Arkadaşlar geçen sene uçakta hallediyorduk bu işlemi bu sene nasıl yapılıyor.
Arkadaşlar geçen sene uçakta hallediyorduk bu işlemi bu sene nasıl yapılıyor.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
acil yardı bekliyorum arkadaşlar saat 6 da uçak kalkıyor....
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
şirketin bana soyledigi kadarıyla gitmeden bir kac saat önce internetten doldurup yolluyorsun
o formu dolduramıyorum sürekli hata veriyor. Yok mu kesin bilgisi olan....
nerden giriyosunuz bu forumu doldurmaya ?
bldm ark lar link bu https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html
Konu ewerest tarafından (11-06-2013 Saat 11:51 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşm nasıl çözdün sorunu giderkenmi doldurucaz yoksa oradamı dolduruyourz cevap lütfen.
Bu konuda kimsenin bilgisi yok mu yaw gidenler ?????
Gittikten sonra internetten online olarak doldurup,çıktısını alıcaksınız.
Özetle geçen yıl uçakta dolduruluyordu,bu yıl http://www.cbp.gov/I94 adresinden usa'ya giriş yaptıktan sonra online olarak doldurup çıktısını alıcaksınız.Sosyal güvenlik numarası için şart.
Ha genede sorun uçakta.Belki verirler.Kasıcak bir şey yokki
Konu Aytek tarafından (14-06-2013 Saat 04:26 AM ) değiştirilmiştir.
Gecen.senekinden hic bir farki yok arkadaslar ucakta form dolduruyorsunuz. Havalimnanindan.cikarken bir polis bir parcasini diger polis de diger parcasini a liyor sonra cikiyorsyaunuz. internetden hic mbisey doldurmadim houston icin durum boylr
Konu captain89 tarafından (14-06-2013 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir.
ben internetten doldurdum. ucakta sadece gumruk formu verdiler.
Türkiyeden çıkmadan mı doldurnuz peki ?
Arklar bn yaptim islemi sole anlataym kisacamerika havalinda pasaport kontrolden ciktiktan snra aktif oluyo formu doldurmak cok basit o yuzden denemeyin turkiyede bosuna
Uçakta bir form dolduruyorsunuz, ABD'ye gelince de internetten dolduruyorsunuz. En azından benim yaşadığım bu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks