Aslında tam tersi durum oldu... Hurdacı almak istemedi arabayı...alamam kusura bakmayın filan dedi... biz ertesi günü adamın yanına gittik yalvar yakar. Lütfen arabamızı al işte biz gidiyoruz bidaha gelmicez falan filan.... zaten 125 dolarıda zorla verdi gerçi vermeseydi adama bedavaya hibe edecektik ki bundan önceki gittiğimiz dealerlara arabayı hibe ettikonu bile kabul etmediler
. yoksa arabayı bi yere bıraksan sağa sola belki bidaha vize bile alınmama gibi durumlar ortaya çıkar sakat yani durum =)))
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
mecbur oldugunu gorunce geciriyor diye bi durum soz konusu deil. arabanin yaptigi milege yuksekse ve hasar varsa ve 96 modelse ve bide ford sa daha ne kadar beklenirki. burda american arabalarin piyassi boledirr. ben 8 ay once merkury sable aldim 1300 dolara ama arabanin degerinin cok altinda aldigimi soyleyebilirim. arabayi hergun 100 mile kullaniyorum ve masallah bisey yok nazar degmesin.. neyse daha gecen ay kadinin teki bana yandan vurdu ve on tampon hafif iceri coktu insurance sirketine claim falan yaptim simdi bana 1700 dolarlik cek gonderecekler. demem o ki arabada belirli bir yerinde hasar oldugu zaman tamiri arabanin degerinden cok daha fazla olabiliyor. benim gittigim body shopta bana verilen estimate 1600 dolardi siz dusunun.
Konu stephen tarafından (03-01-2010 Saat 09:20 PM ) değiştirilmiştir.
sigortayi hemen telefonda yaptim 600 doarl 6 aylik 101 doalr seklinde kesicekler hesabimdan iyi oldu yaww bi yere gitmeye korkuyodum simdi rahatladim baya turk ehliyetim var simdilik yarin(pazartesi ) DMV gidip basvurumu yapicam bakalim ne zaman cikarsa artik hayirlisi sagolun valla forum cok yararini gorum hepinize cok tesekkurler
sigortata cok basit oncelikle police icin geico.coma girin forumlari doldurun butun forumlari doldurduktan sorna geiconun numarasini arayin odeme kismini telfonda hal edin bitti gitti
sadece telfonla ariyarak sigorta yapmaya kakmayin 2 saatinizi alri turkum ismim sole kartim boyle diyene kadar o islemleri online yapip odeme kismini telfonda yapmak ve varsa aklinizda birkac soru onlari soramk icin telfon acin ben ole yaptim haa butun islemleride online yapabilrisiniz oda bi secenek benim bi kac sorum oldugu icin telefonla yapmak istedim saygilar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks