene gerek kalmadı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya siz yine kar bekliosunuz. ben her yer buz die bekliodum nie herkes sadece çok soğuk dio acep? fotolarda hiç ööle gözükmüo. bu arada çok tşk. fotolar için....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama zaten böle yazarak herkesin iştihanı kabartmış oluyorsun yani resimleri eklemene gerek kalmadı
    haklısın yolcu. ama gercektende simdi fabrıkaların fotolarına bakıp gidip orda daha kotu sartlarda calısırlarsa ben kendimi suclu hissederim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı CamenTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya siz yine kar bekliosunuz. ben her yer buz die bekliodum nie herkes sadece çok soğuk dio acep? fotolarda hiç ööle gözükmüo. bu arada çok tşk. fotolar için....
    rica ederim arkadasım. gercekten ya ben de ilk zamanlarda cok sasırdım. ben kalın kalın kazak goturdum gidip tisort giydim cogu zaman.
    benim gittigim 2 sehirde guneydeydi ama. okyanus akıntıları sayesinde hollandanınki filan gibi hava. kuzeydeki sehirler soguktur belki

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitsin ya yeterki türkler gitsin zaten herkes alaskaya giderken biraz risk almaz mı? daha iyi veya daha kötü koşullarda çalışmak şansla ilgili birşey... alaskaya gidecekler o riski zaten alıyor. bari biz görelim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

tamam o zaman benden gunah gitti.
    hehe sanki noolacaksa...

ilk fabrika

ıste calıstıgım bolum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

2. fabrika:

bura da benim calıstıgım yer. genelde seritle gelen hazır balıkları kutuya koyuyoduk. yanımda da havaili arkadasım-hişu muydu uşi miydi neydi adı- adam 2 ayda ogrenemedi benim adımı. ben yine onun adını unuttum

Tecrübe Puanı
    19

eee senin iş alaskada forklift işi kıyak iş ya[QUOTE]
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

forklifte o kadar para vermezler bence

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abi o aleti kullanmayı orda mı öğrendin?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

[QUOTE=fatih26;888]eee senin iş alaskada forklift işi kıyak iş yayok abi forklift geyik. iş olmamasından dolayı sagda solda dolasıp resim cekiyoduk. 3 tane forkliftci vardı zaten 2 si pisti oynuyodu surekli.
    ben icerde zor islerle ugrasıyodum(!) kutulara poset gecirme isi mesela
    hatta kutuları bile ben yapıyodum bazen.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forklifte o kadar para vermezler bence
    bence verirler. hatta fazlasını verirler. cunku forkliftci fabrikada en cok calısan 2. eleman.
    1. si patronlar tabi ki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı CamenTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi o aleti kullanmayı orda mı öğrendin?
    yok hocam nerdeee...
    ogretmeye calısıyodu adam ama ben kacıyodum. obür tarafta gezmek varken ne forklift kullanacaksın. zor is. ama bu sene ogrenecem.
    araba kullanmayı da ogrendim aslında bi ehliyet alsam iyi olur.

Tecrübe Puanı
    19

alaskada forklift işinde iyi para var diye ben de duymuştum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla çalışma koşulları biraz zor gözüküyor...fazla emek fazla para demek tabiki.. gerçekten tatile gider gibi alaskaya gidenler sıkıntı yaşarlar herhalde....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla çalışma koşulları biraz zor gözüküyor...fazla emek fazla para demek tabiki.. gerçekten tatile gider gibi alaskaya gidenler sıkıntı yaşarlar herhalde....
    bence de...

Tecrübe Puanı
    19

mesela ben öyle zora fazla gelemem.ben tatil yapmaya gidecem.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkadaşlar galiba bazıları Alaskanın buzullarla falan kaplı biyer olduğunu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey kısmının kıyıları biraz buzullara yakın ve soğuk. Balık fabrikalarının olduğu yerler en güneyde. Alaskaya biraz araştırdığınız zaman dünyanın abartısız en güzel, en el değmemiş doğasına sahip olduğunu görürsünüz. Benim gittiğim bölge en güneyde kanadanın hemen bitişiğinde seattlea yakın biyerdeydi . Orda hava çok fazla güneş olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece arsında değişiyodu. Ama yine söylüyorum hayatımda gördüğüm en güzel yerdi....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ygy59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar galiba bazıları Alaskanın buzullarla falan kaplı biyer olduğunu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey kısmının kıyıları biraz buzullara yakın ve soğuk. Balık fabrikalarının olduğu yerler en güneyde. Alaskaya biraz araştırdığınız zaman dünyanın abartısız en güzel, en el değmemiş doğasına sahip olduğunu görürsünüz. Benim gittiğim bölge en güneyde kanadanın hemen bitişiğinde seattlea yakın biyerdeydi . Orda hava çok fazla güneş olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece arsında değişiyodu. Ama yine söylüyorum hayatımda gördüğüm en güzel yerdi....
    sonunda alaskaya gidip oranın bi guzelligini gorebilen birine rastladım. new york da 1 haftada sıkılmama ragmen anchorage da (alaskanın en buyuk sehri olmasına ragmen tum nufusu 622.000 mis son sayımda) 60 gun boyunca nerdeyse hergun sıkılmadan gezdim. elde kamera altta bisiklet doyamadım valla. yazı sabırsızlıkla bekliyorum. bekle alaskaaa...
    bu arada sen hangi sehre gittin dostum ygy59 ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardeş ben wrangell a gittim. Bu ufak bi ada, zaten o bölgede irili ufaklı yüzlerce ada var. Çoğunda yerleşim yok wrangell ında 3-4 bin nüfusu olan ufak biyer. ama içinde 3 tane otel,kütüphane,hastane,sinema,golf sahası,yüzme havuzu..... falan var. Ben Ketchikande de 3-4 gün kaldım orasıda çok hoşuma gitti...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaz gelsede gitsek alaskaya.tipik bir kardenizliyim balık benım kanımda var dıyebılırım yemek serbesmı :

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de resimlerimi yukluyeyim . gecen yaz Alaskadaydim
    ...................

Chum Vs Coho

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu sene bende alaskaya gitmeyi düşünüyorum. chum senin durumlar nasıldı alaskada?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks