arkdaşlar six flags great escapeda kodak fotorafçı olarak çalışıcam fakat kalıcak yerim belli değil ayrıca tek geliyorm .kalıcak yer arıyorum.parkın sağladığı konaklamadan yararlanabilirmiyiz?
arkdaşlar six flags great escapeda kodak fotorafçı olarak çalışıcam fakat kalıcak yerim belli değil ayrıca tek geliyorm .kalıcak yer arıyorum.parkın sağladığı konaklamadan yararlanabilirmiyiz?
arkadaşlar bende lake georga'a gidiyorum. quality ınn hotele gidicem. 8 haziran sabah 8 izmir çıkışlı istanbul aktarmalı uçucam. aynı zamanlarda gidicek olan varsa lake george'a araba kiralama falan olayları yada beraber gidebiliriz lake george'a.. geçen sene falan giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. bakıyorumda six flags çoğunlukta..
six flags a daha önce gidenler ya da bilgi sahibi olanlar bi yardım bee
ya orda kurallar nasıldır bu sakal saç konusunda ride operatör olarak görev alacağım kirli sakala müsade var mıdır?.yada sıfır yapmak zorundamıyız? kılda keramet yok da![]()
uzun sac saklanabilirse sapka arasına idare edilebilir.. sakal kesinlikle yasak. hergün sakal traşı olmanız istenir. olmayanlara her sabah employee serviceten bir adet çin malı tek bıçaklı traş bıçağı hediye edilir..olmamakta ısrar edenlerin girişi basılmaz ve eve yollanırlar.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
çok teşekkürler aydınlatıcı cvp için...
Arkadaşım bizde kız arkadaşımla birlikte ayın 10unda orada olacağız. Konaklama için six flagsla anlaşmıştık beraber kalabileceğimizi söylemişti frank ama şimdi mail olarak kalamazsınız diye cevap atmışlar ve bizde kendimiz bulucaz artık konaklamayı. Orda uygun olursa beraber ev falanmı tutsak![]()
Bir de uçak biletini ne zamana aldın?
konaklamayı sağlamak gibi bi zorunlulukları yok mu burdaki danışman şirketlerin ya en azından six flags için öyle oldgnu biliyodum ben?
bana şirket kalacak yer ayarladığını söyledi hostel miş galiba artık gidince görücez neymiş nasılmış![]()
bnmkide ayarlandı dün öğrendim hillside motelmiş![]()
ben daha adını sanını öğrenemedim, gerçi sormadım daben bide birşey soracağım orda ne iş yapacağım belli değil oryantasyon dan sonra iş bölümlere ayırma olacakmış. hangi pozisyonda çalışacağı belli olanlar var mı yoksa herkezin mi orda belli olacak?
herkesin orda belli olcakmıs.belki tercihen sorulabilir ama ben rastgele diye duydum. bide ingilizce seviyesi ön planda olmak üzere...
ingilizce seviyesi ön plandaysa pek iyi bir pozisyona yerleşebileceğimi sanmıyorum![]()
oyuncakların içine sokmadıkları sürece bi problem olmaz bnm acımdanhani şu animasyon tarzı seyler yazın sıcakta hiç çekilmez :S
umarım öyle bişey yapmazlar donald dock yada mickey mouse olmak istemiyorumbeni direk roller coaster ların başına verseler çok güzel olur
![]()
ingilizcesi en kötü olanları donald duck yapıolarmıs en az iletişim gerektiren pozisyonlardan biriaman Allah korusun
finalere çalışmaktan vazgeçtim ingilizce çalışmaya başlıyorum![]()
hmm gerekli de yapılabilir deil bu kadar kısa süre kalmısken benceeeebn ingilizce finalime calısmayı planlıyorm ama mesela
![]()
artık liseden kalan ingilizcemin ve izlediğim dizi ve filmlerin beni kurtarmasını bekliyeceğim, tek umut bu gibi görünüyo![]()
parkta bütün donald duckalrın içinde seni arayalım o zmnya inşallah öyle bi görev vermezler yoksa cidden zor olur. bu arada ben hazırlık okudum ama pratikte ben de oldukca kötüyüm o yüzden herşey olabilir
donald da ben mickey de sen olursa işe bakartık 3 ay boyunca lanet ede ede geçer
hayal bile etmek istemiyorumhatta o parkta öyle bi pozisyon oldgnu bile düsünmüyorum şu dk itibariylee
![]()
bu donald duck o kadar da kotu bısey degıl benım bıldıgım kadarıyla bu pozısyonu oven arkadaslar vardı forumda
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Ben onerilecek bi is olarak duymadim sadece sicakta cekilmez olan kostumlerinden oturu ama memnun kalan da varsa bilemiycem![]()
arkadaşlar ben turizm okuyorum kendi mesleki terimlerimi çok iyi bilirim.ama bu park farklı bazı kalıplaşmış taslaklar vardır.onları ögrenmemiz donald duck olmamızı engelleyebilir.forumda eğlence parklarında sıkça kullanılan dialog tarzı bilgiler varsa yerini soyleyiniz.
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)
Bookmarks