Work and Travel
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarısına Onay ve Ülke Sorunları Üzerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ermeniler karşısında cumhuriyetin ilanından bu yana sürdürülen politika malesef bu hükümet döneminde en istikrarsız, en gülünç ve en başarısız dönemini yaşıyor.
    sınırları açmak için neler yapıldı neler sonra ne oldu?
    ermenilerle masaya oturmak, ermenistana gidip maçı izlemek, ermenistan maçına azerbaycan bayrağı almamak vs vs. bile benim için bu hükümetin politikasını aşağılamak için geçerli sebeptir.
    tarihi bilmeyenler aman canım ne önemi var kabul etsinler diyerek kayıtsız kalabilir. cehaleti hoşgöremeyiz.

eses88 e gelecek olursak

arkadaşım 2tane davutoğlunun kitabını okudun diye burada artistlik yapma, davutoğlunun vizeleri kaldırdığı ülkeleri buraya yazar mısın rica etsem?
    kitap yazmakla olmuyor bu işler icraat lazım

ayrıca türk dış politikası hakkında çok az şey bildiğin ve bunların da kulaktan dolma olduğu suriye örneğiyle çok belli oluyor.
    başarılarının devamını dilerim
    ne demişler sen türkiyesin çok düşÃ¼nme bunları

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Çoook yanlıssın cok, yazık. Birincisi forumu sahiplenen yok, sadece eski konuya bir göz at dedik, anlamıyorsan tekrar oku veya düsün. İkincisi Ahmet Davutogluna birey olarak laf atan yok, az cok iyi isler yapmıs olabilir ama vizesi kalkan o ülkeler kimin ne isine yarar ? Ücüncüsü ve en acısı. Fazilet partisinde dönme Akp kurulduktan hemen sonra secimlerden önce Tayyip Abd gidip görüs, destek aldı, danıstı. O dönem Akp toplantısına katılan eski Fazilet milletvekillerinden birisinin acıklaması söyle ki Akp nin secimden önceki genel mantalitesinin Abd destegi almadan secilmemiz cok zor, sırtımızı Abd ye dayayalım seklinde oldugu ve iktidara gelebilmek icin milliyetcilik düsüncesini ve ülke menfaatlerini gözetmekten bile aciz olduguydu. Bu nedenle Tayyibin ne zaman bası sıkıssa gider danısır gelir Abd ye, yalansa yalan deyin. Hükümet medyayı sindirdi, tek taraflı yaptı. Dogan grubu istedigi gibi yazmadı diye ceza üstüne ceza yagdırdı, Yargıyı yıpratıyor sindirmeye calısıyor. Orduyu desen sacma sapan iddialarla onları da cok yıprattı ve sindirmeye calısıyor. Siz darbe yapacaktınız yalanlarını ortaya ata ata iceri alınmadık asker kalmadı, b.ktan sebeplerle hapishanelerde cürütücekler adamları. Önce Ergenekon, sonra Balyoz; ortada iddianame olmadan kac tane gazeteci, profesör, asker yıpratıldı korkutuldu. Bu resmen kendi tarafında olmayanlara göz dagı vermek, yıpratmaktır. Su nedenle tutuklanıyorsun demeden seni iceri tıksalar göbek mi atacaksın yoksa haksızlıga ugradıgın icin kin mi kusacaksın ? Teröre gelince, terörle mücadele adına hic bir sey hem de hic bir sey yapılmadı. Aklınca terörü yaptıgı acılımlarla dagdan indirerek bitirecek. Teröristle masaya oturup pazarlık yapıyor daha ne olsun. Ekonomi ise en vahimi. Bütün kuruluslar olmadık ücretlerle özellestirildi, ee nereye gitti bu paralar peki ?, borc hala büyüyor. Ülke yabancı sermayeye asırı bagımlı hale geldi, kendi kendine üretemeyip dıstan alma yolunda rekor kırmaya basladı. Mükemmel tarım olanakları olan bir ülkeyiz ama tarım bitti. Tavugumuzu Rusyaya verelim, hayvancılık zaten ölmek üzere, yakında kırmızı et kilosu da cikar 35-40 liraya, halk et yiyemez hale gelicek. Halkın alım gücü zaten düsük, yakında cok büyük krizler patlak vermezse iyi, Arjantindeki krizden beter oluruz valla. Bana oku arastır demissin ama inan su hükümetin yaptıgı bir tek dogruyu görsem aferin diycem. Ülke gün gectikce daha beter hale geliyor, bunun herkes farkında sadece bazı kör kesin haric. 4 yılını iki beyaz esya, 2 cuval kömüre satan halktan ne beklersin zaten, ac issiz kalırlarsa oh olsun gebersinler derim Haa aklıma gelmisken, bak 1 tane iyi bir is buldum, yol yaptılar deme bi ara. Tabi halkın araç alıcak, benzin koyacak gücü de az olunca anca kendi oglunun gemiciklerini mal tasıyan kamyonlar gecer o yoldan artık. Sabah sabah aklıma geldikce gene kızıyorum, bana ne ki, bu ülkenin civisi zaten coktan cıktı, fırsatını bir bulursam Abd den mektup atarım artık sana...
    Konu yakuza tarafından (05-03-2010 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoook yanlıssın cok, yazık. Birincisi forumu sahiplenen yok, sadece eski konuya bir göz at dedik, anlamıyorsan tekrar oku veya düsün. İkincisi Ahmet Davutogluna birey olarak laf atan yok, az cok iyi isler yapmıs olabilir ama vizesi kalkan o ülkeler kimin ne isine yarar ? Ücüncüsü ve en acısı. Fazilet partisinde dönme Akp kurulduktan hemen sonra secimlerden önce Tayyip Abd gidip görüs, destek aldı, danıstı. O dönem Akp toplantısına katılan eski Fazilet milletvekillerinden birisinin acıklaması söyle ki Akp nin secimden önceki genel mantalitesinin Abd destegi almadan secilmemiz cok zor, sırtımızı Abd ye dayayalım seklinde oldugu ve iktidara gelebilmek icin milliyetcilik düsüncesini ve ülke menfaatlerini gözetmekten bile aciz olduguydu. Bu nedenle Tayyibin ne zaman bası sıkıssa gider danısır gelir Abd ye, yalansa yalan deyin. Hükümet medyayı sindirdi, tek taraflı yaptı. Dogan grubu istedigi gibi yazmadı diye ceza üstüne ceza yagdırdı, Yargıyı yıpratıyor sindirmeye calısıyor. Orduyu desen sacma sapan iddialarla onları da cok yıprattı ve sindirmeye calısıyor. Siz darbe yapacaktınız yalanlarını ortaya ata ata iceri alınmadık asker kalmadı, b.ktan sebeplerle hapishanelerde cürütücekler adamları. Önce Ergenekon, sonra Balyoz; ortada iddianame olmadan kac tane gazeteci, profesör, asker yıpratıldı korkutuldu. Bu resmen kendi tarafında olmayanlara göz dagı vermek, yıpratmaktır. Su nedenle tutuklanıyorsun demeden seni iceri tıksalar göbek mi atacaksın yoksa haksızlıga ugradıgın icin kin mi kusacaksın ? Teröre gelince, terörle mücadele adına hic bir sey hem de hic bir sey yapılmadı. Aklınca terörü yaptıgı acılımlarla dagdan indirerek bitirecek. Teröristle masaya oturup pazarlık yapıyor daha ne olsun. Ekonomi ise en vahimi. Bütün kuruluslar olmadık ücretlerle özellestirildi, ee nereye gitti bu paralar peki ?, borc hala büyüyor. Ülke yabancı sermayeye asırı bagımlı hale geldi, kendi kendine üretemeyip dıstan alma yolunda rekor kırmaya basladı. Mükemmel tarım olanakları olan bir ülkeyiz ama tarım bitti. Tavugumuzu Rusyaya verelim, hayvancılık zaten ölmek üzere, yakında kırmızı et kilosu da cikar 35-40 liraya, halk et yiyemez hale gelicek. Halkın alım gücü zaten düsük, yakında cok büyük krizler patlak vermezse iyi, Arjantindeki krizden beter oluruz valla. Bana oku arastır demissin ama inan su hükümetin yaptıgı bir tek dogruyu görsem aferin diycem. Ülke gün gectikce daha beter hale geliyor, bunun herkes farkında sadece bazı kör kesin haric. 4 yılını iki beyaz esya, 2 cuval kömüre satan halktan ne beklersin zaten, ac issiz kalırlarsa oh olsun gebersinler derim Haa aklıma gelmisken, bak 1 tane iyi bir is buldum, yol yaptılar deme bi ara. Tabi halkın araç alıcak, benzin koyacak gücü de az olunca anca kendi oglunun gemiciklerini mal tasıyan kamyonlar gecer o yoldan artık. Sabah sabah aklıma geldikce gene kızıyorum, bana ne ki, bu ülkenin civisi zaten coktan cıktı, fırsatını bir bulursam Abd den mektup atarım artık sana...
    @yakuza
    Gerçekten çok güzel bir yazı yazmışsın.Eline emeğine sağlık.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Klasik Tkp li Söylemleri

