resimler güzelmiş baya...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
evet pek de beklediğimiz kadar karlı değilmişgüzel bence...varsa şu balık işleriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim şu balık fabrikalarını
![]()
saol gokhanjan dostum. balık fabrıkalarının fotolarını eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nasıl olur?mail adresim eyup_u
ya siz yine kar bekliosunuz. ben her yer buz die bekliodumnie herkes sadece çok soğuk dio acep? fotolarda hiç ööle gözükmüo. bu arada çok tşk. fotolar için....
rica ederim arkadasım. gercekten ya ben de ilk zamanlarda cok sasırdım. ben kalın kalın kazak goturdum gidip tisort giydim cogu zaman.
benim gittigim 2 sehirde guneydeydi ama. okyanus akıntıları sayesinde hollandanınki filan gibi hava. kuzeydeki sehirler soguktur belki![]()
eee senin iş alaskada forklift işi kıyak iş ya[QUOTE]
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
forklifte o kadar para vermezler bence
abi o aleti kullanmayı orda mı öğrendin?
[QUOTE=fatih26;888]eee senin iş alaskada forklift işi kıyak iş yayok abi forklift geyik. iş olmamasından dolayı sagda solda dolasıp resim cekiyoduk. 3 tane forkliftci vardı zaten 2 si pisti oynuyodu surekli.![]()
ben icerde zor islerle ugrasıyodum(!) kutulara poset gecirme isi mesela![]()
hatta kutuları bile ben yapıyodum bazen.
alaskada forklift işinde iyi para var diye ben de duymuştum.
valla çalışma koşulları biraz zor gözüküyor...fazla emek fazla para demek tabiki.. gerçekten tatile gider gibi alaskaya gidenler sıkıntı yaşarlar herhalde....
ya arkadaşlar galiba bazıları Alaskanın buzullarla falan kaplı biyer olduğunu zannediyoAlaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey kısmının kıyıları biraz buzullara yakın ve soğuk. Balık fabrikalarının olduğu yerler en güneyde. Alaskaya biraz araştırdığınız zaman dünyanın abartısız en güzel, en el değmemiş doğasına sahip olduğunu görürsünüz. Benim gittiğim bölge en güneyde kanadanın hemen bitişiğinde seattlea yakın biyerdeydi . Orda hava çok fazla güneş olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece arsında değişiyodu. Ama yine söylüyorum hayatımda gördüğüm en güzel yerdi....
sonunda alaskaya gidip oranın bi guzelligini gorebilen birine rastladım. new york da 1 haftada sıkılmama ragmen anchorage da (alaskanın en buyuk sehri olmasına ragmen tum nufusu 622.000 mis son sayımda) 60 gun boyunca nerdeyse hergun sıkılmadan gezdim. elde kamera altta bisiklet doyamadım valla. yazı sabırsızlıkla bekliyorum. bekle alaskaaa...
bu arada sen hangi sehre gittin dostum ygy59 ?
Kardeş ben wrangell a gittim. Bu ufak bi ada, zaten o bölgede irili ufaklı yüzlerce ada var. Çoğunda yerleşim yok wrangell ında 3-4 bin nüfusu olan ufak biyer. ama içinde 3 tane otel,kütüphane,hastane,sinema,golf sahası,yüzme havuzu..... falan var. Ben Ketchikande de 3-4 gün kaldım orasıda çok hoşuma gitti...
yaz gelsede gitsek alaskaya.tipik bir kardenizliyim balık benım kanımda var dıyebılırım yemek serbesmı:
ben de resimlerimi yukluyeyim . gecen yaz Alaskadaydim
...................
Chum Vs Coho
bu sene bende alaskaya gitmeyi düşünüyorum. chum senin durumlar nasıldı alaskada?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks