Merhabalar,bundan 2 sene öncesine kadar üniversite öğrencisiydim,fakat okuduğum bölümü sevememe ve derslerimin kötü olmasından dolayı okulu başladıktan 1.5 sene sonra bıraktım.Hatta şöyle anlatıyım 2. yılın 6 ayı boyunca hep okuduğum şehirdeydim fakat 1 kere bile okula gitmedim.Haliyle not ortalaması falan perişandı 0.8'lerde geziyordu.

Bu zamana kadar Wat programından haberdardım fakat ne içeriği hakkında ne de ilgimi çekme konusunda sıkıntılarım vardı taki internetten izlediğim videolar ve buradan okuduğum hikayeleri görene kadar.Şu anda o kadar pişmanım ki pişmanlığımı anlatacak kelimeler bulamıyorum.Keşke zamanı geri alabilseydim,keşke bu programdan üniversitedeyken haberdar olsaydım da yıllarım boşa geçmiş olmasaydı.

Artık kararlıyım ve bu işi başarmayı kafaya takmış durumdayım.Bu sene yeniden üniversite sınavında girmeye karar verdim.Bu sefer sevdiğim ve ilgimi çeken bölüm olan grafik tasarım okumaya kanaat getirdim.Belki de bu program sayesinde geçte kalmış olsam bir üniversite mezunu olacam.

Yalnız kafama takılan bazı sorular var.Bu yaz üniversite sınavına giricem ve inşallah kazanırsam okulum yaz sonu gibi başlayacak.Ama WAT kayıtlar açıldığında daha okulda vize sınavlarına bile girmemiş olucam.Fakat ben 1. sınıfın mayısda ki finallerinden sonra programa katılmayı düşünüyorum.Bu nasıl olacak illa 2. sınıf sonunda mı katılabilecem ?

Yani kısacası üniversiteye başladığımız yıl programa katılabiliyor muyuz?

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.