Kardeşş Okadar biliosun madem önumuzdeki secimlerde Muhatar secil mahallenden Çık meydanlara düzelt olumsuzlukları . Bekara Karı boşamak kolay derler atalarmız Nekadar doğru bir söz , Beğenin Beğenmeyin Adamların kazanılmış Hakları var süreleri bitene kadar çekmeye mecbursunuz Madem demokrasi diosnuız Buda Bunun bir sonucu . Daha iyileri çıksın onu destekleyelm Elimizdeki Hammadde bukadar napalım ..Senin gibi bi Başbakanımız yokki secelim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eses88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Klasik Tkp li Söylemleri

Kardeşş Okadar biliosun madem önumuzdeki secimlerde Muhatar secil mahallenden Çık meydanlara düzelt olumsuzlukları . Bekara Karı boşamak kolay derler atalarmız Nekadar doğru bir söz , Beğenin Beğenmeyin Adamların kazanılmış Hakları var süreleri bitene kadar çekmeye mecbursunuz Madem demokrasi diosnuız Buda Bunun bir sonucu . Daha iyileri çıksın onu destekleyelm Elimizdeki Hammadde bukadar napalım ..Senin gibi bi Başbakanımız yokki secelim

Helal valla şimdi de komunist yaptın 2 dk da. Yanlıs üstüne yanlıs devam ohh. Muhtar mı is yapacak güldürme beni. Belediye baskanları bile is yapamıyor, saolsun hükümet sadece kendi belediyelerine para gönderip digerlerini ac bıraktıgı icin. Kac secimdir alamadıgı icin Gevur dedigi İzmir gayet net bir örnek. Dogru beklemeye mecburuz ama bunun adına demokrasi denmez; 3 kagıt, dalavere, kandırma, oyalama, vs vs vs denir. (Bakınız HIMYM S05E08 dk 1.40) Merak etme benden de başbakan falan olmaz, namuslu, şerefli adamları yapmıyorlar öyle seyler. Arkamı Abd ye dönmeye de niyetim yok, her ne kadar su anki durumdan nefret etsem de ülkemi severim, satmam...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Helal valla şimdi de komunist yaptın 2 dk da. Yanlıs üstüne yanlıs devam ohh. Muhtar mı is yapacak güldürme beni. Belediye baskanları bile is yapamıyor, saolsun hükümet sadece kendi belediyelerine para gönderip digerlerini ac bıraktıgı icin. Kac secimdir alamadıgı icin Gevur dedigi İzmir gayet net bir örnek. Dogru beklemeye mecburuz ama bunun adına demokrasi denmez; 3 kagıt, dalavere, kandırma, oyalama, vs vs vs denir. (Bakınız HIMYM S05E08 dk 1.40) Merak etme benden de başbakan falan olmaz, namuslu, şerefli adamları yapmıyorlar öyle seyler. Arkamı Abd ye dönmeye de niyetim yok, her ne kadar su anki durumdan nefret etsem de ülkemi severim, satmam...
    Abi ne kadar sen dil döksende boş. millet oyunu bir çuval kömüre bir kg şekere değişiyor.Onun için biz ne kadar kendimizi parçalasakda adamlar senin benim paramla aldıkları şeker ve kömürle kendilerine oy çıkartmayı biliyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ne kadar sen dil döksende boş. millet oyunu bir çuval kömüre bir kg şekere değişiyor.Onun için biz ne kadar kendimizi parçalasakda adamlar senin benim paramla aldıkları şeker ve kömürle kendilerine oy çıkartmayı biliyor
    ben hiç kömür,şeker almadım,senin benim paramla aldıkları maaşlarlada birileri üniversitelere başörtülü giremez,yemin törenlerine türbanlı asker anneleri giremez diyor

