Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şehir bilmiorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

sanada hak verıyorum sende tecrubelerını yazıyorsun bende bende iç kesimlere gıtmıstım ama oralarda ısın acıkcası cok kasaba tarzıydı en guzel sehrı chıcago ıc kesımlerın ama sonucta sehır olayını bırazda ıs belırleyecek bence sehre gore ıs degılde ıse gore sehır secın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanada hak verıyorum sende tecrubelerını yazıyorsun bende bende iç kesimlere gıtmıstım ama oralarda ısın acıkcası cok kasaba tarzıydı en guzel sehrı chıcago ıc kesımlerın ama sonucta sehır olayını bırazda ıs belırleyecek bence sehre gore ıs degılde ıse gore sehır secın
    merhaba arkadslar bende bu yıl ilk defa watçı adaylarındanım işe göre şehir demişşn mesala ben hausekeepinglik düşünüyrm bunun için en uygun şehir neresıdr benm amacım para kazanmak kalan 1 ayda gezmek gibi bi düşüncem var daha önce giden kişilerle görüştüm bana genel olarak chicago yu önerdiler ilk basta kafama yattı ama daha sonra yasam tarzının pahalı olcagını msrafamın daha cok olacagını dusundum şuan wisconsine düşünüyrm zannedersem gezmek ıcın degılde para kazanmak ıcın uygun bi yer zaten chicago ya da oldukca yakınmıs chicago ya gezmek içn giderm artk sizce hausekeepinglik için wisconsine uygunmudr siz daha önce orada bulunmussunuz şehir olarak hangisini önerirsinz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ads.01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadslar bende bu yıl ilk defa watçı adaylarındanım işe göre şehir demişşn mesala ben hausekeepinglik düşünüyrm bunun için en uygun şehir neresıdr benm amacım para kazanmak kalan 1 ayda gezmek gibi bi düşüncem var daha önce giden kişilerle görüştüm bana genel olarak chicago yu önerdiler ilk basta kafama yattı ama daha sonra yasam tarzının pahalı olcagını msrafamın daha cok olacagını dusundum şuan wisconsine düşünüyrm zannedersem gezmek ıcın degılde para kazanmak ıcın uygun bi yer zaten chicago ya da oldukca yakınmıs chicago ya gezmek içn giderm artk sizce hausekeepinglik için wisconsine uygunmudr siz daha önce orada bulunmussunuz şehir olarak hangisini önerirsinz
    american eagle a katilmakla birlikte para kazanmak istiyorsan ve otel isleri diyorsan mutlaka ic kesimlere git.. colorado idaho wyoming gibi eyaletlerde ve national parklarda calisabilirsin.. orda hem para harcayacak zamanin ve imkanin olm ayacak ayrica yasam da cok ucuz olacak.3 ay calisip para biriktirebilirsin bu sekilde. ama calisirken de gezeyim dersen sehir merkezlerine yakin bi otel sec. cunku yukarida belirttigim eyaletler de ve national parklar da yapilacak pek bisey bulunmaz kasabalar vardir genelde etrafta..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)