Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eskişehir-Galatasaray maçı

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Eskişehir-Galatasaray maçı

beyler maçı 2-1 eses aldı
    hakem tam bir fiyasko

bir galatasaraylı olaraktan eses bandoyu tebrik ederim espana'yı hayranlıkla dinledim.

Beyler maçta çıkan sarı kart sayısını hatırlayan var mı

Sizlerden maç yorumlarını alalım
    Konu ThunderStorm tarafından (09-03-2010 Saat 12:34 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

hak eden taraf ESES'di!
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Peki ya ilk gol orda el yok muydu?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

penalti da penaltiydi sanki bu tartismalar uzar gider ama gs nin pozisyonu yok dogru durust nasil kazanacaklar bundan sonra...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    penalti da penaltiydi sanki bu tartismalar uzar gider ama gs nin pozisyonu yok dogru durust nasil kazanacaklar bundan sonra...
    penaltıydı

üstelik ilk golü atan futbolcu kendi ceza alanında eliyle kontrol etti bi penaltıda eksik

uzasın serbest kürsüde tartışıyoruz.üstelik

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sağlık olsun
    emre91

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı emre91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağlık olsun
    bencede sağlık olsun.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

just like volleyball match

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

eh son yorumdan sonra bende şampiyon Trabzonspor diyim saptıralım iyice

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Valla tribündeydim. Ama sunu söyleyim hic zevk almadım mactan, GS de hak etmedi zaten galibiyeti. Bir sürü yazasım var ama cok yoruldum ve uykusuzum, ödev vs falan da var. Yarın artık dinlendikten sonra tüm gözlemlerimi ve yorumlarımı yazarım
    Hayat acısıyla tatlısıyla tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ilk golde ki elin verilmemesi normal adam elini falan uzatmıyo, eliylede almıyo, zaten önüne alcağı top koluna çarpıp önüne düşÃ¼yo, diğer el pozisyonu ceza sahasında olmuyo ama orda hakemin hatas var verilirdi yani, ama ikinci sarı diye düşÃ¼nürsek o iş olmaz, jo doğanın kafasına vurdu hakem sarı verdi bunun sarısı olmaz direk kırmızı yani, bu bir, birde eliyle kesti jo orda da ikinci sarıdan kırmızıya dönerdi o da verilmedi,(aklıma gelmişken yazayım geçen yıl ki 4-2 lik maçta barosun attığı golü hatırlatırım)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ayrıca futbol olarakta kazanmayı hakeden taraf bizdik,

yine aklıma geldi yazayım, ademin kendi sahasından çıktığı pozisyona ofsayt verdi, devam ettirilse teketek kalcaktı,

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Maç Galatasaray'a bakarak Eskişehirsporun hakkıydı pozisyonları ızledım gercekten Koray elıyle kontrol etmıs bunu kabul edıyoruzz..
    Dos Santos'un penaltısı gercekten bır penaltı degıl hakem nasıl verdı hala anlamıs degılım..Sarı kartlar haklıydı..vs vs. Sonucta kazandık..
    Teşekkürler EsEs'im..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bi de bu ge se li oyuncular ne kadar çirkef insanlar kardeşim ya, bu takımın suyunda mı vardır anlamadım, 2 sene de 4 maç, 4 maçın 4ünde de dolusunca çirkeflik, ardayı kaptan yapan zihniyetin ürünü

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

penaltıdan bahsetmeye lüzum yoktur heralde

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bir fenerli olarak bu skora çok sevindiğimi söyleyebilirim

gönülden tebrik ediyorum esesi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hakem futbol da elin yasak olduğunu unuttu heralde 90 dakikalığına!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Geçen senede Milan Baroş daha bariz bir pozisyonda eli ile gol atmıştı ama ona rağmen kazanmıştık.
    Gelelim bu güne.
    İlk gol bariz el, bunu kabul ediyoruz.
    Penaltının uzaktan yakından alakası yok sizde bunu kabul edin.
    Jo bariz kırmızı alması gerekirdi Doğaya vurduğu pozisyonda.
    Adem'in ofsayt denilen pozisyonunda alakası yok ofsatyla bariz gole gidiyor 3 olacaktı belki.
    Tribündeydim, her zamanki gibi.
    Haftaya da Kayseri deplasmanındayım Allah kısmet ederse.
    Arma peşinden koşmaya devam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı emrESES_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen senede Milan Baroş daha bariz bir pozisyonda eli ile gol atmıştı ama ona rağmen kazanmıştık.
    Gelelim bu güne.
    İlk gol bariz el, bunu kabul ediyoruz.
    Penaltının uzaktan yakından alakası yok sizde bunu kabul edin.
    Jo bariz kırmızı alması gerekirdi Doğaya vurduğu pozisyonda.
    Adem'in ofsayt denilen pozisyonunda alakası yok ofsatyla bariz gole gidiyor 3 olacaktı belki.
    Tribündeydim, her zamanki gibi.
    Haftaya da Kayseri deplasmanındayım Allah kısmet ederse.
    Arma peşinden koşmaya devam
    aynen....
    benim kayseri işi biraz yaş ama....

