şehidime kelle diyen çiftçisine ananı al da git terörist başına sayın diyen bir insanın düşüncelerine benimseyen kişilerle biz ne diye muhattap olalım gün gelir kervan döner horoz yatar tavuk gömer tamam mı. o yüce divanda elbet hesap verecekler o zaman gerçekleri göreceksiniz
Sana tek tavsiyem şu at gözlüklerini çıkar adam iyi konuşmuş bana ne bana icraat lazım anladın mı?
Şehide kelle diyen flan yok uydurma sakız yaptınız başka söleyebileceğiniz bşey yok çünki..Kim Ne hakketiyse cevabını alır çiftçiyse çiftçi Başbakana bağırma hakkı yok toplum içinde
Ya ben burda yapılan icraatları anlatmaya kalksam Abd ye yol olur onun için sana ufak bşey öneriym bzm için ufak ama senin için büyük bşey
En yakın Şehirlere arası yola bi çıkıver bi zahmet kimin zmanında yapılmış o çift yolllar
Hastahaneler okullar üniviersitlere
2002 yılında burslar 35 tl idi enflasyon %50 lerdydı şuan 200 tl enflasyon % 7 ,8 de askeri ücret 100 dolardı şuanda 400 dolar
bunları görmeyenler kördür asıl
Başbakan da senin benim gibi insan çiftiçi boğazına kadar borca batmışsa tek çıkar yolu sesini çıkarmaksa bu normal ha diyelim ki adam yanlış başbakan kim ki ananıda al git diyor.
Sen peki şuna cevap ver Türkiyede enflasyon normalse herşey güllük gülistanlıksa neden şuan Türkiyede 2001 yılında olan krizden daha fazla işsiz insan var.
Yurdumun doğusunda Petrol çıkarken dünyada en pahallı petrolü neden biz kullanıyoruz.milletin karnını doyuracak parası yok kaldı ki benzin alıp o senin bahsettiğin yollara çıksın
Millette para pul huzur olmadıktan sonra 10 şeritli otoban yapsa neye yarar.
1.işsizlik Tr has bir özellik diğil Dünyanın neresine gidersen git işszlik vardır Türkiyede %40 lık bir kayıt dışılık söz konusunu önce bunun önune geçilmeli
2.30 milyon (30 yaş altı) genç nufusa sahip olan bir ülkede %13 işsizlik olması doğal .
Petrol ürünlerindeki yüksek ötv vergisini Akp hükümeti koymadı 1999 depreminde depremzedelere yardım için konuldu. şuanda Karadenizde petrol bulundu araştırmaları devam ediyor . Bor madenini işlemek için Yeni tesis Projeleri var Yakında Gerçekleşecek Milyar dolarlık yatırımlar bunlar
Yıllarca Bor madeni ihmal edildi tonu 400 dolara satıp 1 gr boru 1000 dolara alan bir ülkeyiz biz.
Hükümet yeterlimi tabiki dğil Koalisyon ve darbe dönemlerinde çok kayıplarımız oldu bunu telefi etmemiz için daha çok çalışmamız lazım fakat sihirli deynekde yok ellerinde zamanla olucak şeyler bunlar
Sabr etmek gerekir.. eleştireleiriniz haklı buluorm ve saygı duyuorm eleştiri olmayan toplumun kalkınması imkansızdır .
şehide kelle diyen yok mu?
hahahaa güldürme beni
o yapılan yolların ihaleleri kime ne karşılığında verilmiş biliyor musun?
2002 yılındaki cari açıkla bu seneki cari açığı biliyor musun?
2002 yılındaki işsiz sayısıyla bu seneki işsiz sayısını biliyor musun?
beyinlerdeki örümcek ağlarını alınca belki biraz işlmeye başlar da herkes gerçekleri görür!!!
@eses
aslında savudugun seylere bakılınca uslubuna sasırmamak lazım AMA !!!
seni uslubuna dikkat etmeye çağırıyorum kimse burada yorumlarını senin uslubunla yapmıyor benim Atatürkçülüğümü sen burda eleştirmessin beni ne kadar tanıyosun hakaret etmeden haklı oldugunu bıze ıspatlayabılıosan buyur ıspatla kımse klavyenın yanıında durup senı engellemıyor AMA hakaret ederek haklılığını göstermeye çalışma beni küçümsemek senin yazdıklarına daha az ciddiyetle bakılmasına sebep olur sonrada burada muhattap bulamassın kendın çalar kendın oynarsın !!!
kimseye bişeyi kabul ettirmeye çalışmıyoruz burada herkes özgür ama iş hakarete varmasın lütfen !!!
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks