herkese merhabalar
Foruma yeni üye oldum, sorularıma cevap aramaya çalıştım fakat hep aynı Mesajlarla karşılaşıp durdum bu yüzden daha önce sorulmuş sorularsa Sabırla cevap vermenizi ya da linki atmanızı umuyorum![]()
1) work and travel'da minimum ne kadar kalabiliyoruz? 3 ay kalmak Şart mı ?
2) bu yıl liseden yeni mezun oldum kısmetse bu yıl üniversiteye başlayacağım bu yüzden work and travel ı seneye yaza erteledim. Okuduğum kadarıyla üniversite ortalaması önemli. Peki ya üniversiteye gidemezsem? O zaman bir yıl daha mı ertelemem gerek?
3) bu benim ilk yurt dışı deneyimim olacak. Arkadaşımla ya da Abimle gitmeyi düşünüyorum kafamda new york var. Genelde hep öncelik belirleyin diyorlar. Benim önceliğim 1000 dolarla gideyim 5000 dolarla döneyim değil. Çalıştığım parayla gezmek istiyorum. Bu yüzden new york amacıma uygun mudur sizce?
4) genelde work and travelı duyan insanlara böyle bir Planım olduğunu söylediğimde Köle gibi çalıştırdıklarını Söylüyorlar. Gerçekten de öyle mi?
5) dediğim gibi seneye düşündüğüm için kaydımı bu yıl mı yaptırmalıyım?
6) kedi köpek vs dolaştırma, bakıcılık gibi meslek seçenekleri varmış. Bu kulaktan dolma bir bilgi midir?
7) daha yeni reşit oldum, eğer bir sorun çıkarsa tek gitmeyi düşünüyorum. bayan için tek başına böylesine bir deneyim çok zorlar mı ?
Eğer buraya kadar gelip hepsini okuduysanız teşekkür ederim![]()
Bookmarks