geçen sene wata katıldım bu senede gtmek istioyrum self olarak not ortalamam 2.30 sorun olur mu acaba ?
geçen sene wata katıldım bu senede gtmek istioyrum self olarak not ortalamam 2.30 sorun olur mu acaba ?
log jam restaurants -----lake george, ny
Not ortalaman güzel, sorun ne ? galiba son sınıfta okuyorsun? vize alabilmen için sana şu anda bildiğim 2 seçenek önerebilirim;
1- Türkiyeye döndüğünde işinin hazır olduğunu gösteren, işletmeden aldığın evrakla vizeye gidebilirsin.
2- Ales, Kpds, Üds, Kpss gibi sınavlardan aldığın (iyi) notu gösteren ve döndüğünde yüksek lisans yapacağını söylersen sanırım vizeyi almada etkili olacaktır.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
bn bu sene mezun olucam hi. bi sınava girmedim ki :S
o zaman bi işletmeden git tanıdığın filan varsa kapalı zarf içinde mühürlü işte bu şahıs şu tarihte bizimle çalışmaya başlıcaktır tarzında bir yazı al bence yoksa işin zor.
büyük bi yer mi olması lazım ben orman mühendiliği okuyorum okuduğum alnalamı alakalı olması lasım nasıl oluo
hımm bi mühendislik bürosu filan olabilir tabiki ilk önce yaptığın işe kendin inancan![]()
inandırıcı olması açısından alanınla ilgili olması daha etkileyici olur tabiki.
ben uzattğım sene aldım vizeyi,iş sözleşmsi gösterdim bakmadı bile gerek yok dedi,onlarda inanmıor artık sen bir şirketin 6 ay sonra nolucağnı bilemezsinki
götürmesemde olur mu yani
sen götür yinede garanti olsun olurda isterlerse
artık son sınıflarda wat yapabiliyor diye şirketlerin siteleri yayınlıyorlar sorun teşkil etmiyor sanırsam son sınıf olmak..
2. kez wat a katilacaklara son sinif olsalar bile sorun cikartmiyolarmis diye biliyorum. ben de bu yil 2. defa gidicem ve mezun durumdayim. herhangi bi sinava da girmedm. donunce yapacagima dair bi is sozlesmem de yok. acikcasi kaygili degilim vize konusunda. rahat ol derim ben.
Umarım dediğiniz gibi olur ve sorun çıkmaz. ben işimi şansa bırakmam, bütün riskleri en aza indirmeye çalışırım, önemli olaylarda işimi bir kaç yerden bağlantı yaparım, elimden gelen herşeyi yaptıkdan sonra gerisine karışamam beklerim sadece,,,,
iyi WAT lar arkadaşlar.
son sınıfta mısın ki @scapegoat oldboy? eğer son sınıfta isen alsan iyi olur. Ben gerçi anlamadım konsolosluk öğrencilere vize vermiyo 4. sınıflara vize veriyor bu adamların amacı bizim yurda geri dönmemizi istemeleri değil mi? ABD de kalmamamızı istemiyorlar mı? ee ben diplomayı alır giderim kalırım orda 4. sınıftaki adam ABD de kalmıcakda kim kalcak. Ara sınıflara vize vermiyolar 4. sınıfa veriyolar. Haa versinler canım bananesanki ABD babamın memleketi değil ya.
4. sınıfta ise türkiye ye bir şekilde dönceğini ve burda döndükten sonra bir şeyler yapacağını, işinin hazır olduğunu yada yüksek lisans yapacağını bir şekilde inandırırsan riskini azaltmı olursun.
yorum senin....
Geçen sene 4. sınıf olan arkadaşlar evrak gönermişlerdi ve almışlardı, bir başka durum ise şirketler 4. sınıfların daha önce gitmişlerse bile zorunlu vizeye gideceklerini söylemişlerdi.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks