yaa sweep olmayın ya para kazanırsınız rahattırda ben sweeptim kaçamaklarda oluo ammaaa günde yeri gelio 17 saat ayakta kalıosunuz off alamıosunuz hele sonlarda çok zor çnkü millet gidioo diosunuz ki aman olsun zaten nie gidioz ki para yapcaz bizzz yanılıosuunuzz sonra chicagoya gideiblmek için chicagoda bir otel odasından arayıp çok hastayım yurttayım demek zorunda kalabilyorsnuz

onun içn bence ride olun hem aşırı çalışmayın hem az çalışmayın food berbatt food olcaksanız wagon da olun kii o zamanda havuz bölümünde olma şansınız varr 45 dk da bir go home yeme olasılıgıınız çok olası .food olmayın ne yapın edin fuarda ilk seansa katılın ve ride olun hee olmadı elinizde 2 ihtimal kaldı food mu sweep mi derseniz sweep derim foodda sefil olacagıma helekii area1 da sweets and treats die bir yerdeee allahın belası leasy die bir team leaderiniz olursa günde diil 17 saat 26 saat yürümeyi tercih edersiniz.kesinlikle imzayı atarken olabildiğince erken zamana yazın dönüşünüzü zaten uzatablirsiniz orda isterseniz ama sonra istifa ederseniz pek tatlı olamayan şeyler olabiliyor 1 saat içinde çık git gibi

ya daaa sürücez sizi amerikadannnn hemen yrn ülkene gönderiom seni gibi

tehditlere maruz kalabilisounuz gecen sene çok ihtiyac duymuştum cedarla alakalı bilgilere şimdi ihtiyacı olan olursaaa istediğini sorsunn halden anlarım

Bookmarks