Work and Travel
Toplam 72 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: HAVAYOLLARINDA TASIMA LiMiTi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar ben gidis donus ucak biletimi klm den aldim.yarinda donus ucagim var new yorkdan amsterdama gidecek olan ucak daya ait oldugundan check in i danin sitesinden yapmaya calisiyorum ancak da 2. valizim icin 50 dolar istiyor.yarin ben havaalaninda 2. valizim icin 50 dolar mi verecegim.gelirken yine 2.valizle gelmistim hic bir ucret odemedim.boyle bir durumdan haberdar olan var mi?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DEMIR17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben gidis donus ucak biletimi klm den aldim.yarinda donus ucagim var new yorkdan amsterdama gidecek olan ucak daya ait oldugundan check in i danin sitesinden yapmaya calisiyorum ancak da 2. valizim icin 50 dolar istiyor.yarin ben havaalaninda 2. valizim icin 50 dolar mi verecegim.gelirken yine 2.valizle gelmistim hic bir ucret odemedim.boyle bir durumdan haberdar olan var mi?
    niye uzuluyosun muratim atilla verir
    Somethings never changes..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı adros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye uzuluyosun muratim atilla verir
    aksam aksam ikimizide yardin gulmekten onurum Allah da seni guldursun.bu arada atilla new yorkda paralari bitirdi bana borcu var kiyafetlerine el koydum))

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DEMIR17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen dönmüş olmalısın fakat evet Delta artık 2. valize 50$ istiyor. Deltanın tercih edilmeme sebeplerine bir yenisi daha eklendi.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks