Şu an yine şok içerisindeyim!!! Kadir bey tahmini girdikten 2 gün sonra depremin nerede gerçekleşeceğini de yazmıştı.. Erzurum civarı diye geçmişti!! Ölenlere allah rahmet eylesin.. büyük geçmiş olsun...
Şu an yine şok içerisindeyim!!! Kadir bey tahmini girdikten 2 gün sonra depremin nerede gerçekleşeceğini de yazmıştı.. Erzurum civarı diye geçmişti!! Ölenlere allah rahmet eylesin.. büyük geçmiş olsun...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ya abimin eski çalıştığı yerde bir muhasebe müdürü vardı çok tuhaf bir adamdı bi kere sans eseri ben de denk gelmiştim ara sıra abimin çalışığı kata çıkıp "herman bak 2 gün içerisinde meksikada(atıyorum) deprem olacak" derdi ertesi gün soylediği siddette deprem olurdu ve depremden sonra da adam mail atardı nasıl tutturdum diye o.O bir değil iki değil adam hepsini biliyordu ben inanmıyordum ama şahit olduktan sonra tırsmaya başladım:S abim sormuş nereden biliyorsun diye "akşam sakallıları görüyorum" demiş ben inanmam boyle şeylere ama adam ne dese çıkıyo ya :S
bu arada abimle ilgili de çok iddialı bir açıklaması olmuş :P
2012den sonra yeryüzünde farklı şeyler olacağını insanların doğa üstü yeteneklere sahip olacağını soyluyormuş adam ve abimin de bu doğa üstü yeteneğe sahip birisi olacağını iddia ediyormuş :P görecez bakalım abim uçmaya başlarsa resmini çeker koyarım :P
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks