Bşey Olmaz TAyyip Baba çözer =)
Bşey Olmaz TAyyip Baba çözer =)
Zaten konu ve durum yeterince vahim, sakayla olsa da politik mesajlar vermemeni siddetle tavsiye ediyorum. Simdiye kadar neyi cözdüler de bunu cözecekler ? Ülkeyi yönetenlerde akıl olsa AB, Abd kapısında köpek olmayı bırakıp kartları iyi oynar adam ederlerdi ülkeyi.Gecen bu tasarının da Türkiyeyi daha da baskı altında bırakmaktan fazla bir sey yapacagini sanmıyorum. Ermeniler sacmalayıp hak talep etmeye dursun, sınır kapısı acılmadıkca onlar zarar görecek. Ben olsam anında misilleme olarak İranla sıkı iliskileri gelistirirdim...
dediklerine tek tek katılıyorum.İşin ciddiyetine kavramak lazım.Cumhuriyetimizin ilanından beri ermenilerin oynu bitmek bilmiyor hani bi arkadaşımız konu açmıştı Ermeniler Amerikada Türkleri karalıyor ve Amerikalılara baskı yapıyor diye işte şimdi o baskıya gerek kalmadı yarın bütün gazetelerde bu haber geçicek ve bu ve belki birçoğumuz beklenmedik olaylarla karşılaşacak.![]()
4
Dış polikida Ahmet davutoğlunun yaptığı işleri görmüosan sanada dicek bi kelime zten bulalam 30 ülke ile vize kalktı Rusya İlde Çalışmalar sürüyor .. Ayrıca Türkiye Dış politikada yıllarca ezildi özellikle Ecevit döneminde Clinton karşısında el pençe divan duruyordu o günleri unutmadık Bugun Obama ile SAyın başbakan kol kola toplantıdan çıkıyorlar enson görüşmesinde toplantısı 2 saat sürdü ve dışardıda 30 ülke başbakanı obama ile görüşmek için bekliyordu artık türkiye dünya üzerinde öneme kavuştu .. GÜneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar bu ülke hepimmizn Yapılan iyi şeylerde var herşeye muhalefet olmak zorunda diğilsiniz . beğenmiosanız şeçimleri Bekleyin Aday olun seçilin Siz düzeltin =)
Ayrıca Ermeni tasarısı konsuda obama oylama öncesinde geçirmeyin uyarısnda bulundu .. Türkiye bu konuda da taviz vermicektir Gerekli tavrı koyucaz ..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks