Work and Travel
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarısına Onay ve Ülke Sorunları Üzerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Helal valla şimdi de komunist yaptın 2 dk da. Yanlıs üstüne yanlıs devam ohh. Muhtar mı is yapacak güldürme beni. Belediye baskanları bile is yapamıyor, saolsun hükümet sadece kendi belediyelerine para gönderip digerlerini ac bıraktıgı icin. Kac secimdir alamadıgı icin Gevur dedigi İzmir gayet net bir örnek. Dogru beklemeye mecburuz ama bunun adına demokrasi denmez; 3 kagıt, dalavere, kandırma, oyalama, vs vs vs denir. (Bakınız HIMYM S05E08 dk 1.40) Merak etme benden de başbakan falan olmaz, namuslu, şerefli adamları yapmıyorlar öyle seyler. Arkamı Abd ye dönmeye de niyetim yok, her ne kadar su anki durumdan nefret etsem de ülkemi severim, satmam...
    Abi ne kadar sen dil döksende boş. millet oyunu bir çuval kömüre bir kg şekere değişiyor.Onun için biz ne kadar kendimizi parçalasakda adamlar senin benim paramla aldıkları şeker ve kömürle kendilerine oy çıkartmayı biliyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ne kadar sen dil döksende boş. millet oyunu bir çuval kömüre bir kg şekere değişiyor.Onun için biz ne kadar kendimizi parçalasakda adamlar senin benim paramla aldıkları şeker ve kömürle kendilerine oy çıkartmayı biliyor
    ben hiç kömür,şeker almadım,senin benim paramla aldıkları maaşlarlada birileri üniversitelere başörtülü giremez,yemin törenlerine türbanlı asker anneleri giremez diyor

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç kömür,şeker almadım,senin benim paramla aldıkları maaşlarlada birileri üniversitelere başörtülü giremez,yemin törenlerine türbanlı asker anneleri giremez diyor
    niye üstüne alındın zorunama mı gidiyor kardeş? yalansa yok öyle birşey de ama diymezsin niye çünkü böyle birşey var ben hem okuyup hem para kazanıyorsam benim paramla yaptıkları oy hırsızlığı değilde ne.

Benim hakkım helal değil kardeş.....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

niye üstüne alındın zorunama mı gidiyor kardeş? yalansa yok öyle birşey de ama diymezsin niye çünkü böyle birşey var ben hem okuyup hem para kazanıyorsam benim paramla yaptıkları oy hırsızlığı değilde ne.

Benim hakkım helal değil kardeş.....
    benim zoruma gitmez inanmadğım bişe,benim de 2004 ve 2009 da katsayı kararı yök ün değip öğrencileri gönderen ama 2010 da yök ün katsayı kararını bozanlara hakkım helal değil

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

benim zoruma gitmez inanmadğım bişe,benim de 2004 ve 2009 da katsayı kararı yök ün değip öğrencileri gönderen ama 2010 da yök ün katsayı kararını bozanlara hakkım helal değil

sürekli değiştiriyorsun kanalı bozuk teyp gibisin.Zoruna gitmiyosada vardır birşey etin den sütünden bişeyinden yararlanıyosun görmüşsündür bi güzelliğini.Devir öyle bir devir omuş ki herkes kendi çıkarına bakıyor.Onca olan kötü şeyi kimse görmez oldu.Yazık çok yazık.

Sana daha da diyecek sözüm yok.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sürekli değiştiriyorsun kanalı bozuk teyp gibisin.Zoruna gitmiyosada vardır birşey etin den sütünden bişeyinden yararlanıyosun görmüşsündür bi güzelliğini.Devir öyle bir devir omuş ki herkes kendi çıkarına bakıyor.Onca olan kötü şeyi kimse görmez oldu.Yazık çok yazık.

Sana daha da diyecek sözüm yok.
    yok hiç yararlanmak nasip olmadı,belediye desen aytaç durak mhp sen biliysun dicem etinden sütünden yararlanma işini diicem ama forumun kalitesi düşmesin ama biliysun dewirin nasıl döndüğünü ozaman sinire gerek yok

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

yok hiç yararlanmak nasip olmadı,belediye desen aytaç durak mhp sen biliysun dicem etinden sütünden yararlanma işini diicem ama forumun kalitesi düşmesin ama biliysun dewirin nasıl döndüğünü ozaman sinire gerek yok
    aytaç durak 2004 seçiminde hangi partiden aday olduda seçildi.Sonra da hangi partiye geçti adam görmüş yanlışları basmış istifayı

valla ben de görmedim. ama %90 savunuyorsa görmüştür bi güzelliğini ya abisi girmiştir işe ya babası yükselmiştir bla bla ....

Ama demek ki sen %10 kısımdasın olabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)