Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yeni bir konu açmadan bir soru sorayım bu konuyla ilgili...
    arkadaşlar şu anda bende dizüstü bilg. var ve bunu amerikaya da götürmeyi planlıyorum.Kaliforniyada bir gezici karnavalda çalışacağım ve dolayısıyla karavanda kalacağım.İnternete girme imkanım pek olmaz sanıyorum bu yüzden.Sizce götürmeli miyim,çalınmasından korkuyorum en fazla ???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bir konu açmadan bir soru sorayım bu konuyla ilgili...
    arkadaşlar şu anda bende dizüstü bilg. var ve bunu amerikaya da götürmeyi planlıyorum.Kaliforniyada bir gezici karnavalda çalışacağım ve dolayısıyla karavanda kalacağım.İnternete girme imkanım pek olmaz sanıyorum bu yüzden.Sizce götürmeli miyim,çalınmasından korkuyorum en fazla ???
    Götürüp götürmeme konusunda bir şey diyemem ama orda wi-fi yi bir açıyorsun listede istediğinden internete giriyorsun ben parkta giriyordum,ayrıca laptop alana kadar kütüphane de de ister ordaki bilgisyardan ister laptopundan giriyorsun ve çok hızlı bir şey indirmek istiyorsun basıyorsun iniyor okadar . Yani utah gibi allahın dağında bile bir sürü wireless çıkarken Ben kalifoniyayı düşünemiyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı berkayakarsu2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Götürüp götürmeme konusunda bir şey diyemem ama orda wi-fi yi bir açıyorsun listede istediğinden internete giriyorsun ben parkta giriyordum,ayrıca laptop alana kadar kütüphane de de ister ordaki bilgisyardan ister laptopundan giriyorsun ve çok hızlı bir şey indirmek istiyorsun basıyorsun iniyor okadar . Yani utah gibi allahın dağında bile bir sürü wireless çıkarken Ben kalifoniyayı düşünemiyorum.
    +1 MİLYON :d

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks