texası ben de önerebilirim ama sıcak ve nemli havayla aranız iyiyse...
texası ben de önerebilirim ama sıcak ve nemli havayla aranız iyiyse...
üstad galiba dönup dolaşıp chicago da karar kılacagım sen durumu biliyosun arkads içinde en uygunu orası. chicago hakkında kötü bişey duymadım henüz giden herkes mest olmuş şuan yapmam gereken chicago da hausekeepinglik yapılacak uygun yerler bakmak bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirm
ads.01
cukurova da okuyorsan 2008 yazinda amerikada beraber calistigim arkadaslarim vardi onlarla iletisime gecebilirsen okulda ,sana yardimci olmaya calisabilirler..
wisconsinin belirli yerlerini tavsiye edebilirim sana wisconsinde housekeeping olarak calisabilecein yerler fazlasiyla mevcut chicagoyada yakin sayilir keza
biz KARŞIYAKAlıyız!!
bahsettiğin arkdasların iletişim bilgilerini özelden atabilirmisin.chicago ya gitmek istememin temel amacı oraya gidecek olan bi arkadasım var o daha önce wat ile amerika da bulunmustu onun tecrübelerinden yararlanmak ve yalnız gitmemek içndir. ama diger taraftan wisconsine gidersem 3 ay boyunca çalısırım kalan 1 ay travel zamanımıda chicago da kullanırım ikinci gidişimdede (2011) direk chicago ya giderm düşünceside mantıklı geliyr birde wisconsinde ikinci iş bulamama konak yeri ile iş yeri arsındaki mesafenin uzunlugu ulaşım gibi ciddi sorunlarla karşılaşanların cokluguda caydırcı sebepler arasında
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks