kardeşim hadi inşallah sağ salim gidersen haftaya geliyorum bende![]()
kardeşim hadi inşallah sağ salim gidersen haftaya geliyorum bende![]()
13 haziranda gidicek var mı
arkadaşlar meraba 13 haziranda uçağa binicem öğlen 4 gibi new yorkdayım bi de arkdaşım var ordan lake george gidicez o gün giden arkadaşlar varsa tanışalım beraber gideriz..
erdinç bizim elamanlardan öğrenmişsindir gerçi ama bende 2 temmuz a aldım bileti sanırım senle aynı yerde kalacaz sen ne yaptın kalma olayını şirketin ayarladığı yeri okeyledinmi
29 haziranda air france ile gidiyorum bu tarihlerde giden varsa konuşabiliriz.
9 haziran 14.30 gibi jfk da olcam. ordam lake georgeye gitcem. o tarihte o saatlerde orda olacak olan var mi..
15 haziran da biniyorum bende uçağa. varmı 15 haziranda british airways ile giden?
arkadaslar bende 12 haziranda gidiorum 12 haziranda gelecek olan baska kımler var
arkadaslar ben ve bi arkadasım 20 haziran saat 8 8.30 gibi jfk de olacagız ve oradan araba kiralayıp lake george a gecmeyi dusunuyoruz six flags de calısacaz birlikte gitmeyi dusunen varsa cevaplarınızı bekliyoruz
mazlum gözün aydın kardeşim ben lake george ulaşımı merak ediyorum nasıl yaptın sen erdi nerdesin abi gözükmüyosun ses ver![]()
en sonunda çıkaracam herşeyi bi valiz yiyecek getireceğim 22 haziranda oradayım nasip olursa
abicim nasıl oluo bu min. saatler nasıl değiştirilio nasıl geçinicez orda yha :s:S:S:SS::S
log jam restaurants -----lake george, ny
yaw bu lake george a gidenler ne anılarını anlatıyolar ne de günlük yazıyolar.. Alooo abi bi ses verin ne getirelim soguk mu havalar biraz yardımcı oluverin be![]()
Ready to GOLake George!!!!
kardesım hersey için saol da şirketin oyununa geldım adamlar ortada bıraktılar benı.. bu sene yatıcak gıbı america rüyam![]()
neden steve ne oldu
neden yatıcak mıs kı amerıka ruyan anlamadım nasıl bı oyuna geldın
ds in bugun gelıcek yarın gelıcek dediler bızde hayaller kurduk. halbukı ortada ne iş var mış ne bişey.. bat geçenlerde iş veren seni kabul etmedi dediler. ben napıcam simdi bu adamları
Full para iadesi istiyceksin. İmzaladıgın sözlesmede sana is bulmak zorunda oldukları yazıyor. İş bulamadınız, yazın da ortası geldi bu saatten sonra olmaz paramı geri verin diyceksin. Tüm başarısızlık size ait, program ücreti + vize ücretlerimi karsılıycaksınız diye direticeksin. Kabul etmezler veya kıvırmaya calısırlarsa bir avukata tanıdıgını al git, veya telefon ettirt senin adına. Mahkemeye vericem vs demekten de hic cekinme. Ama saygılı bir sekilde iletisim kurmak da önemli. İnsanların parasını aldıkları yetmiyormus gibi hayallerini, emeklerini ve zamanını da calısyorlar. Bu sene iyice bıktım bu isten. Allah bu sirketleri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kolay gelsin iyi geceler...
evet yakuzaya katılıyorum para idaesi talep et ama sen gene üslubunu bozmadan yap burda paranı geri alman sorun deil hayaller çok önemli onları geri iade edmiyolar arkadaşım yanındayız herzamn kolay gelsin
eyvallah şirketin adınıda yazarım isteyenlere bide sitenin en başında reklam vermişler... yakuza dediklerinin hepsini yapıcam zaten beklıoruz bi kaç arkadaş pişman olucaklar ama olan bizim hayalerimize oldu![]()
bende bi aksilik olmazsa bu yıl tek başıma gidiyorum buraya gidebilecek olan arkadaşlarla haberleşmek isterim![]()
bende buraya ilk defa ve tek (büyük olasılıkla ) gideceklerdenim herkese merhaba![]()
bnde siz flags'e gidiyorum ve benmde finallern bitim tarihi 12 haziran.sirketnde haberi var bu durumdan eger ters bişey olsaydı bana soylerlerdi heralde.zaten kayıt yaparken ne zaman gidip ne zaman donecegini soruyolar(keyfi).benm 15 haziran-15 eylul mesela.ona gore amerikada ki sirkete bildiriliyordur.
Bu pazar iş fuarı var, bir sorun olmazsa ben de bu sene lake george yolcusuyum inşallah.
dessertrun adlı arkadaştan notlar çok güzel bu konudaki, ona burdan ayrıca teşekkür etmek isterim. Oraya gidersem çok yardımcı olacaktır.
yanlıs yazmsıım bu arada ben lake george da deglm six flagsteym![]()
Şu anda 118 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 118 misafir)
Bookmarks