bu pc ler ozellıklerıne gore cok pahalı duruyorlar alıswerisi internet sitelerinden yapmanı tawsiye ederim
bu pc ler ozellıklerıne gore cok pahalı duruyorlar alıswerisi internet sitelerinden yapmanı tawsiye ederim
Amerika'dan dönüşte yanımızda götürebileceklerimiz ile ilgili bir sınırlama var mı? Söz gelimi 3 tane Laptop alsam sıkıntı olur mu?
Gercekten baktigim hic bir bilgsayrda ekran karti ozellikleri goremedim.dedikleri gibi ekran karti hepsinde paylasimlimi? Ben 2 gb ekran karti olsn istiyorum almisken.bu ozellikte fiyat cok artarmi acaba?cunku bircok muhendslik prgramnda duzgun calissin istiyorum. Bilenlerden cevap bekliyorum...
Bence internetten alın arkadaşlar. Tüm seçenekler var internette. Ayrıca Bestbuy mağazalarına da gidebilirsin.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
evet bestbuy çeşit açısından iyidir. ama özelllik olarak bilgisayarlara baktığımda bu Amerikalılar hiç adam gibi bilgisayarlar kullanmıyor heralde arkadaş diye düşündüğümü bilirim
bunun dışında mühendislik programları kullanmayacak arkadaşlar için 400$ dan başlayarak çok uygun ve iyi bilgisayarlar bulmak mümkün. Ben böyle yazıyorum çünkü anladığım kadarıyla arkadaş benım gibi sağlam özellikli bişeyler aramakta![]()
bestbuy a gitmedim daha.walmart office depot gbi magazalari gezdim hicbirinde karsilasmadim ekran karti ozellikleriyle.sordugumdada hepsinde paylasimli ekran karti oldugunu ogrendim.Simdi internetten almak icin kreti karti falan filan davasina girmek istemiyorum.yok eve geldiydi gelecekti sikintisinidasenin aldigin sony nin ozellikleri nasildi ve kaca aldin hocam?
wallmartta istedigin gibi bulabilecegini sanmiyorum dostum ben bi kac wallmart gezdim hepside vasat pc lerdi.
bazi outletler de sony nin magazalari mevcut en cok cesit onda gormustum bir de bestbuyda. internetten alinca sana teslim olmadiysa mutlaka bulursun o pc yi sikinti olmaz. kaldigimiz yerde birisi bestbuy dan internetten almis 2 hafta sonra gelmedi diye bestbuy a gittiginde elden teslim ettmisler. olaylar olaylar![]()
i7 2.20 quad core
8 gb ram
1gb ekran karti 1500$ a almistim sony.com dan. customuzie ettigin pc ler tayvan dan geliyor bildigim kadariyla. mac ile sony arasinda kalmistimmac harbiden farkli
![]()
bu arada bu ozelliklere yakin macbook pro da 1800$ mac in ekran karti daha iyiydi sanirim hatirladigim kadariyla. onu da apple.com dan customize edebilirsin. hatta herhangi bir apple store a gidip ozelliklerini degistirmek istiyorum dediginde ordan da yardimci oluyorlar.
biizim burdaki gibi yanina canta hediye etmezler. yada bana denk gelmedi. onun icin kendin canta satin alman lazim hocam haberin olsun
mühendislik programları ıcın dediğinden dolayı böyle yapmanı soyledımyoksa ekran kartı paylaşımlı olan pc de alabilirsin. ama Ram yüksek olsun ki eğer ekran kartın yetmez ise Ram dan ekran kartına takvıye yapabilesin sıkıntı olmadan. ayrıca muhendıslık programları dedıgın 3d max auto cad falan sanırım onlar ıcın dedıgım yöntem yeterlı olucaktır. ama eclipse, netbeans, visual studio gibi programları kastetmişssen eğer onlar rahatlıkla çalışır zaten.
