aklıma takılan bişeyi sorayım,hangi yurtta kalcağınızı biliomusunuz yanii orya gidince iş verenin yanına mı gitceksiniz direk yoksa cedar point te mi?
aklıma takılan bişeyi sorayım,hangi yurtta kalcağınızı biliomusunuz yanii orya gidince iş verenin yanına mı gitceksiniz direk yoksa cedar point te mi?
Valla ben direk parka gidicem işvereni fln nerde bulacagız hıc bılmıyommevlam büyük denk gelir bakalım:P
haklısınn nerde bulcazzz,inşş yaaa bi gidippp yelşeseydikkk düzgünce=)))
beytepe sende kodakta calısıyordun demı??ne zaman ucuşş
evett kodak işi,9 haziranndaaa
hadi yaa iyi ozaman sen benden 2 gün önce gidiyorsun biraz daha tecrubelı olursun ben gelınce bana ogretırsın)
Merhaba arkadaşlar. 17 hazıranda newyork üzeri cleveland a geçicem. fakat cleveland dan sandusy+cp ye nasıl geçiceğim konusunda kafam çok karışık. cleveland sonrası ulaşım konusunda yardımcı olursanız memnun olurum...!![]()
16-17 HAZIRAN OHİO YOLCUSU...
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
stormhik bekliorumkoskoca cedarda simdi sadece dort turk var gelin de gosterelim sanimizi
![]()
bir hafta...geliyorum arkadaşlar...aslanbek allah senden razı olsun...amtrak seçeneğini kullanıp gelmeyi düşünüyordum aslında geceyarısı 2 tren var.
gidenler yazsınnnn kaderrr nasıl oralarrr?
el edebi kardeşim... özel mesaj atamıorum sana 10 mesajım olmadı diye artık buraya yazıorum umarım okursun![]()
biz 2 kişi 17 hazıranda 12,30 da direk newyork a uçuoz daha sonra da 19,30 da newyork tan cleveland a geçicez... taksi konusunda birlikte hareket etme konusunda hem fikirim.. bu aralar finallerle bogusmaktan nete pek vaktım kalmıor ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıorum![]()
16-17 HAZIRAN OHİO YOLCUSU...
arkadaşlar şimdideen cedar'da olanlara bu sorum....
yemek olayı nasıl??yurtlarda mutfak falan vr dediler ama nasıl bi ortam hiç bilmiyoz...ocak buzdolAbı vs. vr mı?
ben şuan cedar dayım 16 $ lık yurtlarda mutfak yok sadece mikrodalga var 32 likleri daha görmedim
ben 32 dolarlık yerde kalıyorum ama orda da mutfak yok ama odalar cok guzel yani odada buzdolabı klıma tv hersey var..otal gıbı ...ama c16 dolarlık olan yanı cedar dormlar bıldıgımız ogrencı yurtları gıbı ..common odrmlar yanı 32 dolarlık yutlar cok eglencelı ama soylemen lazım orda kalacagını yoksa dırek 16 dolarlık yere gotururler...32 dolarlık olan yerde bırde apart secenegı var orda mutfak fln var ama orası cok kalabalık oluyo ve cok pıs oluyo eger grup olursan 6-7 kısı orası ıyı ama teksen tavsıye etmem..ben ılk gun orda kaldım evde 7-8 tane zencı vardı hemen kactım)
şimdi cedar ' da olanlaaarr..arkadaşlar napıosunuz ?? hersey yolunda mı ?? az kaldı gelmemıze yanımıza neler alalaımm tecrubelerınıze ıhtycmız var![]()
buralarda isler hem yolunda hem degil. is saatlerindeki dengesizlikler herkesin sikayet konusu. buranin havasi nemli ve haftada bir kesin yagmur yagiyor. yanina getir iste kiyafet filan. hamurisi getirebilirsin ucakta onlardan getir ilk gunlerde yemeklere alisamiyorsun zaten. nevresimlerin temizligine guvenmiyorsan buradan da alabilirsin 5-10 dolara oradan da getirebilirsin. ne zaman geleceksin gelecek misin belli mi?
destiny:
çalıştıtıgm yerden nefret ediyorum menager in menageri çok salak oldugu için her gün agız kokusunu çekiyorum gerizekalının önde gideni nsl bir cehenneme geldik.Ama seneye bi daha giderim pişman değilim.bir sürü türk var burda egleniyoruz azra hala ridelara binemediyanımda azra olmadıkça mutluyum(turtle suzzy)
lostcat:
önceden cedar mı vardı ?bence artık olmasada olur kesinlikle artık ırkçı oldum.Yanımda azra oldugu sürece mutluyum(turtle suzzy).Siz siz olun eger sizi soak city de özellikle rapid waves de çalıştırcaklarsaaa türkiyeye biletinizi hemen ayırtın:P
TURTLE SUZZY(AZRA)
Ben bu grubun pollyannası yım evertyhng gonna be alright yanii gelince bişler kötü mü gitti küfür edin ama pişman olmayınn ben pişman diilim bir sürü şey kötü bir team liderim varr hayatımı burnumdan getirdi allah onu kahretsinn inşallah melihh sakın bedduualarımdan dolayı skaın bu yazıları silmee bunalr altın degerinde ride olun sweep olun en kötü bulaşıkçı olun food olmayın hele elephant ear yapmayın yemeyin yiyenden nefret edinn 16 dolarlık yurtta kaldın türklerden uzaklaşmayın çok para harcamayın paranıız yokken sony pc alıp türkler arasında acınacak duruma düşüp herkes size fakir evi gibi koli koli makarna getirmesin paranızı kaybetmeyin sevgliniz varsa tr de yabancı sevgli yapmayın yapanla konuşmayın
eger formanız yoksa türk kodakçılara poz verin. Yanınıza çok kıyafet getirmeyin çorba getirin konserve barbbunya getircekseniz arkadaşlarınızdan gizli yiyin tost yapınnn bedava peynirle olunca daha tatlı olurr arkadaşlarınızı kırmayın dedikodu yapmayın
1 den sonra sahile inmeyin soak city de çalışmayın süpervisorunuzu sevmeyin yerfıstıklı şokella almayınn 191 numaralı odada kalmayın
yatagınız sallanırsa korkmayın dragstere binmeyinn ridelere binmiyorsunuz dieee bütün insanların dalgası olursanız aldırmayınn bol bol yanın soak cityde amerikan eagle da arka tarafta ucuz ürünler var onlardan alın ön taraftakiler pahalı almayın otobus saatlerine dikkat edin taksiye en fazlaa 3 dolar verinn demonun numarasını bulunn 10 numara adamdır 2 dolara götürür 1 dolara getirir mc donaldsta 12 den sonra gitmeyin 1 dolara çizburger yiyin o gölün kenarındaki masaya arkadaşınızla gidip muhabbet edip hamburger yiyin arabası olan bir arkadaş bulun
benim var
gerçi arabası olmadan öncede vardıdaaa .sevgliniz yoksaa kızlar taş gibi burası cennet gibi ben pişman değilim ama seneye gelmem bide chicagoya gelmeyin eger raptor die bir adam gelip chicagodan gelin derseee turtle suzzy bize clevelanddan gelin dedi diyinn beni dinleyin bu bölüme destiny ve lostcat katılıyorr seneye yardımaa ihtiyacınız olursa para karşılığı rehberlik yaparım
şu anda günlerden ctesi haftaya cuma alıcam paramı ve sadece 8 dolarım var eger hayatta kalırsam cuma günü tekrar yazarım
survivor azraaa
su anda cedar point'te calısan arkadaslardan birsey ögrenmek istiyorum.ben ve arkadasım Sandusky'nin karsısında bulunan adalardan birinde Put In Bay'de calısıyoruz ve bir off günümüzde ki muhtemelen carsamba günü olacak cedar point'e gelmek istiyoruz.günlük ne kadar giriş ücreti yardımcı olursanız sevinirim...
simdi tam olarak fiyatı ne kadar yani 45-60 dolar arası mı yoksa 20 dolar mı arada bayagı fark varmısnasıl oluyor bu 20 dolar işi.birde günlük degil mi biletler yani girince bütün gün istediğin kadar herseye binebiliyormusun.
yarildim azra Open-6 maratonumdan once...sabah sabah guldurdun beni Allah da seni guldursun iyi supervisorlar team leaderler nasip etsin...yaniniza laptop getirin yoksa burda alana kadar arkadaslarinizdan dilenin (benim yaptigim gibi) kodakci olanlara yardimci olun ama onlardan olmayin...ride host olacaksaniz disaster transport ve space spiral'den uzak durun...commons'daki bilgisayarlari kullanmayin facebook acmiyor...turklere selam verin mumkunse cuma aksamlari turkish party'e ugrayin...ama en onemlisi bu saatten sonra gelmeyin, illa gelecegim diyorsaniz seneye gelin, seneye de burda turkler olacak bir degisiklik olmazsa
arkadaslar biz burda 4 kisiyiz cedar a gelmek istiyoruz cleveland tan ... bi arkadasim vardi orda bilirsiniz kendinisini stormhik bana beles bilet ayarlicakti kendi ama ulasamiyorum bi turlu kendine bu pazar gitmek istiyoruzz su bilet konusunda yardimci olabilecek birileri olursa cok sevinirim...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
ya da bana bu stormhik i bulun yahu siteden dingin1 e bilet ayarlicaktin pazar gelceklermis ne yapcak ne etcek bi haber yollasin butun planimiz suya duscek walla:
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
24 eylül itibariyle cedar point'te birkaç türk kaldı sadece. onlardan biri değilim haberlerini alıyorum. koca bir seneniz nasıl geçti anlatın bakalım...seneye gideceklere de bol bol anlatın. azra senden çok şey istiyorum ona göre![]()
ya arkadaşlar pay checkleriniz türkiyeye geldi mi?gelenler varsa nasıl bozulduğu konusunda acil bilgiye ihtiyacım var?bana en kısa sürede bozacak olan lazım???eski watcılar haadii)
Şu anda 46 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 46 misafir)
Bookmarks