Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ahanda alaska

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkadaşlar galiba bazıları Alaskanın buzullarla falan kaplı biyer olduğunu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey kısmının kıyıları biraz buzullara yakın ve soğuk. Balık fabrikalarının olduğu yerler en güneyde. Alaskaya biraz araştırdığınız zaman dünyanın abartısız en güzel, en el değmemiş doğasına sahip olduğunu görürsünüz. Benim gittiğim bölge en güneyde kanadanın hemen bitişiğinde seattlea yakın biyerdeydi . Orda hava çok fazla güneş olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece arsında değişiyodu. Ama yine söylüyorum hayatımda gördüğüm en güzel yerdi....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ygy59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar galiba bazıları Alaskanın buzullarla falan kaplı biyer olduğunu zannediyo Alaska kocaman bi eyalet , anca en kuzey kısmının kıyıları biraz buzullara yakın ve soğuk. Balık fabrikalarının olduğu yerler en güneyde. Alaskaya biraz araştırdığınız zaman dünyanın abartısız en güzel, en el değmemiş doğasına sahip olduğunu görürsünüz. Benim gittiğim bölge en güneyde kanadanın hemen bitişiğinde seattlea yakın biyerdeydi . Orda hava çok fazla güneş olmasada oldukça iyiydi. yani 15-25 derece arsında değişiyodu. Ama yine söylüyorum hayatımda gördüğüm en güzel yerdi....
    sonunda alaskaya gidip oranın bi guzelligini gorebilen birine rastladım. new york da 1 haftada sıkılmama ragmen anchorage da (alaskanın en buyuk sehri olmasına ragmen tum nufusu 622.000 mis son sayımda) 60 gun boyunca nerdeyse hergun sıkılmadan gezdim. elde kamera altta bisiklet doyamadım valla. yazı sabırsızlıkla bekliyorum. bekle alaskaaa...
    bu arada sen hangi sehre gittin dostum ygy59 ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks