Work and Travel
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yaa sweep olmayın ya para kazanırsınız rahattırda ben sweeptim kaçamaklarda oluo ammaaa günde yeri gelio 17 saat ayakta kalıosunuz off alamıosunuz hele sonlarda çok zor çnkü millet gidioo diosunuz ki aman olsun zaten nie gidioz ki para yapcaz bizzz yanılıosuunuzz sonra chicagoya gideiblmek için chicagoda bir otel odasından arayıp çok hastayım yurttayım demek zorunda kalabilyorsnuz onun içn bence ride olun hem aşırı çalışmayın hem az çalışmayın food berbatt food olcaksanız wagon da olun kii o zamanda havuz bölümünde olma şansınız varr 45 dk da bir go home yeme olasılıgıınız çok olası .food olmayın ne yapın edin fuarda ilk seansa katılın ve ride olun hee olmadı elinizde 2 ihtimal kaldı food mu sweep mi derseniz sweep derim foodda sefil olacagıma helekii area1 da sweets and treats die bir yerdeee allahın belası leasy die bir team leaderiniz olursa günde diil 17 saat 26 saat yürümeyi tercih edersiniz.kesinlikle imzayı atarken olabildiğince erken zamana yazın dönüşÃ¼nüzü zaten uzatablirsiniz orda isterseniz ama sonra istifa ederseniz pek tatlı olamayan şeyler olabiliyor 1 saat içinde çık git gibi ya daaa sürücez sizi amerikadannnn hemen yrn ülkene gönderiom seni gibi tehditlere maruz kalabilisounuz gecen sene çok ihtiyac duymuştum cedarla alakalı bilgilere şimdi ihtiyacı olan olursaaa istediğini sorsunn halden anlarım

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa sweep olmayın ya para kazanırsınız rahattırda ben sweeptim kaçamaklarda oluo ammaaa günde yeri gelio 17 saat ayakta kalıosunuz off alamıosunuz hele sonlarda çok zor çnkü millet gidioo diosunuz ki aman olsun zaten nie gidioz ki para yapcaz bizzz yanılıosuunuzz sonra chicagoya gideiblmek için chicagoda bir otel odasından arayıp çok hastayım yurttayım demek zorunda kalabilyorsnuz onun içn bence ride olun hem aşırı çalışmayın hem az çalışmayın food berbatt food olcaksanız wagon da olun kii o zamanda havuz bölümünde olma şansınız varr 45 dk da bir go home yeme olasılıgıınız çok olası .food olmayın ne yapın edin fuarda ilk seansa katılın ve ride olun hee olmadı elinizde 2 ihtimal kaldı food mu sweep mi derseniz sweep derim foodda sefil olacagıma helekii area1 da sweets and treats die bir yerdeee allahın belası leasy die bir team leaderiniz olursa günde diil 17 saat 26 saat yürümeyi tercih edersiniz.kesinlikle imzayı atarken olabildiğince erken zamana yazın dönüşünüzü zaten uzatablirsiniz orda isterseniz ama sonra istifa ederseniz pek tatlı olamayan şeyler olabiliyor 1 saat içinde çık git gibi ya daaa sürücez sizi amerikadannnn hemen yrn ülkene gönderiom seni gibi tehditlere maruz kalabilisounuz gecen sene çok ihtiyac duymuştum cedarla alakalı bilgilere şimdi ihtiyacı olan olursaaa istediğini sorsunn halden anlarım

diosun tecrübe konuşuor )) seni buralarda görmek negüzel

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diosun tecrübe konuşuor )) seni buralarda görmek negüzel
    yesss efsane tecrubee burda sen biliosun gecen sene ne durumda oldugumuzuuu yardım şartttt

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yesss efsane tecrubee burda sen biliosun gecen sene ne durumda oldugumuzuuu yardım şartttt

tabi mesela tecrüblerini paylaşki gidenler,hemen laptopa parayı yatırıp ortada kalmasınlar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi mesela tecrüblerini paylaşki gidenler,hemen laptopa parayı yatırıp ortada kalmasınlar
    sonuca baksana sen be sony laptop var bembyeaz bakanın bir kere daha bakası dokunanın bir daha dokunası geliyorr sennn yimek yerken bende olmayan paralarlaa bennn karnımı laptopuma bakarak doyuruyordum:P yok yok şaka bir yana paycheck almaya 10 gün kala bana 10 gün 18 dolar yeter yaaa fln diip biş almasınlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 50 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 50 misafir)