Bende laptop alamyi dusnuyorum ama kararsiz kaldim gercekten. bi de sormak istedigim ABD tipi pc'lerde bulunmayan noktali o ve noktali u yu kullanabiliyor muyuz?? O cok onemli benim icin.Su an ABD tipi pc den yazdigim icin o karakterleri kullanmiyorum malesef.![]()
Yok hayır klavyeden yazamazsın ama çok da dert etme sanal klavye kullan![]()
---wat where amazing happens---
Ben de oradan bir Macbook diyordum ama vazgeçmemin sebebi garanti sorunu ve Türkçe karakter sorunu. Fiziksel klavyesi olmayan yani iPad veya iPhone gibi ürünleri almak daha mantıklı geliyor oradan.
Yazın Newport, Rhode Island!
Ordan aldığın ürüne Burda Türkçe karakterli klavye takıyorlar.Ama dediğin gibi.iphone ipad özellikle samsung gibi cihaszları almak daha mantıklı.Çünkü samsungun ürettiği cihazlar bölgelere göre fakrlılık gösteriyor.Amerikadaki s3 ün ram'i 2gb iken Türkiyedekinin ram'i 1gb.Üstelik fiyat burdakinden de uygun.
çok para kazanırsak bi tane macbook alırız ordan![]()
arkadaşlar bende bir soru soracağım ben kendime ve aileme telefon alacağım 4 tanesonra işte alışveriş kıyafet ayakkabı saat vs ... bunlara yeter mi acaba aldığım para ? yoksa 2. iş bulmak zorunlu mu ?
Arkadaşım öyle bir soru soruyorsun ki nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum.Para kazanıp birşeyler alman çalıştığın işlere gittiğin yere verdiğin kiraya göre değişir.Buna orda sen karar vereceksin.
---wat where amazing happens---
Selam arkadaşlar bir sorum olucak ben Amerika'dan Alienware 51x gaming desktop almayı düşünüyorum. Kasanın büyükülüğü Playstation 3 kadar ve rahatlıkla sırt çantasında getirebilirim.Yalnız havaalanında geçişte bir sorun çıkarabilirler mi? Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum çok saolun![]()
kutusunu atarsan bir sorun olmaz heralde @ST3
NH da vergi olmadığı için laptop tarzı şeyler için en uygun fiyat oradadır diye tahmin ediyorum
ebay veya amazon dan bakın işte kasmaya gerek yok bence.
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Arkadaşlar Amerikadan elektronik eşya almayı düşünüyorum özellikle bi notebook(oyuni için) ancak doların türkiyedeki kurunu ele aldığımız zaman bana pekte karlı bir olay gibi görünmüyor.Yanlış mı düşünüyorum ?
dolar kurunu düşünüyorsan almaya daha yaklaşman gerekir diye düşünüyorumUSa deki 2bin usd lik game-laptop Tr de 10bin...2.2 veya 2.6 dan hesaplama seni etkilemez cünkü zaten Usa'de kaznacagın parayla alacaksın bunu.. (eğer gider gitmez aptop almazsan
)
Suan cok karli gelmeyebilir ancak biz donene kadar eldeki stoklar biter ve yeni kurdan alinan mallarin fiyatlari turkiyede tavan yapar(ayrica pclerde ötv var),sanmiyorum ki amerikada 1000dolar olan pc burada 2600tl olsun.Benim gibi cok merakliysan oyunlara masaustu duzebilirsin soyle ki anakart ram islemci ve graphic card i alirsin amerikadan kasayi burada toplarsin.
dolar kuru 2 iken 800 dolarlık laptop u burada 3400 tl ye satıyorlardı. Karşılaştırmaı burdan yapabilirsini.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Yani her halukarda ordan almak en iyisi diyorsunuz.Valla hiç böyle düşünmemiştim sağolun.![]()
Ben aldım bi tane oyun bilgisayarı, buradaki fiyatı 4500 tl
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks