Work and Travel
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarısına Onay ve Ülke Sorunları Üzerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı anton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi ben neyden bahsediyorum sen ne anlıyorsun senden baska herkes dogru anlamıs

1 usa bu tasarıyı kabul ederse ne olur? hıc bırsey fransa rusya kabul ettı bırsey degıstımı

2 hersene onumuze getırıp bızı tehdıt edıyorlar aba altından sopa gosterıyorlar sen boylemı dewam etsın ıstıyorsun

3 bu tasarı kabul edıldıgınde israil gaztetelerınde turkler bıze muhtac dıye muhabbetler donmez artık

sonuc olarak ermenıler sozde soykırımı sadec 1 ulkeye daha kabul ettırmıs olup bır kazanc saglayamıcaklar senı ınandıramadıktan sonra kımlerı ınadırdıkları onemlı degıl. Bız ıse bu 3 seyden kurtulucaz bundan sonra bır sey yazmadan once iyice kavra soylenmek ısteneni kapiŞ?

şu satırlarını okurken ne kadar güldüm biliyor musun? bi insan bu kdar kıvırır yani

senin birşey olmaz dediğin, bir ülke daha dediğin AMERİKA.Bana Dünyada Lider ülkeleri saysana
    1)Amerika 2)Çin 3)Rusya bu ülklerin kabulu demek küçük devletciklerinde kabulu demek.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu satırlarını okurken ne kadar güldüm biliyor musun? bi insan bu kdar kıvırır yani

senin birşey olmaz dediğin, bir ülke daha dediğin AMERİKA.Bana Dünyada Lider ülkeleri saysana
    1)Amerika 2)Çin 3)Rusya bu ülklerin kabulu demek küçük devletciklerinde kabulu demek.
    bırader turkce konusuyoruz burda bak tekrar soyluyorum onların sozde soykırımı tanıması bızı tınlamaz zaten baglayıcılıgı yok onuda yapamıcaklar amerıka rusya cın tanısa dıyorsun 1 rusya zaten tanıyor hangı kucuk dewletcık takıp etttı onu 2 cın once demokratıklesecek ondan sonra baskalarının ısıne karısacak 3 amerıka turkıyele olan cıkarlarından dolayı asla kabul etmeyecek sımdı sana gelırsek eger sen onlar bunu tanıcaklar dıye korkuyorsan demekkı se n kendı tarıhını bılmıyorsun oku ogren sonra gel tartısalım bos bos yazma adamı hasta etme
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı anton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırader turkce konusuyoruz burda bak tekrar soyluyorum onların sozde soykırımı tanıması bızı tınlamaz zaten baglayıcılıgı yok onuda yapamıcaklar amerıka rusya cın tanısa dıyorsun 1 rusya zaten tanıyor hangı kucuk dewletcık takıp etttı onu 2 cın once demokratıklesecek ondan sonra baskalarının ısıne karısacak 3 amerıka turkıyele olan cıkarlarından dolayı asla kabul etmeyecek sımdı sana gelırsek eger sen onlar bunu tanıcaklar dıye korkuyorsan demekkı se n kendı tarıhını bılmıyorsun oku ogren sonra gel tartısalım bos bos yazma adamı hasta etme

benim senin bilgin kadar unuttuğum şeyler var

sen ülkende rahatsın tabi konuşuyorsun.Forumda konu açan arkadaşlar değilmiydi amerikada ermeniler yüzünden işverenimiz bize kötü davranıyo diye
    Heryerde dışlanıcan sen Türkiyede yaşadığın için sana birşey olmaz gibi geliyor.Ama unutma ki Türkler şimdi Amerikada eskisinden daha çok dışlanıcak

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim senin bilgin kadar unuttuğum şeyler var

sen ülkende rahatsın tabi konuşuyorsun.Forumda konu açan arkadaşlar değilmiydi amerikada ermeniler yüzünden işverenimiz bize kötü davranıyo diye
    Heryerde dışlanıcan sen Türkiyede yaşadığın için sana birşey olmaz gibi geliyor.Ama unutma ki Türkler şimdi Amerikada eskisinden daha çok dışlanıcak
    Yazdıklarından ne kadar bılgılı oldugun anlasılıyor

Yahu guldurme adamı sen ya amerıkalıları tanımıyorsun yada herseyde boyle varsayımsal konusuyorsun amerıkalıların cogu ermenıstanın yerını bılmez amerıka dısında ne oluyor ondan haberı yoktur ayrıca onlar ıcın bu turkıye ıle ermenıstan arasındadır bu forumda kac kısı vardır ki amerıkada dıslanmıstır? senın anlamadın sey su polıtıkanın ıcınde neler oldugunu herkes bılıyor o yusden ıspatlanamayan bır ıddia yusunden kımse senı dıslayamaz korkma bır dahakı sefere eger senı dıslıyorlarsa tarıh komısyonuna neden gelmıyorsunuz-yorlar yada amıral bristol raporunu okumalarını soyle tabı once senınde okuman lazım burdakı gıbı bılmedıgın seyler hakkında yazma bırıncı dunya savasında sen turkıyenın kac dewletle savastıgı bılmıyormusun ermenılerın rusya ıle beraber kendı topraklarında yasayan turklere nasıl ıhanet ettıgını bılmıyormususun savastakı bır toplumun herseyı kenara bırakıp ermenılere soykırım uygulayacak kadar bos zamanı olmadıgını bılmıyormusun ermenı terorıstlerın turk dıplomatları oldurudugunu bılmıyormusun profesor halac oglunun bostondakı ermenı arsıvlerının acılması ıcın teklıf ettıgı 20 mılyon doları neden gerı cevırdıler bır sorsana turk tarıh kurumu amerıkan rus fransız ingiliz ve iran arsivlerine ulastıgını ve butun belgelerı topladıgını bılmıyormusun kendı tarıhını bılen kımse polıtık oyunlarla temsılcılerre verılen buyuk paralarla gercegın degısmıyecegını bılır ve korkmaz benı dıslıcaklar dıye savunucak bırseyın yoksa korkarsın eger sen oyleysen zaten bu ıddıaları kabul edıyorsun demektır.Amerıkadakı ermenılerın tek derdı para soykırım oyunu ıcın toplanan paraların hadı hsesabı yok hatta ben nerde okudumu hatırlamıyorum ama onlarında soykırımı tanınmıcagın yeterlı kanıt olmadıgnı bıldıgını hatırlıyorum bırlesmıs mılletlerın 1948 tarıhlı soykırım maddesıne gore de ermenı ıddıaları soykırım olarak tanımlanmıyor
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)