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Hiiiiiiiiiç maça pislik atmaya gerek yok. Koray'ın topa bilerek elle müdahalesi yok. Pozisyon gereği top eline çarpıyor ve önüne düşÃ¼yor. Bu oyuncuya avantaj sağlıyor mu ? Evet sağlıyor. Hakem oyunu durdurması gerekirdi.. Dos Santos'un Airbus A380 gibi süzülüp ceza sahasına iniş yapması da kesinlikle penaltı değil. Ben diğer kalenin arkasından net olarak penaltı olmadığını görüyorum ama hakem pozisyonun dibinde ve penaltı çalıyor. Gerçekten ilginç.. Sonuç olarak EsEs mükemmel bir defans sistemi kurdu ve GS'a pozisyon vermedi. Baskılı oynadı ve heryerde pres yaptı. Muhteşem taraftarının desteğini de arkasına alarak galibiyeti sonuna kadar hakeden taraf oldu.

Yakuza, Corrogidor, emrESES_26 ve jjj maçtaydı... Stadın önünde büyük bir izdiham vardı. Stada girebildiğinize şÃ¼kretmeniz lazım..

Şimdi sana gelelim Sevgili @Break

Havaya havaya eller eller havaya!!!!
    OOoooOOOOOooooOooOo!!!!
    11111!!222222!!!33333333!!!

Kırmızı!!!!
    Şimşekler!!!

Laylayalaylaylaylaaaaaaaaayyy Essssskiiiişeeehirrr!!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Break kalp krizi gecirmis galiba ortalarda yok
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Break kalp krizi gecirmis galiba ortalarda yok
    Abi yanlış yapıyor. Ona söyledik.. Fazla heveslenme üzülürsün diye..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Velhasıl kelam, şampiyon Beşiktaş olacak
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Velhasıl kelam, şampiyon Beşiktaş olacak
    hiç gülecem yoktu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de 3 seneden sonra stadta mac izleyen bir kisi olarak yorumlarımı artık yazayım. İlk önce delikanlı adam dogru söyler dogru yazar , mac EsEs in hakkıydı. GS elle tutulur gözle görülür bir sey yapamadı, en azından tribünden ben öyle gördüm Pozisyonlara gelince EsEs in ilk golünde Servetin bariz hatası vardı, ve icimden bol bol sevgilerimi ilettim kendisine. Galiba aklında transfer olabilecegi Rus takımı vardı hala. Genel olarak GS isteksiz, konsantrasyon eksikligiyle sahadaydı. Ayhanın sahada olması büyük faciaydı bence Rjkaard icin. M. Sarp varken o kazmanın orda isi ne :S Yine EsEs in ilk golünü degerlendirirsem Tv de izleyince eliyle önüne aldıgı bariz görünüyor, hakem hatalıydı. EsEs de Ademin ofsayt pozisyonunda tribünden net göremedim ama tvde de cok ince görünüyor, kararsızım. Hakemler 2. yarı GS yi kollar gibi oldu, özellikle Jo nun pozisyonda aha yedi kırmızıyı dedim ama sarıyla kurtuldu. GS ın penaltısında penaltı.5 den penaltı olabilir, ama hatırladıgım kadarıyla o penaltıdan sonra Emre Colak da ceza sahasında 1 kez düsürüldü, o da penaltı.5 pozisyondu ve hakem vermedi. 2 sini toplayınca penaltı ediyor yani bence dogruydu hakem. Macın genelinde EsEs her zamanki gibi GS ı cözmüs, geregini yaptı. Seneye GS yönetiminin EsEs macına prim vermesi veya takım basında Rjkaard olursa takımı derbiye hazırlarcasına cok iyi motive etmesi lazım.
    Son olarak yine Eskisehir taraftarından nefret ettim, Eskisehir Sporu desteklememin nedeni de buydu zaten. Saygı durusu esnasında cok feci küfürlesmeler, mac icersinde küfürlesmeler sıkca yasandı. Dısarıda biraları cekip iceri girenler, icerde 1 paket sigara bitirenler ne ararsan vardı. Bunları bu kadar anormal görmem belki de stadda nadir mac izleyen biri olusumdur ama haksız degilim. Türkiye geneli de böyle olabilir belki ama bu tribünler asla bana göre degil. Tribünler küfrederken az önümde bulunan bayanlar ve 8-10 yasındaki ufak cocugun adına ben üzüldüm, ezildim, büzüldüm. Yine son olarak mac cıkısı trafigi felc eden, aracları otobüsleri devirmeye calısırcasına kuvvetli sallayan/hırpalayan taraftar portreleri gördüm. Tribünde sinema gibi mac izlemeyin lan diye bagıran taraftar arkadaslara benim de cevabım holigan olmadan saygı/sevgi cercevesinde mac izleyin olacaktır. UEFA ne diyor respect the opponent, respect the game, respect, respect diyor. Gönlüm isterdi ki işim elimde olsaydı da kendi kazandıgım cashlerle kapalıdan veya elit kesimden kombine alıp izleyebilseydim tüm macları. Futbolu severim ama bir yere kadar...

PS : Melih seni beyaz basın yelegi ve elindeki ufacık makineyle saha kenarında gezerken 2 kez gördük tabi, bi tel caldıralım da cek fotomuzu diycektik ama malum stad cok kabalık ve ses cok yogundu, kaldı öyle, varsın olsun...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Yakuza'nın bahsettiği tribün olayları aşağı yukarı her takımın stadında gerçekleşiyor. Bu durum normalmidir tabiki değildir. Ama bence bir konuda haksızlık yapıyorsun yakuza. Dün tribündeki güzellikler yaşanan çirkinliklerden çok daha fazlaydı ama bunun hakkında tek kelime etmemeni yadırgadım. Ayrıca ufacık dediğin Fotoğraf makinemin sadece lensi 4.5 kg.. 2 saat boyunca onunla gezmek nasıl bir işkence anlatamam.. Şu anda bileğimden sakatım diyebilirim.. Bileğim tutuldu yahu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün tribündeki güzellikler yaşanan çirkinliklerden çok daha fazlaydı ama bunun hakkında tek kelime etmemeni yadırgadım. Ayrıca ufacık dediğin Fotoğraf makinemin sadece lensi 4.5 kg.. 2
    Yahu sen de Gülücük var ufacık ın ardından. Sahsen kör birisi olmakla beraber ben bile gördüm yani makinayı Tribün güzellikleri olayına gelince bahsedeyim biraz. Olayın diger boyutu dikkatimi daha cok cektigi icin es gectik biraz. Söyle ki; mac basında ve genelinde yaptıkları Oooooo Ooooo, etc seklinde bi tezahurat vardı. Mac basında atmosfere ben de katılıp kaskol sallayarak (PS: GS li olmama ragmen macın tadını cıkarabilmek icin EsEs kaskolu alıp yerimi aldım tribünde) tezahurat yaptım. Ama bir yerden sonra o tezahuratın sonuna dıt dıt dıttt lı kelimeler eklendi ve orda tribün atmosferi benim icin bitti. O dk dan sonra sinema izledim galiba Bunu Hüseyin de gözlemlemistir büyük ihtimal Ama yine de bayrak acma organizasyonu falan iyi fikirdi, uygulama olarak bayrak yeteri kadar asagılara gelemese de fena deildi galiba, tv den veya uzaktan göremedigim icin bilmiyorum ne kadar basarılıydı. 26. dk sovu bekledim ama galiba o sov 20-30. dk arasında yapılan showdu. Tam 26 ya mahsus degilmis Bando EsEs de galiba macın pazartesi olusundan dolayı eksikler vardı. Acık tribünde olmama ragmen sesi bana az geldi. Genel olarak takımını seven, en cok destekleyen taraftarlardan biri EsEs taraftarı. (TS Ligdeki Anadolu kulüpleri arasında ) Ardından belki Bursaspor falan gelir. Diğerleri cok sönük kalıyor. Denizlide falan mac izlemistim mesela, tribünde cıt cıkmıyordu, az sayıda BJK liler bile cok daha fazla tezahurat ve ses yapıyordu. Durum böyle vesselam, seneye de Eskisehirde devam dersem yeni GS maclarında görüsmek üzere

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Valla adamlar top oynamadan maç aldı. İki güzel olay vardı onlarda goller ama adamlar aldı mı aldı. Önemli olan 3 puan. Bence de penaltı vardı Dos Santos' un sol ayağına dikkat! Okadar süratli bir futbolcuya ufak bir müdahale bile yeter düşmesi için. Hoş Galatasaray' da güzel oynamadı...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@fiorex
    bende maçtaydım bendeee

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@yakuza
    o bayrak açma falan dediğin olay Türkiye adına mühim bişeydi aslında ama sen durumun farkında değilsin sanırım içinde bulunduğun için, netten videolarını izlersen görebilirsin, avrupa ya sesimizi duyuracağımız bi çalışmaydı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)