Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@eses88
Burda politika yapma amacinda degilim, ama forumda yenisin ona veriyorum. O vizeleri kalkan ülkeleri de biliyoruz, hepsi 3. dünya ülkesi. Makarası bile döndü o konunun günlerce. Bir arastır da oku. Herkes Obamayla görüsmek icin sırada beklerken bizimkinin gidip saatlerce görüsmesini de yanlıs yorumluyorsun. Secimlerden önce Abd ye fikir almaya, para yardımı almaya giden sahsı tabi bagrına basar Obama ve Abd hükümeti. Türkiyeden bir umudum yok zaten. Acılım sacılımlar saolsun artık ülkede ne Kürdü, Türkü, Ermeni ayrımı kaldı ne Akpli Akp li olmayan ayrımı kaldı. Su anki hükümet kadar ülkeyi 2 ye bölen bir hükümet görmedim, asırı kutuplasma var ülkede. Herkes de bunun farkında ve cok zararlı olacagını biliyorlar. Secimleri de 4 gözle bekliyorum zaten merak da etme...
Forum sanamı ait senin görüşünü desteklemek zorundamıyz nerden gelioyor bu kuyruk acısı ... ndn bukadar tepkilisin hırçınsın Gurur duyman lazım Sınırlar kalktı Bİzi yıllardır tr nin etrafı düşmanlarla cevrili die okuttular ndn düşman olalım arkadaşlar dostluk varken Bakın suriye ile aramızdaki tel örügleri kaldırdık artık tr nin bir şehiri gibi gidip geliosnz bunda tepki duyucak ne var ki yazdıkların şeyler popilist söylemler umurumda dğil çünkü artık Doğrulara 1 tıkla ulaşabilionusz
Ayrıca son görüşmesinden bahsediorm ne seçimi :S !!
Arttık ABD Türkiyenin orta doğuda mutlak güç oldunu biliyor trsiz hiç bir işin olmuyacağını bilioyr. Ülke menfattlerini En iyi şekilde koruduklarından şüphem yok Bİraz Ahmet Davutoğlunun kitablarını okusaydın ah be kardeşim Bgun böle konuşmazdın. SSenin Bu popilist söylemlerin çok boş Hiçbiri bir anlam taşımıyor düşünde yaz .. Saldırmak için yazma ..GÜndem Abd idi açılıma kutuplaşmaya getirdin kürt daldan dala atladın .. kendi yazdıklarına kendin inan başta ..
..