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç kömür,şeker almadım,senin benim paramla aldıkları maaşlarlada birileri üniversitelere başörtülü giremez,yemin törenlerine türbanlı asker anneleri giremez diyor
    niye üstüne alındın zorunama mı gidiyor kardeş? yalansa yok öyle birşey de ama diymezsin niye çünkü böyle birşey var ben hem okuyup hem para kazanıyorsam benim paramla yaptıkları oy hırsızlığı değilde ne.

Benim hakkım helal değil kardeş.....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eses88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Klasik Tkp li Söylemleri

Bu üstteki yazı şaşırttı biraz beni,
    "yakuza" isimli arkadasın yazdığı paragrafı yazmak için tkp' li olmak gerekmez...Bu ülkede günü kurtarmanın derdinde olmayan , geleceği düşünen ve tek derdi din ve üniversiteye başörtülü girmek olmayan her insan bu sözleri yazabilir arkadaşlar.
    Şuan devam eden ergenekon, balyoz ve diğer uzantılı operasyonların hepsi hükümet olarak görev yapan partinin geçmişteki kuyruk acılarından kaynaklanmaktadır. Kaldıki bunu kendi milletvekilleir bile açık açık dile getiriyor. Bunun neyini savunuyorsunuz.

Bu ülke için güzel bir şeyler yapıldığını savunan yada daha iyisini bulursanız buyrun getirin diyen arkadaşımıza sunu sormak istiyorum.

Şuasn hiç bir ama hiç bir partiyi savunmuyorum sadece bazı gerçekleri dile getirmek istiyorum.

1-Hangi hükümet döneminde dağdan inen terörist gülle karşılandı.
    2-Hangi hükümet döneminde bölücü örgüt ve yandaşları böyle ödüllendirildi.
    3-Hangi hükümet yüzsüzce, şehit ailelerine ve kendi vatandaşına terbiyesizce söylemlerde bulundu.
    4-Hangi hükümet döneminde Anayasaya ve yargıya doğrudan bu şekilde bir müdahalede bulunuldu.
    5-ülkede en güvendiğiniz kurumlar satıldı, en çok kar edecek olan kurumlar satıldı, satılmayada devam ediyor. Bir kısmıda satılma sürecine girdi( ETİBOR, TÜRKTELEKOM, TÜPRAŞ) ve diğerleri...
    *Türk Telekom, Arap'ın.
    *Telsim İngiliz'in.
    *Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
    *İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
    *Araç muayene işi Alman'ın.
    *Başak Sigorta Fransız'ın.
    *Adabank Kuveytli'nin.
    *İETT Garajı Dubaili'nin.
    *Avea Lübnanlı'nın.
    *Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
    *Ermeni...)
    *Rakı , Amerikalı'nın.
    *Finansbank Yunanlı'nın...
    *Oyakbank Hollandalı'nın.
    *Denizbank Belçikalı'nın.
    *Türkiye Finans Kuveytli'nin.
    *TEB Fransız'ın.
    *Cbank İsrailli'nin.
    *MNG Bank Lübnanlı'nın.
    *Alternatif Bank Yunanlı'nın.
    *Dışbank Hollandalı'nın.
    *Şekerbank Kazak'ın.
    *Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
    *Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
    *Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
    *Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.
    *Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
    *Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
    *İzocam, Fransız'ın.
    *TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
    *Demirdöküm Alman'ın.
    *Döktaş Fransız'ın.
    *Süper FM Kanadalı'nın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)