Arkadaşlar bende bu sene cedar pointte çalışmayı düşünüyorum.Daha önce giden arkadaşlar iklim durumu hakkında bilgi verebilirler mi?
Arkadaşlar bende bu sene cedar pointte çalışmayı düşünüyorum.Daha önce giden arkadaşlar iklim durumu hakkında bilgi verebilirler mi?
haziran'da aşırı nemli bir hava vardır. sık sık yağmur yağar ama sıcaklık pek düşmez...temmuz'da yağmurlar azalır ve nispeten daha uygun bir hava olur. arada sırada fırtınalar patlar yıkar ortalığı ama genel durumu çok etkilemez. ağustos'ta tekrar yağmurlar başlar ve sıcaklıklar hafiften düşmeye başlar haziran'daki gibi boğucu bir hava oluşmaz. eylül'de yaz havası kalmaz öyle türkiye'deki gibi. yağmurlar artar...çeker gidersin yağmurlu bir ohio gününde orayı
türkiye'de giydiğin yazlık kıyafetlerden birkaç parça al. bir tane de serin havalarda giymeye ceket, kapşonlu sweat tarzı şey al.
eğer sıcak havaları seviyor ve yazın serinliği sevmiyorsan orayı sevmezsin ama benim gibi sıcağa alerjin varsa birebir mekandır.
orada gördüğüm en yüksek sıcaklık 38C en düşük ise 12C'dir...durumu sen anla işte
dostum aslında benimde aşırı sıcağa alerjim var o yüzden sormuştum iklim durumunu. yardımcı olduğun için çok saol.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks