Work and Travel
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarısına Onay ve Ülke Sorunları Üzerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortada okadar ses kaydı,belge warken nasıl olurda neden tutuklandğı belli diil,ortada iddaname yok dersin,askerin görewi ülke bütünlğünü sağlamaktır dünyanın heryerinde darbe yapmak weya darbeye teşebbüs etmek diildi,ayrıca aydın doğan okadar cezası vergi kaçakclığından yeni hala sawunuysan bişe demiyrum,tekel işçilerini sawunursnuz ama tekelin özelleştrilmesinin 2001 koalisyon hükümeti zamanında olduğunu bilmezsiniz,başka bi parti oy için çarşaf açılımı yapar,dersim açılımı yapar akp yapınca laikliğe aykırı eylem olur bunun ters teptiğini anlamadı gitti zaten muhalefet,anlasa zaten budurumda olmazdı,bizim ülkeninde sorunu bu zaten güçlü bi muhalefet olmadğından akp at oynatıor,bi kılıçdaroğlu dedik oda akpnin yolsuzluklarını çıkarcam die sabah akşam uğraştı kendi grup başkanwekilini,yada ssk başkanlığı dönemini atladı heralde birileride onu çıkardı sözün özü forza livorno

Ağzına Sağlıkk Kardeşim
    bunlar Kedi misali eremedikleri ciğere mundar diyenlerden
    Atatürkçüyz diyip Bütün pislikleri yapanların zihniyetlerinden söylemlerinden çok rahat buna ulaşılıyor . Ne desek boşş İT ürür kervan yürür

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eses88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağzına Sağlıkk Kardeşim
    Atatürkçüyz diyip Bütün pislikleri yapanların zihniyetlerinden söylemlerinden çok rahat buna ulaşılıyor . Ne desek boşş İT ürür kervan yürür

şehidime kelle diyen çiftçisine ananı al da git terörist başına sayın diyen bir insanın düşüncelerine benimseyen kişilerle biz ne diye muhattap olalım gün gelir kervan döner horoz yatar tavuk gömer tamam mı. o yüce divanda elbet hesap verecekler o zaman gerçekleri göreceksiniz

Sana tek tavsiyem şu at gözlüklerini çıkar adam iyi konuşmuş bana ne bana icraat lazım anladın mı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şehidime kelle diyen çiftçisine ananı al da git terörist başına sayın diyen bir insanın düşüncelerine benimseyen kişilerle biz ne diye muhattap olalım gün gelir kervan döner horoz yatar tavuk gömer tamam mı. o yüce divanda elbet hesap verecekler o zaman gerçekleri göreceksiniz

Sana tek tavsiyem şu at gözlüklerini çıkar adam iyi konuşmuş bana ne bana icraat lazım anladın mı?
    Şehide kelle diyen flan yok uydurma sakız yaptınız başka söleyebileceğiniz bşey yok çünki..Kim Ne hakketiyse cevabını alır çiftçiyse çiftçi Başbakana bağırma hakkı yok toplum içinde
    Ya ben burda yapılan icraatları anlatmaya kalksam Abd ye yol olur onun için sana ufak bşey öneriym bzm için ufak ama senin için büyük bşey

En yakın Şehirlere arası yola bi çıkıver bi zahmet kimin zmanında yapılmış o çift yolllar
    Hastahaneler okullar üniviersitlere

2002 yılında burslar 35 tl idi enflasyon %50 lerdydı şuan 200 tl enflasyon % 7 ,8 de askeri ücret 100 dolardı şuanda 400 dolar
    bunları görmeyenler kördür asıl

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Şehide kelle diyen flan yok uydurma sakız yaptınız başka söleyebileceğiniz bşey yok çünki..Kim Ne hakketiyse cevabını alır çiftçiyse çiftçi Başbakana bağırma hakkı yok toplum içinde
    Ya ben burda yapılan icraatları anlatmaya kalksam Abd ye yol olur onun için sana ufak bşey öneriym bzm için ufak ama senin için büyük bşey

En yakın Şehirlere arası yola bi çıkıver bi zahmet kimin zmanında yapılmış o çift yolllar

2002 yılında burslar 35 tl idi enflasyon %50 lerdydı şuan 200 tl enflasyon % 7 ,8 de askeri ücret 100 dolardı şuanda 400 dolar

Başbakan da senin benim gibi insan çiftiçi boğazına kadar borca batmışsa tek çıkar yolu sesini çıkarmaksa bu normal ha diyelim ki adam yanlış başbakan kim ki ananıda al git diyor.

Sen peki şuna cevap ver Türkiyede enflasyon normalse herşey güllük gülistanlıksa neden şuan Türkiyede 2001 yılında olan krizden daha fazla işsiz insan var.

Yurdumun doğusunda Petrol çıkarken dünyada en pahallı petrolü neden biz kullanıyoruz.milletin karnını doyuracak parası yok kaldı ki benzin alıp o senin bahsettiğin yollara çıksın

Millette para pul huzur olmadıktan sonra 10 şeritli otoban yapsa neye yarar.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Başbakan da senin benim gibi insan çiftiçi boğazına kadar borca batmışsa tek çıkar yolu sesini çıkarmaksa bu normal ha diyelim ki adam yanlış başbakan kim ki ananıda al git diyor.

Sen peki şuna cevap ver Türkiyede enflasyon normalse herşey güllük gülistanlıksa neden şuan Türkiyede 2001 yılında olan krizden daha fazla işsiz insan var.

Yurdumun doğusunda Petrol çıkarken dünyada en pahallı petrolü neden biz kullanıyoruz.milletin karnını doyuracak parası yok kaldı ki benzin alıp o senin bahsettiğin yollara çıksın

Millette para pul huzur olmadıktan sonra 10 şeritli otoban yapsa neye yarar.

1.işsizlik Tr has bir özellik diğil Dünyanın neresine gidersen git işszlik vardır Türkiyede %40 lık bir kayıt dışılık söz konusunu önce bunun önune geçilmeli
    2.30 milyon (30 yaş altı) genç nufusa sahip olan bir ülkede %13 işsizlik olması doğal .

Petrol ürünlerindeki yüksek ötv vergisini Akp hükümeti koymadı 1999 depreminde depremzedelere yardım için konuldu. şuanda Karadenizde petrol bulundu araştırmaları devam ediyor . Bor madenini işlemek için Yeni tesis Projeleri var Yakında Gerçekleşecek Milyar dolarlık yatırımlar bunlar
    Yıllarca Bor madeni ihmal edildi tonu 400 dolara satıp 1 gr boru 1000 dolara alan bir ülkeyiz biz.
    Hükümet yeterlimi tabiki dğil Koalisyon ve darbe dönemlerinde çok kayıplarımız oldu bunu telefi etmemiz için daha çok çalışmamız lazım fakat sihirli deynekde yok ellerinde zamanla olucak şeyler bunlar
    Sabr etmek gerekir.. eleştireleiriniz haklı buluorm ve saygı duyuorm eleştiri olmayan toplumun kalkınması imkansızdır .

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

şehide kelle diyen yok mu?
    hahahaa güldürme beni
    o yapılan yolların ihaleleri kime ne karşılığında verilmiş biliyor musun?
    2002 yılındaki cari açıkla bu seneki cari açığı biliyor musun?
    2002 yılındaki işsiz sayısıyla bu seneki işsiz sayısını biliyor musun?
    beyinlerdeki örümcek ağlarını alınca belki biraz işlmeye başlar da herkes gerçekleri görür!!!

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Ağzına Sağlıkk Kardeşim
    @eses

aslında savudugun seylere bakılınca uslubuna sasırmamak lazım AMA !!!

seni uslubuna dikkat etmeye çağırıyorum kimse burada yorumlarını senin uslubunla yapmıyor benim Atatürkçülüğümü sen burda eleştirmessin beni ne kadar tanıyosun hakaret etmeden haklı oldugunu bıze ıspatlayabılıosan buyur ıspatla kımse klavyenın yanıında durup senı engellemıyor AMA hakaret ederek haklılığını göstermeye çalışma beni küçümsemek senin yazdıklarına daha az ciddiyetle bakılmasına sebep olur sonrada burada muhattap bulamassın kendın çalar kendın oynarsın !!!

kimseye bişeyi kabul ettirmeye çalışmıyoruz burada herkes özgür ama iş hakarete varmasın lütfen !!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)