Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ahanda alaska

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet pek de beklediğimiz kadar karlı değilmiş güzel bence...varsa şu balık işleriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim şu balık fabrikalarını

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet pek de beklediğimiz kadar karlı değilmiş güzel bence...varsa şu balık işleriyle ilgili fotolarda ekleyiver gitmeden herkes görsün ben hiç görmedim şu balık fabrikalarını
    saol gokhanjan dostum. balık fabrıkalarının fotolarını eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nasıl olur? mail adresim eyup_u

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol gokhanjan dostum. balık fabrıkalarının fotolarını eklersem herkes oraya gitmek ister diye dusunuyorum. o yuzden sadece alaskaya gidecek arkadaslara gostersem nasıl olur? mail adresim eyup_u
    ama zaten böle yazarak herkesin iştihanı kabartmış oluyorsun yani resimleri eklemene gerek kalmadı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama zaten böle yazarak herkesin iştihanı kabartmış oluyorsun yani resimleri eklemene gerek kalmadı
    haklısın yolcu. ama gercektende simdi fabrıkaların fotolarına bakıp gidip orda daha kotu sartlarda calısırlarsa ben kendimi suclu hissederim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitsin ya yeterki türkler gitsin zaten herkes alaskaya giderken biraz risk almaz mı? daha iyi veya daha kötü koşullarda çalışmak şansla ilgili birşey... alaskaya gidecekler o riski zaten alıyor. bari biz görelim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

tamam o zaman benden gunah gitti.
    hehe sanki noolacaksa...

ilk fabrika

ıste calıstıgım bolum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

2. fabrika:

bura da benim calıstıgım yer. genelde seritle gelen hazır balıkları kutuya koyuyoduk. yanımda da havaili arkadasım-hişu muydu uşi miydi neydi adı- adam 2 ayda ogrenemedi benim adımı. ben yine onun adını unuttum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks