Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bence güvenlik veya kaybolma riskine karşın sorulmuş olabilir laptop yada kamera olup olmadığı.. giderken yanımda laptop vardı amerikaya girişte. x-ray cihazından geçerken laptopumu çıkartmamı söylediler el çantamdan. laptopa yüzeysel bi baktılar. 5 dk bekle dediler. sonra verdiler laptopu..türkiyeye dönüşte de bi sorun olmadı yeni laptop almıştım.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

400 dolardan başlıo sanırım bide acele etmeyin dediler bana fiyatlar düşüyormuş genelde sezon sonuna dogru kampanya filan oluyormuş

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 dolardan başlıo sanırım bide acele etmeyin dediler bana fiyatlar düşüyormuş genelde sezon sonuna dogru kampanya filan oluyormuş
    evet doğru duymuşsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence güvenlik veya kaybolma riskine karşın sorulmuş olabilir laptop yada kamera olup olmadığı.. giderken yanımda laptop vardı amerikaya girişte. x-ray cihazından geçerken laptopumu çıkartmamı söylediler el çantamdan. laptopa yüzeysel bi baktılar. 5 dk bekle dediler. sonra verdiler laptopu..türkiyeye dönüşte de bi sorun olmadı yeni laptop almıştım.
    onu yapmalarının nedeni kesinlikle güvenlik amaçlı,gecen gün havaalanında x-ray'den gecerken arkamdaki adamın elinde laptop vardı cantasından cıkartıp calıştırması istendi daa sora adama tşk edip yolladılar..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks