Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkadaşlar daha şimdiden sipariş vermeye başladılar bile.Kendime değil ama tanıdıklarıma almak istiyorum ben de var çünkü.Umarım rabate olayına takılmadan , uygun bir şekilde alırız dizüstülerimizi ....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart sınır?

Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar daha şimdiden sipariş vermeye başladılar bile.Kendime değil ama tanıdıklarıma almak istiyorum ben de var çünkü.Umarım rabate olayına takılmadan , uygun bir şekilde alırız dizüstülerimizi ....
    Ben geçen sene gelirken 2tane almıştım, bu sene laptopsuz gideceğim acaba gelirken kaç tane getirebiliyoruz bilgisi olan var mı?
    Not: Ben THY İstanbul-NewYork uçağı ile gittim aktarma yoktu Türkiye de check-in öncesi bazı sorular sorulmuştu bana yanınızda laptop kamera filan var mı diye, acaba bunun için mi soruluyor bu sorular? Getirme sınırı nedir bilgisi olan var mıdır? Diğer ülkelere giderken hiç böyle sorular sorulmamıştı,acaba bu sadece Amerika için mi?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı berkayakarsu2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçen sene gelirken 2tane almıştım, bu sene laptopsuz gideceğim acaba gelirken kaç tane getirebiliyoruz bilgisi olan var mı?
    Not: Ben THY İstanbul-NewYork uçağı ile gittim aktarma yoktu Türkiye de check-in öncesi bazı sorular sorulmuştu bana yanınızda laptop kamera filan var mı diye, acaba bunun için mi soruluyor bu sorular? Getirme sınırı nedir bilgisi olan var mıdır? Diğer ülkelere giderken hiç böyle sorular sorulmamıştı,acaba bu sadece Amerika için mi?

bu konu daha önce forumda geçmişti.Benim anladığım bunun için bir sayı sınırlaması yok, ancak döndüğünüz zaman gümrük memurlarına bu eşyaları kendinize aldığınıza inandırmanız gerekiyor.Bazı arkadaşlar kutularını falan amerika da bırakmanın daha iyi olduğundan falan bahsetmişti.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks