beyler maçı 2-1 eses aldı
hakem tam bir fiyasko
bir galatasaraylı olaraktan eses bandoyu tebrik ederim espana'yı hayranlıkla dinledim.
Beyler maçta çıkan sarı kart sayısını hatırlayan var mı
Sizlerden maç yorumlarını alalım
beyler maçı 2-1 eses aldı
hakem tam bir fiyasko
bir galatasaraylı olaraktan eses bandoyu tebrik ederim espana'yı hayranlıkla dinledim.
Beyler maçta çıkan sarı kart sayısını hatırlayan var mı
Sizlerden maç yorumlarını alalım
Konu ThunderStorm tarafından (09-03-2010 Saat 12:34 AM ) değiştirilmiştir.
hak eden taraf ESES'di!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Peki ya ilk gol orda el yok muydu?![]()
penalti da penaltiydi sankibu tartismalar uzar gider ama gs nin pozisyonu yok dogru durust nasil kazanacaklar bundan sonra...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sağlık olsun
emre91
just like volleyball match![]()
eh son yorumdan sonra bende şampiyon Trabzonspor diyim saptıralım iyice![]()
Valla tribündeydim. Ama sunu söyleyim hic zevk almadım mactan, GS de hak etmedi zaten galibiyeti. Bir sürü yazasım var ama cok yoruldum ve uykusuzum, ödev vs falan da var. Yarın artık dinlendikten sonra tüm gözlemlerimi ve yorumlarımı yazarım![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
ilk golde ki elin verilmemesi normal adam elini falan uzatmıyo, eliylede almıyo, zaten önüne alcağı top koluna çarpıp önüne düşÃ¼yo, diğer el pozisyonu ceza sahasında olmuyo ama orda hakemin hatas var verilirdi yani, ama ikinci sarı diye düşÃ¼nürsek o iş olmaz, jo doğanın kafasına vurdu hakem sarı verdi bunun sarısı olmaz direk kırmızı yani, bu bir, birde eliyle kesti jo orda da ikinci sarıdan kırmızıya dönerdi o da verilmedi,(aklıma gelmişken yazayım geçen yıl ki 4-2 lik maçta barosun attığı golü hatırlatırım)
ayrıca futbol olarakta kazanmayı hakeden taraf bizdik,
yine aklıma geldi yazayım, ademin kendi sahasından çıktığı pozisyona ofsayt verdi, devam ettirilse teketek kalcaktı,
Maç Galatasaray'a bakarak Eskişehirsporun hakkıydı pozisyonları ızledım gercekten Koray elıyle kontrol etmıs bunu kabul edıyoruzz..
Dos Santos'un penaltısı gercekten bır penaltı degıl hakem nasıl verdı hala anlamıs degılım..Sarı kartlar haklıydı..vs vs. Sonucta kazandık..
Teşekkürler EsEs'im..
bi de bu ge se li oyuncular ne kadar çirkef insanlar kardeşim ya, bu takımın suyunda mı vardır anlamadım, 2 sene de 4 maç, 4 maçın 4ünde de dolusunca çirkeflik, ardayı kaptan yapan zihniyetin ürünü
penaltıdan bahsetmeye lüzum yoktur heralde![]()
bir fenerli olarak bu skora çok sevindiğimi söyleyebilirim
gönülden tebrik ediyorum esesi![]()
hakem futbol da elin yasak olduğunu unuttu heralde 90 dakikalığına!
Geçen senede Milan Baroş daha bariz bir pozisyonda eli ile gol atmıştı ama ona rağmen kazanmıştık.
Gelelim bu güne.
İlk gol bariz el, bunu kabul ediyoruz.
Penaltının uzaktan yakından alakası yok sizde bunu kabul edin.
Jo bariz kırmızı alması gerekirdi Doğaya vurduğu pozisyonda.
Adem'in ofsayt denilen pozisyonunda alakası yok ofsatyla bariz gole gidiyor 3 olacaktı belki.
Tribündeydim, her zamanki gibi.
Haftaya da Kayseri deplasmanındayım Allah kısmet ederse.
Arma peşinden koşmaya devam![]()
Hiiiiiiiiiç maça pislik atmaya gerek yok. Koray'ın topa bilerek elle müdahalesi yok. Pozisyon gereği top eline çarpıyor ve önüne düşÃ¼yor. Bu oyuncuya avantaj sağlıyor mu ? Evet sağlıyor. Hakem oyunu durdurması gerekirdi.. Dos Santos'un Airbus A380 gibi süzülüp ceza sahasına iniş yapması da kesinlikle penaltı değil. Ben diğer kalenin arkasından net olarak penaltı olmadığını görüyorum ama hakem pozisyonun dibinde ve penaltı çalıyor. Gerçekten ilginç.. Sonuç olarak EsEs mükemmel bir defans sistemi kurdu ve GS'a pozisyon vermedi. Baskılı oynadı ve heryerde pres yaptı. Muhteşem taraftarının desteğini de arkasına alarak galibiyeti sonuna kadar hakeden taraf oldu.
Yakuza, Corrogidor, emrESES_26 ve jjj maçtaydı... Stadın önünde büyük bir izdiham vardı. Stada girebildiğinize şÃ¼kretmeniz lazım..
Şimdi sana gelelim Sevgili @Break
Havaya havaya eller eller havaya!!!!
OOoooOOOOOooooOooOo!!!!
11111!!222222!!!33333333!!!
Kırmızı!!!!
Şimşekler!!!
Laylayalaylaylaylaaaaaaaaayyy Essssskiiiişeeehirrr!!!![]()
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Break kalp krizi gecirmis galiba ortalarda yok![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Velhasıl kelam, şampiyon Beşiktaş olacak![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Ben de 3 seneden sonra stadta mac izleyen bir kisi olarak yorumlarımı artık yazayım. İlk önce delikanlı adam dogru söyler dogru yazar, mac EsEs in hakkıydı. GS elle tutulur gözle görülür bir sey yapamadı, en azından tribünden ben öyle gördüm
Pozisyonlara gelince EsEs in ilk golünde Servetin bariz hatası vardı, ve icimden bol bol sevgilerimi ilettim kendisine. Galiba aklında transfer olabilecegi Rus takımı vardı hala. Genel olarak GS isteksiz, konsantrasyon eksikligiyle sahadaydı. Ayhanın sahada olması büyük faciaydı bence Rjkaard icin. M. Sarp varken o kazmanın orda isi ne :S Yine EsEs in ilk golünü degerlendirirsem Tv de izleyince eliyle önüne aldıgı bariz görünüyor, hakem hatalıydı. EsEs de Ademin ofsayt pozisyonunda tribünden net göremedim ama tvde de cok ince görünüyor, kararsızım. Hakemler 2. yarı GS yi kollar gibi oldu, özellikle Jo nun pozisyonda aha yedi kırmızıyı dedim ama sarıyla kurtuldu. GS ın penaltısında penaltı.5 den penaltı olabilir, ama hatırladıgım kadarıyla o penaltıdan sonra Emre Colak da ceza sahasında 1 kez düsürüldü, o da penaltı.5 pozisyondu ve hakem vermedi. 2 sini toplayınca penaltı ediyor yani bence dogruydu hakem. Macın genelinde EsEs her zamanki gibi GS ı cözmüs, geregini yaptı. Seneye GS yönetiminin EsEs macına prim vermesi veya takım basında Rjkaard olursa takımı derbiye hazırlarcasına cok iyi motive etmesi lazım.
Son olarak yine Eskisehir taraftarından nefret ettim, Eskisehir Sporu desteklememin nedeni de buydu zaten. Saygı durusu esnasında cok feci küfürlesmeler, mac icersinde küfürlesmeler sıkca yasandı. Dısarıda biraları cekip iceri girenler, icerde 1 paket sigara bitirenler ne ararsan vardı. Bunları bu kadar anormal görmem belki de stadda nadir mac izleyen biri olusumdur ama haksız degilim. Türkiye geneli de böyle olabilir belki ama bu tribünler asla bana göre degil. Tribünler küfrederken az önümde bulunan bayanlar ve 8-10 yasındaki ufak cocugun adına ben üzüldüm, ezildim, büzüldüm. Yine son olarak mac cıkısı trafigi felc eden, aracları otobüsleri devirmeye calısırcasına kuvvetli sallayan/hırpalayan taraftar portreleri gördüm. Tribünde sinema gibi mac izlemeyin lan diye bagıran taraftar arkadaslara benim de cevabım holigan olmadan saygı/sevgi cercevesinde mac izleyin olacaktır. UEFA ne diyor respect the opponent, respect the game, respect, respect diyor. Gönlüm isterdi ki işim elimde olsaydı da kendi kazandıgım cashlerle kapalıdan veya elit kesimden kombine alıp izleyebilseydim tüm macları. Futbolu severim ama bir yere kadar...
PS : Melih seni beyaz basın yelegi ve elindeki ufacıkmakineyle saha kenarında gezerken 2 kez gördük tabi, bi tel caldıralım da cek fotomuzu diycektik ama malum stad cok kabalık ve ses cok yogundu, kaldı öyle, varsın olsun...
Hayat acısıylatatlısıyla
Yakuza'nın bahsettiği tribün olayları aşağı yukarı her takımın stadında gerçekleşiyor. Bu durum normalmidir tabiki değildir. Ama bence bir konuda haksızlık yapıyorsun yakuza. Dün tribündeki güzellikler yaşanan çirkinliklerden çok daha fazlaydı ama bunun hakkında tek kelime etmemeni yadırgadım. Ayrıca ufacık dediğin Fotoğraf makinemin sadece lensi 4.5 kg.. 2 saat boyunca onunla gezmek nasıl bir işkence anlatamam.. Şu anda bileğimden sakatım diyebilirim.. Bileğim tutuldu yahu![]()
Yahu sen deGülücük var ufacık ın ardından. Sahsen kör birisi olmakla beraber ben bile gördüm yani makinayı
Tribün güzellikleri olayına gelince bahsedeyim biraz. Olayın diger boyutu dikkatimi daha cok cektigi icin es gectik biraz. Söyle ki; mac basında ve genelinde yaptıkları Oooooo Ooooo, etc seklinde bi tezahurat vardı. Mac basında atmosfere ben de katılıp kaskol sallayarak (PS: GS li olmama ragmen macın tadını cıkarabilmek icin EsEs kaskolu alıp yerimi aldım tribünde) tezahurat yaptım. Ama bir yerden sonra o tezahuratın sonuna dıt dıt dıttt lı kelimeler eklendi ve orda tribün atmosferi benim icin bitti. O dk dan sonra sinema izledim galiba
Bunu Hüseyin de gözlemlemistir büyük ihtimal
Ama yine de bayrak acma organizasyonu falan iyi fikirdi, uygulama olarak bayrak yeteri kadar asagılara gelemese de fena deildi galiba, tv den veya uzaktan göremedigim icin bilmiyorum ne kadar basarılıydı. 26. dk sovu bekledim ama galiba o sov 20-30. dk arasında yapılan showdu. Tam 26 ya mahsus degilmis
Bando EsEs de galiba macın pazartesi olusundan dolayı eksikler vardı. Acık tribünde olmama ragmen sesi bana az geldi. Genel olarak takımını seven, en cok destekleyen taraftarlardan biri EsEs taraftarı. (TS Ligdeki Anadolu kulüpleri arasında ) Ardından belki Bursaspor falan gelir. Diğerleri cok sönük kalıyor. Denizlide falan mac izlemistim mesela, tribünde cıt cıkmıyordu, az sayıda BJK liler bile cok daha fazla tezahurat ve ses yapıyordu. Durum böyle vesselam, seneye de Eskisehirde devam dersem yeni GS maclarında görüsmek üzere
![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
Valla adamlar top oynamadan maç aldı. İki güzel olay vardı onlarda goller ama adamlar aldı mı aldı. Önemli olan 3 puan. Bence de penaltı vardı Dos Santos' un sol ayağına dikkat! Okadar süratli bir futbolcuya ufak bir müdahale bile yeter düşmesi için. Hoş Galatasaray' da güzel oynamadı...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@fiorex
bende maçtaydım bendeee![]()
@yakuza
o bayrak açma falan dediğin olay Türkiye adına mühim bişeydi aslında ama sen durumun farkında değilsin sanırım içinde bulunduğun için, netten videolarını izlersen görebilirsin, avrupa ya sesimizi duyuracağımız bi çalışmaydı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks